@0 Áno určite by mali ľudia, ktorých nebavia jazyky ale idú im ľahko(vyrastali v bilinguálnom prostredí alebo majú na to prostý talent) a baví ich trebárs programovať alebo kresliť, zanechať čo ich baví a stráviť zvyšok života v práci, ktorá im neprináša žiadne potešenie, len preto, že je to ľahké.
To znie mimoriadne logicky.
A ináč sú na to testy, aj na neiktorých stredných školách sa robili také psychotesty na to, ktoré by mali tvoje študijné predpokaldy minimálne odhadnúť, či si skôr na verbálne veci alebo analytické myslenie, či matiku .
Najspoľahlivejie je nájsť si čo ťa zaujíma a robiť to kým zistíš, že ti to ide alebo nie a potom sa rozhodnúť, či ti to potešenie z toho za tú námahu stojí alebo nie.
tak, že ma dané veci odjakživa zaujímali, ťahalo ma to k nim, a chcel som vedieť ako sa robia, a skúsiť robiť.
"Chcete ho dalej rozvijat?"
nie, lebo momentálne nechcem nič.
predtým nie, lebo každý má v piči, a odjakživa mi vysvetľujú že robiť to na čo mám talent je strata času.
"Aky talent mate?"
hudobnoskladateľský, gamedesignérsky, programátorský
a ževraj aj písanie mi šlo, ale to ide každému druhému, tam musí byť človek výnimočne výnimočný (prípadne výnimočne dobrý biznismen) aby to stálo za reč
@midnight gamedisernersky a programatorsky... hmm nechces prekodit mod na jednu hru z rustiny do anglictiny? preklad zabezpecim, programove veci su v eng hm? mohol by to byt zaujimavy startup
@canndy čo?
tak o čo tam vlastne ide, keď ani o jazykový preklad nie?
že dostanem zdroják a ruské texty prepíšem na anglické?
...a to má byť zaujímavé čím?
@midnight jazykovy hej ale treba to aj dokodit aby to islo na anglicku verziu hry... takto to ide na rusku. zdrojak je v angline, prekladaju sa len rozhovory, menu, instalacne menu...
tak to by si mal vediet cim zaujimave, je to tvoj talent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
skola ma to naucila, tam clovek odhali svoje skryte umenie
To znie mimoriadne logicky.
Najspoľahlivejie je nájsť si čo ťa zaujíma a robiť to kým zistíš, že ti to ide alebo nie a potom sa rozhodnúť, či ti to potešenie z toho za tú námahu stojí alebo nie.
potom až, keď som ju mal zistila, že mám talent na jazyky
tak, že ma dané veci odjakživa zaujímali, ťahalo ma to k nim, a chcel som vedieť ako sa robia, a skúsiť robiť.
"Chcete ho dalej rozvijat?"
nie, lebo momentálne nechcem nič.
predtým nie, lebo každý má v piči, a odjakživa mi vysvetľujú že robiť to na čo mám talent je strata času.
"Aky talent mate?"
hudobnoskladateľský, gamedesignérsky, programátorský
a ževraj aj písanie mi šlo, ale to ide každému druhému, tam musí byť človek výnimočne výnimočný (prípadne výnimočne dobrý biznismen) aby to stálo za reč
tak o čo tam vlastne ide, keď ani o jazykový preklad nie?
že dostanem zdroják a ruské texty prepíšem na anglické?
...a to má byť zaujímavé čím?
tak to by si mal vediet cim zaujimave, je to tvoj talent
to by musela byť fak hnusná práca aby ti to tvoju záľubu sprotivilo.