neupínaj sa tak veľmi na sociálne siete a ani na net ,rob aj niečo iné ,napríklad čítaj ,chod von mimo domu ,do mesta niekam ,alebo sa len tak prejsť ...ničíš si veľmi zrak ,keď si tu stále ..a ani to nie je dobré ..a snaž sa to obmedzovať ..ako chodievaj sem pokojne aj každý deň ,ale trebárs len na nejaké dve -tri hodinky a viac nie ja to tiež tak robím a je to super riešenie
proste si po hodine alebo dvoch povedz ze stacilo pridem zajtra. A rob nieco co nieje zabijanie casu .napriklad chod sa bicyklovat niekam dalej.. alebo daco opravuj uc sa na gitaru.. alebo najlepsie> chod von s kamosmi
skús tú závislosť pre niesť na niečo iné ale to je asi zlý nápad..skús nejaké športy, chodiť vonku s kamarátmi, umenie.. naučiť sa hrať na novom hudobnom nástroji alebo skúsiť sa naučiť iný druh písma ako hebrejčina, japončina či čo to tam je D crazy
ísť vonku s kamošmi alebo niekde preč mimo domu kde nemáš možnosť isť na net hehe chata a tak kamoši ale musí tam byť hlavne dobrá nalada a dobrí ľudia a pokec fb ani skype ti už chýbať nebudu mám to oskušané tak som vydžala skoro 2 mesiace
povedz rodičom nech ti dajú spraviť 3GB obmedzený net... za 1 deň to minieš a ptm môžeš celý mesiac chodiť s kamarátmi von lebo doma nebudeš mať čo robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
aj ja som zavisla na mobile vzdy ked ho mam lebo furt hram hry a ked ho nemam zijem stale
natuska6262 nebojsa,aj citavam,aj sa ucim,vsetko...asi zacnem vazne tymi prechadzkami diki
pusti si notepad binder páskou(binderkou) si zopni ruky a hraj sa