Co viac chces? Saci pochopit princip a inprovizujes. Ide o to ze mas v zamke koliky ktore musia zapadnut do spravnej polohy. Ak vyvijas maly krutiaci moment na zamok a pomali stlacit kolik tak on zapadne v spravnej polohe. Takto pozapichujes vsetky koliky a mas otvorene. Zo sponkou to ide velmi zle pretoze nie je dost tuha.
záleží od zámku no väčšina sa dá otvoriť sponkov, hlavne musí biť ploská, a otvoríš to tak že sponu zvrchu vložíš do medzeri na strane kde sa otvára zámok... tam zatlačíš na zub čo to drží uzamknuté... hotovo
mňa raz jeden týpek uplne odrovnal keď otvoril moje auto svojou šnúrkov od bôt...
kazda zamka sa otvara inak...ja osobne som vedela otvorit jedinu zamku v dome bez kluca-ked som mala dennicek,pre pripad ze by som stratila kluce,som sa ho naucila otvarat bez
potrebujes nieco cim sa bude zamok snazit otacat a nieco cim budes stlacat koliky pri otacani musis vyvyjat rovnomerny tlak na zamokresp, netlacit ako kon v predu a v zadu nic ... taktiez vela robi tlak ktorym sa snazis otocit, nesmie byt ani silny ani slaby, no a na stlacanie kolikov je najlepsie nieco tenke dlhe napr ihla alebo oreginalny snake potom to uz je v casovom useku zavysle aj od stastia aj od praxe. Ak to je bezny nezabezpeceny zamok ktory ma vela miesta alebo obycajna klatka tak to je otazka 1 - 2minut, ak zabezpeceny zamok tak ... v podstate som taky nikdy neotvoril nato je rozumnejsie si objednat oreginalne naradie z ebayu napr aelbo bumping ako tu bol spominany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ps: » www.bestforcar.sk/akcia-zabezpece...
mňa raz jeden týpek uplne odrovnal keď otvoril moje auto svojou šnúrkov od bôt...
ty myslíš zámok alebo fabku...?