@xhtml ja nechapem preco by Windows 7 mal podporovat storokov stary prehliadac? To je ako keby si sa cudoval ze ti nejde DOS-ovska hra. Vyvoj je o tom, ze spatna kompatibilita s velmi starym software...
Ak to chces na cekovanie ako ti IE6 dodrbe webstranku aby si si to mohol fixnut, tak si radsej zozen nejaky starsi stroj s XPckom, ktory pouzijes len na ten ucel
no chcel som, ze "Vyvoj je o tom, ze sa veci menia, pribudaju nove veci, a logicky nemoze byt donekonecna drzana spatna kompatibilita so starym softwarom, lebo inak by nemohli pribudat nove veci".
to je ako keby sme zacali robit magneticke rychlovlaky, a cudovali sa, ze tam stare vlaky co chodili po kolajniciach nemozu chodit, a niekto by pozadoval ze chce stale kolajnicove drahy, aby tade mohli chodit stare vlaky, cim by vlastne branil pokroku, lebo zas tie novsie magneticke vlaky nemozu chodit po kolajniciach.
Skusal si aj ten docasny workaround o ktorom tam pisu? Vraj by to malo fachat aj na sedmicku. Ak nie, stale je na nete velmi velka kopa clankov o instalacii ie6 na viste/7
@xhtml bez virtualizacie si nepomozes. Neviem ako by si chcel bezat na inom systeme browser ktory je sucastou jadra XPcka. Neda sa ani poriadne bezbolestne ostranit zo systemu pre ktory bol robeny a nie to este ho nainstalovat do systemu, pre ktory robeny nebol. To by si mohol vediet, ked uz tu stale omielas ze nemas rad pocitacovych amaterov
@tommyhot ked ti zadavatel povie, ze to musi vyzerat dobre aj pod ie6, nemozes mu povedat nieco take, ako @tomas , lebo ti napise: dobre, ukoncujeme spolupracu. upravit web pre ie6 je zalezitost 5 minut, len som ho potreboval spustit na win7. uz je to vyriesene
hm...tu ie6 pouziva asi preto tak vela ludii, lebo na starsix winox bol to posledny ie ktori nanix siel. wed...este sa najdu ludia co maju stare compy z win95/98 a v pohode ho pouzivaju lebo im staciii tak isto ako povodne macy z PowerPc. je sice pravda ze IE6 nieje nejryxlejsii prehliadac, ale je celkom dobry
a co tu podaktori pisu o starix veciax aj arxitektura dnesnix pc je setsakramenski stara (X086) , ale je podporovana a pouzivana dodnes
inac mozno troxa mimo temu ale....co mate podaktori z tym google?! ano, najst sa tam da skutocne asi vsetko, ale aj milion virusou a zavirenix stranok!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no chcel som, ze "Vyvoj je o tom, ze sa veci menia, pribudaju nove veci, a logicky nemoze byt donekonecna drzana spatna kompatibilita so starym softwarom, lebo inak by nemohli pribudat nove veci".
to je ako keby sme zacali robit magneticke rychlovlaky, a cudovali sa, ze tam stare vlaky co chodili po kolajniciach nemozu chodit, a niekto by pozadoval ze chce stale kolajnicove drahy, aby tade mohli chodit stare vlaky, cim by vlastne branil pokroku, lebo zas tie novsie magneticke vlaky nemozu chodit po kolajniciach.
a tak ako @tomas napísal, načo nosiť drevo do lesa?
IE6 preto, lebo pod nim chcem testovat vzhlad stranok, ktore kodujem
Ale je aj kopa dalsich moznosti, treba len googlit, je toho plny net.
nemam rad pocitavovych amaterov
pod IE6 testujem stranky, ktore mam nakodovat
Odkial mas tych 10-18%?
kazdopadne ma bavia tei stupidne reakcie stupidnych amaterov - IE6 POUZIVAJU LEN LAMY
ale nezamysli sa nad tym, naco to chcem vyuzit..
a co tu podaktori pisu o starix veciax aj arxitektura dnesnix pc je setsakramenski stara (X086) , ale je podporovana a pouzivana dodnes