No potrebovala by som vedieť ako to odstrániť, skúšala som asi 1578krát zmeniť v nástrojoch - možnosti domovskú stránku ale po vypnutí a zapnutí sa zas objaví! Z pc som to už vymazala a stále to tam mám .. Akákoľvek rada pomôže vďaka
@patuskoo to som už robila , aj to mám vymazané všetko ešte aj 6587krát som to robila v nástroje-možnosti a stále mi to nejde vymazať. V google chrome sa to podarilo ale v mozille nie
neviem, či to bolo toto, ale tiež som sa raz zbavovala niečoho takéhoto extra annoying a neodinštalovateľného... len už neviem postup, ale bolo to niečo ako @1 a bolo tam pár položiek treba prepísať na default... len... neviem už presne
teda keď si tam zadáš to "about:config" a v tom do vyhľadávania zadáš hento "Claro Search", tak vo všetkých nájdených položkách prepíš na "default"... resp. na "pôvodné" asi, ak máš v slovenčine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Dvakrát klikni na browser.newtab.url
Napíš tam adresu akú chceš aby ti zobrazovalo.
neni zač, viem, že som nepomohla