Začína sa bitka medzi severom a juhom európy, do rána môže padnúť euro, takéto čosi bolo naposledy v tridsiatich rokoch minulého storočia a doposiaľ vždy všetko končilo vojnou, ako to skončí teraz???
ja verim na koniec sveta, resp. velku zmenu, nemusi to byt rok 2012, moze to byt aj 2050, kazdopadne v blizkej dobe.. podla mna vsetko tomu nasvedcuje.. vobec by som sa nedivila ani vojne ani nicomu..
ak ráno padnú "trhy" , ešte len bude sranda.mne celá táto situácia pripadá, ako keď sa snažíš dať dokopy kovovú tyč. namiesto kovu tú dieru ale plátaš plastelínou. a ten výsledok bude tiež taký.
@ragdoll No.. ja neviem, či ekonomika v prvom rade závisí od psychiky - dovolím si byť prvoplánovo skeptická, ale nevylučujem, že istá logická spojitosť by v tom nájsť išla .
@flussica teší ma keď vidím že neznáme holky zaujímam natoľko že si potrebujú stále pozerať môj profil a vynucovať si moju pozornosť ďakujem, ešte niečo mi chceš povedať?
@34 nie, tam majú predsa plné ruky práce s vyťahovaním niekoľko rokov starých článkov z iných portálov alebo písaním duchaplných článkov o tom ako sa sfetovala hana fontana
Ak to rupne, tak padneme na huby vsetci do jedneho. Neminie to ani ludi , ktori si myslia, ze mozu mat na salame. Definitivny vysledok kolabsu moze byt rozny scenar od hyperinflacie az po ekonomicku anarchiu.
no fakt som zvedavy ako to skonci..kedze kazda kriza skoncila vojnou myslim si ze teraz pride 3 svetova..ale ako tu uz niekto spominal treba mysliet pozitivne...mozno po smrti pojdeme vsetci do raja
ťažko povedať.. 21. 12. 2012 môže byť "koniec sveta" v prenesenom slova zmysle, t. j., že to bude nový začiatok ako to chápali Mayovia.. čo sa týka tejto zgerby okolo eurovalu, môže to skončiť aj takto » www.lifenews.sk/content/cena-za...
@hluzar lenže história je na to, aby sme sa z nej poučili.. musíš si uvedomiť fakt, že do 2. sv. vojny nebolo niečo také ako "politika útupkov a kopromisov".... EU vznikla na to aby sme si pomáhali a spolupracovali a žiadna z členských krajín by niečo také nedopustila, žiadna vojna nebude už to nenafukujte
Peniaze su taky pekny pepierik, ktory mas v penazenke, ale o realnej hodnote, ktoru ten papierik ma rozhoduje trhova ekonomika... a ta smeruje do sraciek.
Toto nieje o Zeitgeist Tam bolo povedanej dost pravdy, ale zvysok by som bral minimalne s odstupom Tu je zaujimavejsia historia. Historia ma sluzit na to aby sa spolocnost a buduce generacie poucili. Ale pravdivo pisana historia sa pise sama a tazko sa hlada. Prave preto ze je casto vsetko prepisovane a nestrannost neexistuje. Je to studovanie pribehov a verzii, porovnavanie a vylucovanie udalosti a faktov, hladanie pravdy. Kto najde tu pravdu, najde akusi vestecku gulu Kto bude dlho hladat a bude mat dlhy zivot, bude mat moznost pravdu tak trochu prezit na vlastnej kozi. Lebo historia sa opakuje.
Môže sa stať že to skončí aj vojnou (vravia o tom už aj niektorý eu politici), veď aj druhá svetová bola v konečnom dôsledku kôli kríze. Neviem či by sa ale do niečoho podobného teraz pustili, lebo by to nedopadlo veľmi dobre. Ono, zatiaľ im stačia na oživovanie strojárstva a ekonomiky nezmyselne vojny v Líbyi a Iraku.. Skôr sa ale vzbúria ľudia, budú veľké nepokoje nielen po európe v r2012 a to bude asi tá vojna. To si myslím ja, nechcem nikoho strašiť
úúúúúúúúúú zánik civilizácie ako ju poznáme. Verzia 1 824 357.1
Sever proti juhu, už sa cítim ako v "odviate vetrom". Vytiahnime modré uniformy, vojaci severu a pobijeme južanských konfederátov. Či nie? to som si s niečím pomýlil?
je to v piči. ľudia sú takí sprostí, že sa nepoučia a bude vojna, zase poakpú nevynní ľudia a potom sa bude plakať a o pár rokov bude zase repete. prečo? ľudia majú sebadeštrukciu v krvy.
..všetci hovoria o záchrane grécka, v skutočnosti ide o záchranu nemeckých a francúzskych bánk ktoré nakupovali grécke dlhopisy s vysoko úročeným percentom... tlačenie penazí tiež nepomôže bude zvyšovať infláciu...
konšpiruje sa že sa veľmoci pripravujú na 3 svetovú vojnu ktorá poprvé zredukuje obyvateľstvo.. po neskutočne veľa obetiach nebudú mať možnosť inú ako podpísať mier ktorý bude nastolený svetovládou ... xD samozrejme veľa ludi získa čo chce... napriek tomu zredukovanie obyvateľstva by viedlo k tomu, že by bola zvýšená úroveň ľudstva a ľudia by si boli rovnejší.. samozrejme zdravemu rozumu by takáto vec nikdy nenapadlo už len z morálneho hľadiska...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@mm47
Vojna nebude!!!!
na vojnu treba peniaze, peníze a peneží........!!!!
a ktorá krajina v EU ich má????
@ragdoll Platí to, čo som Ti zanechala nap. v knihe návštev .
@flussica vpodstate to mám hlboko vieš kde.... teda nie... ani tam
@antifunebracka máš pravdu, hlupákovi aj tak nevysvetlíš
@prodigy1 no nič, len vlastnia centrálne banky, číže všetko
Raz to tu uz bolo.
nerozmyslam o tom
Ale moze sa stat, ze jedneho krasneho dna nebudes mat ani na to, aby si si kupila bochnik chleba bezohladu na to, kolko penazi mas teraz.
A moze sa stat aj to, ze ten chleba nebude mat kto upiect.
a neveriace ovce ma môžu políbit voľakde .....filipk
-
Toto nieje o Zeitgeist Tam bolo povedanej dost pravdy, ale zvysok by som bral minimalne s odstupom Tu je zaujimavejsia historia. Historia ma sluzit na to aby sa spolocnost a buduce generacie poucili. Ale pravdivo pisana historia sa pise sama a tazko sa hlada. Prave preto ze je casto vsetko prepisovane a nestrannost neexistuje. Je to studovanie pribehov a verzii, porovnavanie a vylucovanie udalosti a faktov, hladanie pravdy. Kto najde tu pravdu, najde akusi vestecku gulu Kto bude dlho hladat a bude mat dlhy zivot, bude mat moznost pravdu tak trochu prezit na vlastnej kozi. Lebo historia sa opakuje.
-
@hluzar suhlas.
Neviem ako ludia v zajačincoch
Netreba mať zlato načo stačia pozemky urodna pôda tých mam dosť , aj lesy na drevo krása
[/IMG][/URL]
Nič nie je také ako sa zdá, za všetkým hľadajte odpovede skryté pod povrchom.
Sever proti juhu, už sa cítim ako v "odviate vetrom". Vytiahnime modré uniformy, vojaci severu a pobijeme južanských konfederátov. Či nie? to som si s niečím pomýlil?
EÚ a Amerika sú v tom spolu, pekne po uši........
konšpiruje sa že sa veľmoci pripravujú na 3 svetovú vojnu ktorá poprvé zredukuje obyvateľstvo.. po neskutočne veľa obetiach nebudú mať možnosť inú ako podpísať mier ktorý bude nastolený svetovládou ... xD samozrejme veľa ludi získa čo chce... napriek tomu zredukovanie obyvateľstva by viedlo k tomu, že by bola zvýšená úroveň ľudstva a ľudia by si boli rovnejší.. samozrejme zdravemu rozumu by takáto vec nikdy nenapadlo už len z morálneho hľadiska...