Ludia potrebujem do zajtra ochoriet neviete ako nato?
staci mi nejaka ta vyssia teplota ako ju dosiahnem?? ale nieco rozumne nie teple obklady ..vcera a dnes ma bolelo hrdlo no dnes menej a to musim zmenit... ale to je zas neprijemne st
no dám tie tipy ako ochorieť, aby ste si mohli přes druhý víkend už bezpečne zatrtkať s frajerom s tabletkami, tak...
sa poriadne zadýchaj /pobehaj hore dole tridsať krát a zapi to ľadovou vodou, zjedz za vagón zmrzliny, alebo jednoducho zapi čerešňe /alebo aj iné ovocie, ale čerešňe sú najlepšie, no tie teraz asi nie sú, tak aj z kompóta/ šálkou mlieka, chytí taká sračka, že nebudeš ani schopná k tej doktorke zájsť, ale máš to zaručené... ale zjedz niečo fakt hnusné a pokazené aby si zvracala, alebo zjedz kriedu... aké kruté, čo nespraví dievča pre svojho chalana, aby si mohli zatrtať...ak to tak neni, a nejdeš k tej doktorke len kvôli antikon. , tak sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mozno
Zatial v pohode
@brianna btw: krieda je vraj fajn(neskúšala som )
odporucam toto s kriedou. alebo si zlom ruku
či sa hanbíš povedať mame, že máš hemoroidy?
upresni
sa poriadne zadýchaj /pobehaj hore dole tridsať krát a zapi to ľadovou vodou, zjedz za vagón zmrzliny, alebo jednoducho zapi čerešňe /alebo aj iné ovocie, ale čerešňe sú najlepšie, no tie teraz asi nie sú, tak aj z kompóta/ šálkou mlieka, chytí taká sračka, že nebudeš ani schopná k tej doktorke zájsť, ale máš to zaručené... ale zjedz niečo fakt hnusné a pokazené aby si zvracala, alebo zjedz kriedu... aké kruté, čo nespraví dievča pre svojho chalana, aby si mohli zatrtať...ak to tak neni, a nejdeš k tej doktorke len kvôli antikon. , tak sorry