zaujíma ma, ako by mala posobiť tá hodina na človeka či vstane skorej alebo neskor? To je nezmysel aby to na niekoh pôsobilo.
Teda može to posobiť jedine takým stýlom, že ide na autobus/vlak a presunie sa čas a zrazu zistí že musí čakať o hodinu viac alebo v tomto prípade že zmeškal autobus/vlak a musí čakať na dalši.
nejak to na mňa nevplýva, len som vždy celý deň zmätená, lebo neviem, koľko je vlastne hodín.
a poto mi ešte trvá chvíľu kým si zvyknem na to, že ráno/večer je svetlo. ale inak mi to žiadny jet lag nespôsobuje
ofc že to posobí, pokial má človek vyťažený deň a naplanovaných 6hodin spánku tak ku koncu týždna tú hodinu na biorytme cítiť riadne. Telo sa nedostane tak skoro do hlbokeho spánku a podobne. Nejak tak ako ked spíte v cudzej posteli...
Možete odpadnúť od vyčerpania ale hlbový a kvalitný spanok to až tak nebude.
Kedže vstávam niektoré dni 5:30 aby som šiel cvičiť, tú hodinu tam budem cítiť určite...
Mal by ostať zimný čas a nie tieto posúvačky...
Schvalne si dam tento týžden garminy na ruku a spravím merania po posunutí
hej, dosť mi to robí problém, lebo mám príliš pravidelný režim, takže teraz kým si na to zvyknem, budem týždeň vstávať akokeby o tretej ráno nechápem načo sa to vôbec v dnešnej dobe ešte robí -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Teda može to posobiť jedine takým stýlom, že ide na autobus/vlak a presunie sa čas a zrazu zistí že musí čakať o hodinu viac alebo v tomto prípade že zmeškal autobus/vlak a musí čakať na dalši.
a poto mi ešte trvá chvíľu kým si zvyknem na to, že ráno/večer je svetlo. ale inak mi to žiadny jet lag nespôsobuje
Možete odpadnúť od vyčerpania ale hlbový a kvalitný spanok to až tak nebude.
Kedže vstávam niektoré dni 5:30 aby som šiel cvičiť, tú hodinu tam budem cítiť určite...
Mal by ostať zimný čas a nie tieto posúvačky...
Schvalne si dam tento týžden garminy na ruku a spravím merania po posunutí
nerobi mi to problem, ale urcite to nerobi dobre biorytmu cloveka