Ahojte. Chcem aby ste mi poradili. Prednedávnom sa so mnou rozišiel chalan.Po roku a dvoch mesiacoch ! Vždy to bolo skôr tak že on ma veľmi ľúbil, stále mi písal, každé ráno mi napísal "Dobré ráno" alebo ako som sa vyspala. Proste viem že ma mal veľmi rád
Všetci mi radia, nech sa na to vykašlem. Teraz to možno vyzerá tak, že nie je dobrý, ale ja ho poznám veľmi dobre. Neviem čo sa mu stalo ale toto nie je on ... Už sa na neho snažím 2 mesiace zabudnúť, a ešte nebol deň čo by som neplakala.
Tak nebude asi až tak dobrý chlapec ako píšeš. Ja viem, že to nechces počuť ale kašli na neho. Príde lepší časom a potom sa už len budeš smiať že si bola s takým idiotom. Si mladá, tak sa netráp na nejakým idiotom. Hlavne mu už nepis, nevolaj...Držím palce, a netráp sa už!
Ja ho nechápem. Povedal mi že " možme byť kamaráti, občas si písať alebo ísť von" a keď som sa mu skoro po mesiaci ozvala len tak ako sa má, tak mi neodpísal
asi som dost mimo ale toto slavne friends with benefits-kamaratstvo z vyhodami znamena v reali ze nie ste vo vztahu, vztah je cisto kamaratsky ale len tak kamaratsky spolu sexujete? nemyslim nikoho konkretneho len ci tej frazy dobre rozumiem.
keď ti chlapec povedal, že chce pauzu, znamená to, že chce koniec, ale nechce ti to povedať hneď zhurta...
čiže podľa mňa to už chcel skončiť skôr a odvtedy nad tým možno ešte uvažoval, ale bral to už za ukončené...
A naozaj, bude to ťažké, ale netráp sa, vybodni sa na to a hlavne naňho nemysli, nevnucuj sa mu... Flákaj sa po meste s kamoškami a snaž sa o ňom nerozprávať... Pretože, keďže sa ti doteraz neozval, pochybujem, že sa ešte ozve..
už by som to s ním neskúšala.. poznám z vlastnej skúsenosti, že takéto niečo môže bolieť ešte dosť dlho, ale prejde to hlavne sa neuzatváraj do seba, v spoločnosti je človeku lepšie, nemá čas sa ľutovať.. + odporúčam spoznať nových ľudí, mne to pomohlo
Hm..je mi jasné že ho chceš naspäť, no ked on o to nestojí zbytočne sa nesnaž , lebo on si to vobec neváži ako ty píšeš , možno to bola zo začiatku velká láska no všetko musí raz skončiť , a stým sa musíme zmieriť či je to niečo dobré alebo zlé...
toľkokrát sa rozísť a dať dokopy
no ale k veci, asi to nebol ten pravý je načase nejako sa snažiť naňho zabudnúť, aj keď viem, že to nie je ľahké, ale snažiť sa aspoň robiť niečo, čo ťa baví a čím by si sa mohla rozptýliť a nemyslieť naňho.. si dobré dievča a zaslúžiš si niekoho lepšieho a ten lepší ešte len príde len musíš byť trpezlivá
keby si ho znovu zavolala von, možno že by ste sa znovu po stýkrát dali dokopy, len aký by to malo význam, keď by ste sa znovu po dni rozišli?
@natalka1616
Podľa mňa to zbytočne príliš preháňaš...
Vykašli sa na neho, ako to urobil on. A neotravuj ho furt zbytočne, veď pokiaľ má frajerku, tak čo ty s tým zmôžeš? Môžeš akurát spomínať na ten pekný čas, nič viac. Nevrátiš to.
Ako je obľúbený citát medzi dnešnou mládežou: "Nerob čiarku tam, kde má byť bodka." (či ako to je)
A riaď sa tým.
Prečo vy baby nemáte štipku vlastnej hrdosti.Neexistuje na svete nikto komu by som sa podkladal tak ako ty.Raz ťa osral tak ser naňho aj ty.A buď hrdá žena so vztýčenou hlavou a nie ufňukaná nula.
To ze si sa s nim vyspala ked to bolo uz take rozpadnute je podla mna najvacsia blbost jaku si mohla spravit, teraz ta to bude len o to viac boliet. Ale vyjeb sa na neho, keby ta lubi tak nevidim dovod preco by ti nieco take robil. Budes to mat tazke, ale co boli to preboli.
Vobec nechapem, preco si sa s nim vyspala. Ale k veci: nenatahujte to zbytocne, rozidte sa raz a navzdy, ziadne kamaratstvo s vyhodami. Len si budete predlzovat trapenie. Je lepsie to skoncit, ked to nefunguje...
ach pri tom čítaní akoby som bol tebou, je mi to strašne ľuto a viem si predstaviť asi aké to je, prežívam niečo podobné, nie úplne ale trochu podobné a je to veľmi ťažké ... ale bohužial neviem ti poradiť čo robiť :/ rozum káže vzhladom na okolnosti aby si na neho zabudla a sustredila sa na veci a na ludi ktorí ťa nebudu využívať ( ano nerad to píšem ale z toho pribehu to tak znie ) ale potom je tu cit ... to čo citiš, viem ake je to ľubiť a chcieť niekoho kto o teba nejaví záujem taký ako ty oňho ... dúfam že sa to čoskoro vyrieši a držím ti palce ... stane sa to čo sa má a každopádne ťa to skor či neskor niekam posunie, ale snaž sa pre seba robiť to najlepšie, keď už nemaš okolo seba niekoho kto pre teba to ,,najlerpšie,, chce ...
@natalka1616 fuuuuha to bolo dlhe... ťažko ti s tymto poradit...je to tvoj prvy chalan...prva laska...prva bolest...
takze uprimne...preruš s nim kontakty...viem ze to mozno pre teba bude zniet ako nieco co je nemozne, ale pre teba toto bude najlepsie...a casom to bude lepsie, uvidis...ale ten cas nemyslim tyzden, mesiac...takze budes muset byt trpezliva...a co sa tej bolesti tyka, ktoru prave pocitujes, neboj to sa stalo kazdemu znas, nie je to nic neobvykle...vitaj v zivote a hlavu hore..budes este štastna
Nebudem ti tu nadávať ako niektorý a písať aká si blbá pretože to poznám z vlastnej skúsenosit je to strašne ťažké :/ Ale keď sa už neozval zbytočne sa mu nevnucuj,neoplatí sa zachrániť niečo čo už dávno skončilo kašli na neho naozaj mne strašne pomohli ľudia,kamaráti nerozprávala som o tom tom ale práveže som sa bavila chodila som von a snažila sa zabudnúť,uvedomiť si akých skvelých ľudí poznám .--- NIKDY NEZABUDNEŠ ale určite môžeš tú "bolesť" zmierniť nech sa darí
ja nechapem, preco si sa s nim vyspala vobec? ved ked chcel kamaratsvo, tak tam nemal byt ziaden sex...a kamaratstvo s vyhodami je len blby nazov pre 2 ludi, ktori sa pritahuju, ale inak si vobec nerozumeju - lepsie by sa to malo volat, ze znamost s vyhodami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
je to tazke, ale jedine sa zmierit s tym. takeho chalana predsa nechces naspat, treba si uvedomit, aku mas hodnotu.
čiže podľa mňa to už chcel skončiť skôr a odvtedy nad tým možno ešte uvažoval, ale bral to už za ukončené...
A naozaj, bude to ťažké, ale netráp sa, vybodni sa na to a hlavne naňho nemysli, nevnucuj sa mu... Flákaj sa po meste s kamoškami a snaž sa o ňom nerozprávať... Pretože, keďže sa ti doteraz neozval, pochybujem, že sa ešte ozve..
no ale k veci, asi to nebol ten pravý je načase nejako sa snažiť naňho zabudnúť, aj keď viem, že to nie je ľahké, ale snažiť sa aspoň robiť niečo, čo ťa baví a čím by si sa mohla rozptýliť a nemyslieť naňho.. si dobré dievča a zaslúžiš si niekoho lepšieho a ten lepší ešte len príde len musíš byť trpezlivá
keby si ho znovu zavolala von, možno že by ste sa znovu po stýkrát dali dokopy, len aký by to malo význam, keď by ste sa znovu po dni rozišli?
Podľa mňa to zbytočne príliš preháňaš...
Vykašli sa na neho, ako to urobil on. A neotravuj ho furt zbytočne, veď pokiaľ má frajerku, tak čo ty s tým zmôžeš? Môžeš akurát spomínať na ten pekný čas, nič viac. Nevrátiš to.
Ako je obľúbený citát medzi dnešnou mládežou: "Nerob čiarku tam, kde má byť bodka." (či ako to je)
A riaď sa tým.
A jo, nemysli si, ze si muzskeho omotas medzi stehnami prvou sulozou... to moze pichat aj do 10kg hovadzieho
v takomto veku niečo čo sa toľkokrát rozpadlo nemôže vydržať aj tak
a myslím si,že ti to je jasné
proste ti neostáva nič iné ako sa s tým zmieriť
nájdi si hocičo iné čomu sa môžeš venovať.
takze uprimne...preruš s nim kontakty...viem ze to mozno pre teba bude zniet ako nieco co je nemozne, ale pre teba toto bude najlepsie...a casom to bude lepsie, uvidis...ale ten cas nemyslim tyzden, mesiac...takze budes muset byt trpezliva...a co sa tej bolesti tyka, ktoru prave pocitujes, neboj to sa stalo kazdemu znas, nie je to nic neobvykle...vitaj v zivote a hlavu hore..budes este štastna