ja môžem každý deň okrem stredy spať minimálne do 11...všetky prednášky mám až na obed, resp. poobede, večer, akurát v tú stredu mám jednu o 3/4 na 10, to vstávam o hod'ku skôr (dneska som na ňu ale nečakane zaspala
nastavím večer, zobudím sa pred zazvonením budíka, pre istotu si ho posuniem o pár minút spím, zazvoní, posuniem, spím, zazvoní, posuniem, spím, zazvoní, zhodím ho z postele, spím, zazvoní a už musím vstať aby som ho dokázal vypnúť
ma budia rodicia , ale asi si kupim nejaky uplne sexi budik , mechanicky , mam rad mechanicke veci ... ale ked mozem tak spim tak do jedenastej , 12 hodinovy spanok je proste fasa
nikdy ma nezobúdza budík ale mám izbu vedľa kuchyne a mama už od pol šiestej búcha a chystá raňajky potom ma budí brat, keď prejde cez moju izbu a jeho prenikavá vôňa sa mi dostane do nosa ale zbožňujem váľanie v posteli na studenom paplóniku
nastavím si budík na telefóne, častokrát vstanem ešte pred ním, keď sú rodičia doma, tak ma budí otec, ale aj tak nastavujem budík, no neposúvam ho už, keď som raz hore, tak som hore (okrem tohto týždňa, keď sa mi kvalitne darilo zaspávať)
Mne maminka zavolá, rozpráva mi somariny, kým sa trochu preberiem, potom mi zaželá príjemný deň, povie, nech sa jej poobede ozvem, povie "papa" (VŽDY! odsledované) a ide sa na to.
Ale ešte predtým mi pes na dobré ráno dá pusu na líce a poňuňušuje mi krk/pritúli sa.
Odkedy som na strednej, musela som obmedziť moje "5-minútovky" ktoré trvali občas aj hodinu... večer nastavím budík, asi 4-krát skontrolujem, či som ho dobre nastavila a zapla (paranoidnosť nadovšetko) a ráno vstanem hneď, ako mi zazvoní.
Ja si večer nastavím budík na 6:00 lebo bus mi ide o 7:00 ale ja si budík ráno vypnem tak že ešte v polovičke spím a tak nakoniec namiesto 6:00 vstanem o 6:40
večer nastavím budík,prekontrolujem,ráno vstanem ako kedy,buď na prvé pípnutie alebo ešte pred ním,alebo vypnem budík,zaspím asi tak na pol hodiny a zázrakom sa samovoľne zobudím a čerstvá odchádzam do školy.
Minule som zaspala na prednášku, ktorá začínala o pol dvanástej, čiže asi tak V polospánku vypínam zvoniaci budík a aj keď ráno po prebudení odpovedám na otázky, ešte nie som zobudená a vôbec si to nepamätám... Ale ak mám ráno niečo naozaj dôležité, zobudím sa sama od seba bez problémov aj o piatej.
ráno mi zvoní hneď niekolko budíkov...o štvrtej,o piatej,pol 6 a o šiestej.je to šialené ale ja potrebujem takéto prebudenie lebo inak to z postele nejde..stáva sa mi aj také že ráno vstanem a tak sa zahladím do blba a pozabudnem sa.vtedy premýšlam nad tým že prečo vstávam a absolútne nerozumiem tomu že prečo som sa zobudila.silne hladám nejaký vážny dôvod a potom mi dopne že musím ísť do školy.
na každé ráno mám nastavených 5 budíkov na mobile s takým metalom že by aj mŕtveho zobudilo a ten rámus skôr zobudí mojich susedov v polovičke činžiaku ako mňa a aj po tom všetkom sa mi vždy podarí zaspať, prinajlepšom sa spamätám 7:15 a potom nestíham
poprosim mamu, nech ma zobudí o šiestej , najneskor o 6:10. Samozrejme jej to vdorazňujem celý večer dokonca aj pri puse na dobrú noc. Nato ma zobudí o 7:00 nech sa ponáhľam, že na to zabudla. Keď poprosím zase otca nech ma zobudí o šiestej, zobudí ma o piatej pre istotu, keby náhodou o šiestej nemal čas..
Ja vstávam asi ako najväčší blbec. Dám si dva budíky - 5:00 a 7:05, pričom ten prvý posúvam vždy o 10 minút. To znamená že kým vstanem, posuniem si budík neuveriteľných 13x Dodáva mi to pocit, že som spala veľmi dlho, ale aj tak nikdy nie som poriadne vyspatá. Občas sa mi ale stane že vstanem sama od seba, niekedy aj o pol piatej ráno. Také výnimky mám rada, lebo sa potom cítim oddýchnuto a som od rána pozitívne naladená.
Nastavím si budík večer...ráno ho asi tak sto krat posuniem potom sa na mňa škaredo pozrie spolubývajúca, kt sa už polhodku maľuje s milou poznámkou,, slnko mojich očí dpc vstávaj, lebo meškáme na cviko ci paaana!!!!!!" DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
nastavím si budík na telefóne, častokrát vstanem ešte pred ním, keď sú rodičia doma, tak ma budí otec, ale aj tak nastavujem budík, no neposúvam ho už, keď som raz hore, tak som hore (okrem tohto týždňa, keď sa mi kvalitne darilo zaspávať)
Ale ešte predtým mi pes na dobré ráno dá pusu na líce a poňuňušuje mi krk/pritúli sa.
Teda okrem výnimiek raz za čas..
@salkoo no pekne, leniva si =P
potom ma zobudí sestra s otázkou "nejdeš do školy?", vtedy vstávam, pozriem na hodinky a vidím, že autobus ide o 4 minúty ...
jo,a elán,nesmiem zabudnúť na elán!
sú dni kedy vstanem bez problémov. Sú dni kedy sa strašne dlho ťahám z postele. Keďže som spomalený aj v kúpelni nastavujem si budík o 2 hodiny skôr
a mám nastavený len jeden budík
ech čo ja viem Keď odchádza moja mamka ráno skôr do práce, tak vždy meškám do školy.... xD