viete niekto ako skoncovat s tymto castym problemom bez zuvaciek,biorezonancie a naplasti?co vam (ti ktori ste prestali) pomohlo ked ste mali tie stavy ked vam chybala cigareta?
to sa musíš jeden deň strašne opiť a vyfajčiť pritom aspoň 3x toľko cigariet jak dávaš bežne. a pomiešať veľa alkoholu pre istotu. ďalšie dva dni ti bude chujovo že ani z postele nevylezieš, maximálne jak tyčku si hodiť a bude ťa bolieť hrdlo a pľúca a budeš kašľať a keď budeš cítiť cigarety ťa bude napínať a ani ti nenapadne fajčiť a vlastne ani žiadne cigarety nebudeš mať lebo si spitý všetky vyfajčil a ešte od polky baru si popýtal.
no, a potom prichádza tá najťažšia fáza keď ťa prejde opica tak nezačať zase. táto fáza mi zatiaľ veľmi nejde
nefajcim, ale logicky mi vychadza toto: ked chces fajcit, urob nieco ine, ale vzdy nieco ine dalsie, aby ti nova cinnost nesla na nervy...budes mat plnu hlavu rozlicnych veci a vsetky budu nahradou toho...najlepsie take, co ti robia potesenie, aby si sa lahsie presvedcil, ze je to lepsie ako ciga. a mozno skus v dany cas zavolat niekomu, ze co robi, aby si sa inspiroval. aj ked tu je asi kamen urazu, lebo zavolat niekomu, ze co robis, ja umieram na nedostatok nikotinu...asi by si radsej zapalila nez toto vyslovit...
jednoducho iba silna vola a ked si nieco zaumienis tak to aj dodrzis..mne sa to tak podarilo..mozno som si este zapalila niekde na nejakej akcii ale vzdy som sa na seba potom strasne hnevala a hnevat sa sam na seba je pre mna najhorsi pocit ..dovodom prestat fajcit bolo aj kvoli spevu kedze cigarety strasne nicia hlas a ja spev milujem takze som si musela vybrat co je pre mna dolezitejsie ci spev alebo nejake cigy z ktorych nic nemam.takkze PEVNA VOLA je to co treba mat! ..mozno chvilu ked ti niekto bude ponukat cigy to bude velmi velke pokusenie ale ked si pocase zvyknes tak odmitnutie uz nbude vobc zlozite
mne zas zabera proste nefajcit lebo... a dat si kludne aj hlupost ako dovod napriklad ...lebo je pekne dnes. Vzdy mi to vsak pokazi opacna myslienka: Tu je tak pekne, ze si tu musim zapalit.
tak elektronické cigarety,tabletky,liečenia a podobné kravini tím neprestaneš fajčit ked chceš presť motivuj sa niečim čo ta baví prečo chceš stím skoncovat najdi si miesto toho inú zábavku napríklad chodievaj do fitka si radšej zamakat urobit niečo lepšie pre svoje zdravie aspon ja tak som prestal nie síce s fajčením ale z trocha inou závislostou!
Dofajči krabičku... Ak pojdeš kupovat dalšiu velmi dobre si to rozmysli či to má znova význam, zamysli sa.. ako si premýšlal nad tým že prestaneš fajčiť.
Mal by si si vtedy uvedomiť že ak si kúpiš ďalšiu krabičku si slabý natolko aby si prekonal sám seba.
Nekúpil si si krabičku? Výborne.. ak budeš mať naozaj veľkú chuť si zapáliť skús sa niekoľko krát po sebe z hlboka nadýchnuť ale fakt tak silno že ťa až pichne v boku.. a odkráčaj dalej .. nemysli na cigarety a skús ich niečim nahadiť. Keď tak nos pri sebe iba jednu cigaretú a fakt si ju uži . potom už to bude menšia a menšia chuť si zapálit mne to tak pomáha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
už som ho použila asi 50 krát
to sa musíš jeden deň strašne opiť a vyfajčiť pritom aspoň 3x toľko cigariet jak dávaš bežne. a pomiešať veľa alkoholu pre istotu. ďalšie dva dni ti bude chujovo že ani z postele nevylezieš, maximálne jak tyčku si hodiť a bude ťa bolieť hrdlo a pľúca a budeš kašľať a keď budeš cítiť cigarety ťa bude napínať a ani ti nenapadne fajčiť a vlastne ani žiadne cigarety nebudeš mať lebo si spitý všetky vyfajčil a ešte od polky baru si popýtal.
no, a potom prichádza tá najťažšia fáza keď ťa prejde opica tak nezačať zase. táto fáza mi zatiaľ veľmi nejde
ale najosvedsenejsi sposob je proste nemat peniaze na to
ked budes chciet, proste prestanes. si myslim. neviem. pre mna je to este daleko
Mal by si si vtedy uvedomiť že ak si kúpiš ďalšiu krabičku si slabý natolko aby si prekonal sám seba.
Nekúpil si si krabičku? Výborne.. ak budeš mať naozaj veľkú chuť si zapáliť skús sa niekoľko krát po sebe z hlboka nadýchnuť ale fakt tak silno že ťa až pichne v boku.. a odkráčaj dalej .. nemysli na cigarety a skús ich niečim nahadiť. Keď tak nos pri sebe iba jednu cigaretú a fakt si ju uži . potom už to bude menšia a menšia chuť si zapálit mne to tak pomáha.