@vladqog no sak ale to ti pomoze zas iba schudnut, ci?
@mojsvet wtf? ved zo sladkeho sa praveze pribera, take slane pukance bez masla su uplne bez tuky a slane tycinku su ovela menej kaloricke nez nejaka cokolada O__o ja sem praveze iba slane a to nechcem pribrat a ani nepriberam z toho
Prestaňte fajčiť mne sa podarilo na tri týždne obmedziť fajčenie tak na 1 za 3 dni a pribral som za tú dobu asi 3 kilá... alebo skúste gainer, aj keď to mi nejako extra nepomohlo.
@vladqog Nepravidelná strava, niekedy len dvakrát do dňa, ale zato dvojitú porciu niečoho extra ťažkého a potom si ľahni.
Napríklad, daj si obed (hocičo čo bude) a ľahni si. V noci sa zobuď a najedz sa až sa ti bude z toho chcieť zvracať a choď znova spať. Ak nebudeš vedieť zaspať, choď sa znova prevetrať do chladničky. Biele pečivo, všetko kde sú kvasnice, vajcia, cukor.
Ja mam tiez problem s podvahou. Mam 182 cm a len 52 Kg. Od malicka som bol chudy ale teraz je to uz vazne v mojom veku. Chcem pribrat ale nech zjem cokolvek, vsetko to vyserem a nepriberem ani gram
Bress ma pravdu, nejete dost a ked tak hluposti. Ja som byval tiez ako slamka chudy a cinkami, spravnou stravou a hlavne jej velkym mnozstvom som pribral 30kilo za dva roky, bez gainerov alebo dakej inej doplnkovej vyzivy. Tu je link na vyssie spominany velkovykrm, ked nic ine tak aspon pobavi » new.biomag.sk/show_article.ph...
@mm47 Samozrejme ze ten navod je viac menej vtip, ale ide o zakladnu myslienku a to tu ze ked chce niekto pribrat musi velmi vela jest. Chalan co si da na ranajky jogurt, na desiatu, chleba a potom po skole zje doma obed a povie ze jedava vela, vela neje!!! Vela jes ked ti to ide uz priam usami. Jasne ze netreba jest somariny ako pizzu, pizzu, vyprazane hranolky, pizzu a zase vyprazane somariny. To ozaj priberes len hlavne do tuku. Treba kvalitne bielkoviny, vajcia, kuracie prsia, cestovinu, ryzu, tvaroh atd a viac krat denne. O tyzden sa postavim na vahu a ked vidim ze som nepribral, viem ze jem malo a musim jest viac. A somozrejme trochu aj cinky ponadrapovat a mat dostatocny oddych medzi cvicenim. No a ked aj pribere daky tuk, tak sa nic nedeje, lebo to je normalne a da sa to zhodit potom v dakej rysovacke CKD dietou alebo sacharidovymi vlnami.
@petbet1 denne jedavam v skole aj doma dvojitu porciu obeda okrem toho ranajkujem (nie jogurty nemam ich rad) desiatujem olovrantujem a veceriam niekedy este aj v noci vyjedam chladnicku... Ten kto tvrdi ze jem malo je hlupak...
@petbet1 denne jedavam v skole aj doma dvojitu porciu obeda okrem toho ranajkujem (nie jogurty nemam ich rad) desiatujem olovrantujem a veceriam niekedy este aj v noci vyjedam chladnicku... A vobec nepriberam... Ten kto tvrdi ze jem malo je hlupak...
Blbosť! To nie je v tom že málo ješ. Moja kamoška je ako o život a váži ledva 40kg a to tiež, len keď sa poriadne naje a to je deviatačka Chuť do jedla jej vážne nechýba. Ale neznáša mlieko a mliečne výrobky...Chyba je určite aj v tom. Takže radím viac mlieka..
Alebo skús ten pangamin ako Ti radili vyššie Za pokus to stojí..
@vladqog Nuz tak som potom asi hlupak Alebo ty minimalne posilujes ak vobec, nebudujes si svalovu hmotu a to co zjes tebou len preleti a na druhom konci stravene vyleti, bez toho aby to telo poriadne vyuzilo.
@vladqog Ja som za 2 týždne pribral skoro 1,5 kila a ani neviem ako : D Vôbec som nemenil jedálniček ani nič : D Takže ja také drastické metódy nepotrebujem.
jaky pangamin čo za pangamin... pangamin su pivovarne kvasinky ktore podporuju chut do jedla nič viac.. to mate to iste jak ked slopete pivo a ste po nom hladny... lenže ja ked mam velmi dobru chut do jedla tak potom čo ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
to je jediný spôsob, ako sa mi darí aspoň dočasne pribrať
@mojsvet wtf? ved zo sladkeho sa praveze pribera, take slane pukance bez masla su uplne bez tuky a slane tycinku su ovela menej kaloricke nez nejaka cokolada O__o ja sem praveze iba slane a to nechcem pribrat a ani nepriberam z toho
ale nie teraz vážne ten pangamín by mal pomôcť
babka-diéta jedine. Hoci i to vždy akosi do pár týždňov stratím :/
Napríklad, daj si obed (hocičo čo bude) a ľahni si. V noci sa zobuď a najedz sa až sa ti bude z toho chcieť zvracať a choď znova spať. Ak nebudeš vedieť zaspať, choď sa znova prevetrať do chladničky. Biele pečivo, všetko kde sú kvasnice, vajcia, cukor.
Art of velkovykrm by urcite fungoval
Alebo GOMAD- po kazdom jedle este pit mlieko ale tak aby denne bolo okolo 4 litre
Ma jest viac ale spravne veci.
Alebo skús ten pangamin ako Ti radili vyššie Za pokus to stojí..
přípravek s mimořádně rychlým a silným účinkem pro hubnutí
» www.europe-pharm.com/CZ/%C4%8Cesko/H...