Viete mi poradiť? Meriam 178 cm a vážim pritom len smiešnych 64/65 kg. Jem pravidelne a myslím, že mám dostatočne vyváženú stravu, ale chcem sa vyhnúť chemikáliám, ktoré sú podľa mňa viac na škodu. Na ktoré potraviny by som sa mal zamerať? Chcem si trochu
Daj si denne 2 litre mlieka, na obed a veceru vzdy maso alebo vajcia, tuniaka, orechy. Cvic tak, ze napr. ked robis kliky, prestanes az ked sa ti pri kazdom pokuse o dalsi zlomia ruky a tresnes bradou o podlahu. Dostatocne spi a odpocivaj. A necvic izolovane cviky.
Ked chces pribrat 10-12 kil tak je to beh na dlhe trate , tazky trening , tazke vahy a take reci ako vyformovat len ruky a hrudnik su uplne odveci , ked chces len te dve partie tak si naser. Lebo bude vyzerat dost haluzne ked budes mat hrud ako Juraj Baca , ruky ako Arnold a trup , zapastia ako 10 rocna baba.
@dragonfly1 No lebo mi už tiahne na 20 a mám celkovo neforemnú mužskú postavu, až tak ma to netrápi, ale bol by som radšej, keby som vyzeral trochu mužnejšie. Pri pohľade do zrkadla si totiž často pripadám ako 13-ročný pubertiak.
@mm47 no ja som takym stylom pribral zo 68 kg (extra chudy) na cez 80 kg (normalne chudy), nemienim sa tu tvarit ako expert, ale za svojou radou si budem stat, kedze na mne to fungovalo a on je podla popisu rovnaky typ figury.
@xenomorph Ani ja niesom expert, ale to ze to zabera na teba neznamena ze aj nanho , ale nejde o to , ide o to ze ked si da 2litre mlieka denne moze mat z toho seriozne zdravotne problemy , vela ludi ma aj z mensieho mnozstva.
A aj izolovane cviky su dobre , lebo ked cvici jednu partiu nemoze si dat 3 tazke zakladne cviky. Ked cvicis izolovane neznamena to ze nenaberies svalovu hmotu.
Ale ked to zabralo u teba tak nehadam sa no , bud rad.
@mm47 OK, ja som nechcel povedat, ze to nanho 100% zaberie, ale ze je to legitimna a relevantna rada. Kedze okrem ineho som si pomerne isty, ze mne to zabralo prave tak ako som to napisal - predtym som mal mesiace neuspechu, kym som sa doladil na onen program.
Beriem, ze som mohol byt menej autoritativny; ale rovnako ty, ked si tu radu odpisal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
''Aj Peter Korda môže pribrať''
... alebo cvič a získaš svalovú hmotu
???
Ked chces pribrat 10-12 kil tak je to beh na dlhe trate , tazky trening , tazke vahy a take reci ako vyformovat len ruky a hrudnik su uplne odveci , ked chces len te dve partie tak si naser. Lebo bude vyzerat dost haluzne ked budes mat hrud ako Juraj Baca , ruky ako Arnold a trup , zapastia ako 10 rocna baba.
vajca a hlavne zer POLSKE kuracie maso ... je tam vela stereoidou
A aj izolovane cviky su dobre , lebo ked cvici jednu partiu nemoze si dat 3 tazke zakladne cviky. Ked cvicis izolovane neznamena to ze nenaberies svalovu hmotu.
Ale ked to zabralo u teba tak nehadam sa no , bud rad.
Beriem, ze som mohol byt menej autoritativny; ale rovnako ty, ked si tu radu odpisal.