ahojte no kde začat jedna baba z našej školy sa mi zapáčila vobec sa nepozname teda maximálne z videnia neviem o nej veľa ale naozaj by som sa chcel s nou zoznamit no nevedel som ako na to tak som zistil jej fb a poslal som jej žiadost a neodpovedala na n
Keď si to chcel riešiť cez fb, tak to si jej mal najprv napísať..
A ak poznáš dajakú z jej kamarátiek tak si odchyť kamarátku keď bude s ňou začni sa baviť s kamarátkou a tou babou, a potom sa jej pekne predstav a máš hotovo, jednoduchá vec
všetci sú tu machri a som zvedavá, koho by oni oslovili za triezva choď na to podobne ako @3... a ak nemáš k dispozícii inú osobu tak asi najskôr na nejakej akcii školskej... poprípade si izsti kde býva alebo choď jej busom, možno sa nejako dáte do reči
"no nevedel som ako na to tak som zistil jej fb a poslal som jej žiadost"
FAIL. To si dosť posr**. Dúfaj že tomu nevenovala vela pozornosti a že na to zabudne čím skôr. + daj si novú profilovú foto a tú starú zmaž.
Robí nejaký šport? Má nejaké mimoškolské aktivity? Áno? Tak sa tam zapoj. Ukáž to že si aj ty zapálený pre vec. Nech ti ani nenapadne ísť priamo za ňou. Ak budete v jednom záujmovom krúžku - pomaly sa spoznáte. Je to len otázka času. Netlač na pílu. Doteraz si bez nej vydržal, zvládneš to ešte nejaký ten čas.
Ja osobne nevidím nič zlé v tom aby ju priamo oslovil. Pozri si to video čo som dal, ak nevieš ako rozprávať s dievčatami tak sa to musíš naučiť (ja to neviem tiež, zatiaľ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Oslov ju a netrapoš facebookom, keď sa nepoznáte...
A ak poznáš dajakú z jej kamarátiek tak si odchyť kamarátku keď bude s ňou začni sa baviť s kamarátkou a tou babou, a potom sa jej pekne predstav a máš hotovo, jednoduchá vec
FAIL. To si dosť posr**. Dúfaj že tomu nevenovala vela pozornosti a že na to zabudne čím skôr. + daj si novú profilovú foto a tú starú zmaž.
Robí nejaký šport? Má nejaké mimoškolské aktivity? Áno? Tak sa tam zapoj. Ukáž to že si aj ty zapálený pre vec. Nech ti ani nenapadne ísť priamo za ňou. Ak budete v jednom záujmovom krúžku - pomaly sa spoznáte. Je to len otázka času. Netlač na pílu. Doteraz si bez nej vydržal, zvládneš to ešte nejaký ten čas.