tak myslim, pri produktoch organickej chemie zubna pasta je to posledne co by ma napadlo (tam su aktivne latky anorganicke) a urcite by som si aj pozrej radsej co to ta organicka chemia je
aby som zas nebol zly tak pre inspiraciu: plasty (relativne lacne materialy s neskutocne sirokym vyuzitim), paliva (este stale pohanaju cely svet), synteticke lieciva ( farmaceuticky priemysel je kapitola sama o sebe)
@sugy1 moc siroke pojmy musim doijst, vybalit powerpoint povedat ze no tak otot je toto takto to funguje asi take ot ma zlozenie, a je ot suepr a zas odist..
@ssnehulienka jaj ked to ma byt taka prezentacna rychlovka, tak mozes narychlo spomenut organicke materialy ktore sa nachadzaju priamo v triede(zimne bundach, farby na obleceny, material skolskych tasiek, PVC podlacha, laky na nechtoch, farba na ucitelkynich vlasoch), z coho sa skladaju ako a preco sa to znich vyraba, potom napis o spalovani uhlia a jeho buducnosti, potom mi to posli potrebujem to aj ja do skoly.
prave o tebe si myslim, ze vies viac ako ja ked som bol stredoskolakom. ale v 99% pripadoch co tu ludia zakladaju fora tak sa smejem ked uz samotne zadanie nechapu alebo dokonca aj zle prepisu.
@zamidari neber to v zlom, nemyslel som to tak ako to mohlo vyznieť, ale vieš, logika a všeobecné poznatky niekedy stačia aj stredoškolákovi zmáknuť učivo možno aj výšky
Mam pecka napad. Napis o tych chemickych japonskych zblundach, ktore japonci nazyvaju jedlom. Napr. vyrabaju z vykalov maso, alebo tie rozne gebuziny v prasku ktore ked zmiesas dostanes sushi alebo spagety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@sugy1 ale chapes to su take siroke a obsiahle veci, a začaše ma že už to počuje neviem kolky krat... niečo neobvyklejšie potrebujem
@zamidari mam pocit, ze takto ot nepojde
prave o tebe si myslim, ze vies viac ako ja ked som bol stredoskolakom. ale v 99% pripadoch co tu ludia zakladaju fora tak sa smejem ked uz samotne zadanie nechapu alebo dokonca aj zle prepisu.