ahoj meriam 170cm a vazim 45.vobec nwm ako mam pribrat. aj ked zjem toho strasne vela vobec nepriberam nwm co mam robit pls poradte...a to ze mam jest nezdrave jedla tu nepiste!!
@katka453 ako si napisala v prispevku 3, stazovat sa mozes ist vies kam
ono ked mas 14, vela dievcat je vychtrlych, to potom casom vplyvom zenskych hormonov sa ti zacnu ukladat tuky tam kde maju, a aj tam kde nemaju... malokedy vidim dospele dievca ktore je fakt chude (pokial neni anorekticka zrovna), ale mozno to mas v genoch, ked bola vzdy chuda tvoja mama, pravdepodobne to mas v rodine
Akoby to bol nejaký problém. Ja priberiem aj keď sa na niečo pozriem. Chcem schudnúť a už aj mi napíšte nejaké rady. Najlepšie ako do dvoch hodín schudnem 10kilo!
Naozaj to tu už bolo veľa krát, niekde som písala aj siahodlhé komenty, teraz sa mi už nechce, skús pohľadať, je tam aj množstvo rád. A nie len typu žer, choď do fast foodu a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Proste žer.
» www.birdz.sk/forum/ako-mam-p...
» www.birdz.sk/forum/ako-pripr...
» www.birdz.sk/forum/heelp-p/7...
pači sa
ono ked mas 14, vela dievcat je vychtrlych, to potom casom vplyvom zenskych hormonov sa ti zacnu ukladat tuky tam kde maju, a aj tam kde nemaju... malokedy vidim dospele dievca ktore je fakt chude (pokial neni anorekticka zrovna), ale mozno to mas v genoch, ked bola vzdy chuda tvoja mama, pravdepodobne to mas v rodine
Akoby to bol nejaký problém. Ja priberiem aj keď sa na niečo pozriem. Chcem schudnúť a už aj mi napíšte nejaké rady. Najlepšie ako do dvoch hodín schudnem 10kilo!