@mcvpn ja a moja rodina sme tomu vajcu nikdy v živote nepovedali inak, ako omeleta, alebo volské oko rôzne upgrady ako zemiaky, šunka, saláma, slanina, syr, klobása, cibuľa, huby, atď. sa považujú za súčasť omelety etymologicky si myslím že to bude ako hovoríš, ale cca do svojich 15tich rokov som tento výraz fakt nikde nepočul
@hunter2 Ja som slovo hemendex poznala skôr ako som vedela ako-tak po anglicky a vedela si to preložiť A myslím že omeleta je skôr placka z vajíčok a s upgradami...
ja si dam na dno panvice par kvapiek olivoveho oleja, potom si dam platky udenej susenej sunky cize prosciutta a na to normalne cele vajick a ma to byt tak ze zltok je tekuty a bielok tak akurat tuhy
@demonicangel placka z vajíčok - to teraz myslíš jak? treba nám nejak zosynchronizovať terminológiu aký je teda rozdiel medzi omeletou so šunkou, a hemendexom?
vyložím panvicu šunkou, keď je trochu opečená, rozbijem na ňu vajíčko (dve - tri, podľa toho kto je aký hladný a zapokrievkujem to, nech mi nezostane surové bielko hore a zároveň, aby bolo žĺtko mierne tekuté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Dám najprv 3 vajcia, potom pridám šunku, a potom ešte 2 vajcia na to
hemendex skomolenina zrejme z anglického ham and eggs
A neznášam slovo "brblať"