Mam chut niekomu bodnúť šrobovák do líca , neznášam ked idem v noci šťať a narazím do niečoho, že je z toho uplný hluk a ešte si aj píšťalu o to drbnem riadne.
Je úplne jedno či na vec do ktorej narazím, alebo na tmu, väčšinou dokonca ani na jedno z toho, ja proste 5 minút pičujem a potom si idem lahnúť bez toho aby som spravil to čo som plánoval spraviť pred tým ako som narazil tak potom musím vstávať z postele znova (ach)
nenarazam, a ked tak len do mensich veci ako chladnicka a tak, a to tlacim pred sebou aj keby mi malo bok urvat, taka chladnicka nakoniec vzdy uhne a bez vacsieho hluku
No ked som chovdila vela krat na wc po tme tak som narazala v predizbe do takej velkej krabice, vzdy som si povedala len ze cotijebe, lebo vzdy to bola supa z ticha. Raz som dokonca stupila do spodku vysavaca,kt som tam sama dala a v nom som sa odviezla par cm az kym som zas nenaburala do tej krabice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Je úplne jedno či na vec do ktorej narazím, alebo na tmu, väčšinou dokonca ani na jedno z toho, ja proste 5 minút pičujem a potom si idem lahnúť bez toho aby som spravil to čo som plánoval spraviť pred tým ako som narazil tak potom musím vstávať z postele znova (ach)
Nenávidím sa omfg
Boa jeho nieco nieco nieco nieco tam do niecoho.