Keď som chodil do školy a zistil toto, tak som sa otočil na druhý bok a chrápal ďalej.
Počas pracovného života sa mi stalo dvakrát. Prvý krát ma zobudila šéfka po telefóne a vtedy som mal miernu paniku - ale stále som sa dáko držal v pokoji a všetko zvládol. Druhý krát, to bolo celkom OK. Už som vedel, čo a ako.
Po prvotnom adrenalinovom spikeu som uplne pokojna a vnutri prazdna usudim, ktore z cinnosti ranajky/hygiena/upravovanie sa som ochotna casovo okresat, vykonam tie nevyhnutne, porovnavam si ocakavany cas prichodu MHD a taxikom. V pripade potreby dam niekomu vediet, kedy asi dojdem.
raz som zaspala na skusku z literatury, nastastie sa mi podarilo meskat iba 20min
a raz som prisla o hodinu neskor do roboty,lebo som zaspala,ale to bola mala firma,takze si z toho nerobili tazku hlavu
Zaspal som o 4 hodiny do práce, vôbec ma to netrápilo, lebo ani tých v tej práci to netrápilo, skoro ani nevedeli, že som tam nebol, nikoho to nezaujímalo ani.
@7 Ale inak ako nie je to tak, že by som to teraz robil tak všade, ale pracoval som iba tam, už nepracujem, a proste keď im je jedno, tým čo mi platia, tak nevidím dôvod na paniku.
Nestáva sa mi to často, ale nepanikárim, lebo viem, že ďalší bus mi ide tak o hodinu. Ale som naštvaná, pretože mám potom taký rozbitý deň, nerada vymeškávam, je to pre mňa robota navyše.
No, dosť záleží na tom, či v čase zobudenia už meškám, alebo ak sa rýchlo poponáhľam a stíham sa dostaviť načas.
Ale inak celkove si na dochvíľnosti potrpím, nerada meškám, ale keď už sa stane, tak svet sa nezrúti no (ale raz som veru bola v panike, lebo už mi volala vedúca a bolo jasné, že z toho bude problém, tiež to bol typ práce, kde bolo nutné v danom čase byť)
Nikdy som ešte nezaspala, páč môj mozog vstáva aj bez budíka, ale keby som zaspala do školy, tak by som do nej nešla, respektíve by som šla len na nejaké poobedňajšie hodiny. Ak by som zaspala do práce, tak by som zavolala šéfikovi a došla neskôr. Pohodka.
overwhelm level 3000 proste koniec sveta, som rada ak som len brutalne nahnevana na seba anedostanem panicky zachvat proste toto strašne neznášam a uvedomujem si tu trivialitu.... lenze ked som mala tak 11, zaspala som na prababickin pohreb (bol posun casu a nemala som smartfoon a zmeskala som jediny rannny bus do tej dediny) .... tak odvtedy mam dost problems tym udrzat sa psychicky sane ked zaspim.... proste jbenuta hlava :/
Moc často sa mi nepodari zaspať.. do práce chodíme na 9tu a občas zaspím ale len vtedy, ak napríklad poviem, že dojdem skôr.. a vtedy nepanikarim, je to len moja dobrá vôľa
A keď zaspím do školy tak tam už nejdem vôbec alebo až na ďalšiu hodinu, no stress
U mna su to vzdy 2 moznosti co mozem spravit
1.(V pripade ze mi do odchodu vlaku ostava tak 15-20 minut pricom cesta trva normalnym tempom tak 8-10 minut) tak nasadim turbo rychlost a som schopna tak za 7 minut byt z postele pred domom a cestu skratim BEHOM (JA!!) na 5 minut
2. (V pripade ze je to menej alebo uz davno po) venujem asi 10 sekund prepocitavaniu ci to stiham alebo sa vyseriem na to a v pohode idem na dalsi vlak ktory v tom pripade stiham tak akurat nebola by som schopna v takejto situacii este zaspat alebo sa na to uplne vyprdnut
@ye6xncvl Mne sa raz podarilo stlačiť minimálne hodinovú rannú prípravu na 8 minút Za tých 8 minút som stihla sprchu, umyť si vlasy, umyť si zuby, obliecť sa, zbaliť sa a namaľovať sa
Utekaam na zastavku za cenutohoo,že si nestihnem umyť zuby a ak to nestihnem, volám šéfkesospravedlňujúc sa a následne si nadávam,že potom musím ostať dlhšie v práci. A ona mi vždybpovie, že kľud, pohoda, nežeň sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Počas pracovného života sa mi stalo dvakrát. Prvý krát ma zobudila šéfka po telefóne a vtedy som mal miernu paniku - ale stále som sa dáko držal v pokoji a všetko zvládol. Druhý krát, to bolo celkom OK. Už som vedel, čo a ako.
Cely zivot vsade meskam, mna toto moc nerozhodi
a raz som prisla o hodinu neskor do roboty,lebo som zaspala,ale to bola mala firma,takze si z toho nerobili tazku hlavu
,, to som akože zaspal ?? čo tomu budiku drbe či mne ? .. no a čo, vezmem si volno teda ,, vyriešim oficialne veci (telefonicky) a spim ďalej
Ak zaspím do školy, tak sa zasmejem a spím ďalej.
Ale inak celkove si na dochvíľnosti potrpím, nerada meškám, ale keď už sa stane, tak svet sa nezrúti no (ale raz som veru bola v panike, lebo už mi volala vedúca a bolo jasné, že z toho bude problém, tiež to bol typ práce, kde bolo nutné v danom čase byť)
A keď zaspím do školy tak tam už nejdem vôbec alebo až na ďalšiu hodinu, no stress
Nikdy som este na nic dolezite nezaspala, lebo som vzdy mala hrozne nervy, hlavne cez vysku. Nebolo to zdrave...obcas sa to stava proste.
1.(V pripade ze mi do odchodu vlaku ostava tak 15-20 minut pricom cesta trva normalnym tempom tak 8-10 minut) tak nasadim turbo rychlost a som schopna tak za 7 minut byt z postele pred domom a cestu skratim BEHOM (JA!!) na 5 minut
2. (V pripade ze je to menej alebo uz davno po) venujem asi 10 sekund prepocitavaniu ci to stiham alebo sa vyseriem na to a v pohode idem na dalsi vlak ktory v tom pripade stiham tak akurat nebola by som schopna v takejto situacii este zaspat alebo sa na to uplne vyprdnut