Keby si mu jednu asi..., bol by v prave zrejme viac on, to kazdopadne. Aj mna toto neskutocne stve, ale nakolko som pre vacsinu (starsich) fajciarov este decko, ani sa nepokusam nic s tym robit, lebo viem, ze by som este na hubu mohla schytat ja. Co sa mladsich tika, uz aj tych sa bojim po nedavnych skusenostiach smiley:.
Tak ale spat k veci; co nam ostava? Mozno akurat tak slusne upozornovat, ak si vsimneme neohladuplneho fajciara, lebo inak to mozu oni este obratit proti nam /na to bacha, niektori ludia su mimoriadne "vychcani", co sa tyka ich prav/. A dufat, ze to aspon trochu zmierni situaciu.
Tommyhot, regres, utok na mna, policia... islo o princip... neprisli sme diskutovat co by bolo keby... otazka bola ina... a ked stretnem cez den alkaca co bude ohrozovat niekoho tak ti poviem... zatial som nestretol
@Harlequin Tak to si pravy paladin. Utok na tvoju osobu to urcite nebol, kdezto za to, co si urobil ty, ti tam na fleku mal cigaretu zahasit o gebulu. Nedopalky vsade po zemi prekazaju aj mne, ale riesil si to ako primitiv.
toto nie je pekné .. takýto prístup nefajčiarov .. .. takýto že odsudzujú všetkých fajčiarov .. tak ako sú bezohľadný fajčiary tak sú nefajčiary ktorý knásilňujú malé deti .. ide tu o princím že keď je už raz niekto taký debil tak je debil a nezáleží na tom či je fajčiar alebo nefajčiar .. všetko záleží na konkrétnom človeku ..
neviem prećo sa to tak spája .. ja fajčím . ale nie v spoločnosti niekoho komu to prekáža .. a keĎ je v dohľade popolník . tak ohorok uhasím tam .. a že škodíme životnému prostrediu .. hmm . myslím že je to zanedbateľné v porovnaní s dymiacimi dvatsaťroćnými autami . lesnými požiarmi . dymiacimi komýnmi fabrík a spaľovní odpadov ..
takže ak stretnete fajčiara . ktorý je slušný a nemá v úmysle vás nefajčiarov obmädzovaŤ prosím nehádžte ho do jedného vreca .. prosím ...
keď už tak je to naše zdravie .. naše peniaze .. a ak to potrebujete počuť tak možno aj naša hlúposŤ ..
@Harlequin jasne podla seba sudim teba... takze si prizivnik tejto planety! pekne mne hovorit ze nieco beriem ked ty nadavas a napadas ludi na zastavke. inak je to od teba pekne ze to napises cudziemu a sam tym si!
@1338 vidis jeden moj necht stal 3,3eura ale som prizivnik! vies lebo on chudak tak stasne pracuje a plati si dane vies! inak stat najviac zaraba na cigaratach ale pohoda! si furt myslim ze on nieco bere! alebo by mal!
ja som osobne siel domov autobusom a jeden fajciar kludne nastupil do autobusu zo zapalenou cigaretou keby ho neupozornil cestujuci jeden tak ju asi nezahasi a predpokladam ze sofer ktori by mal takeho cloveka viviest von z autobusu by si nespinil ruki tak ma tiez zaujalo ci soferovi nezalezi na cestujucich?
tak ja som sa zatial stretla iba s respektovanim zakazu,
ale osobne kebyze niekoho vidim takto fajcit, tak sa ozvem
a uz sa mi neraz stalo, ze som videla, ako niekto hodil papier alebo nieco podobne na zem a bol 2mestre od kosa.. tomu hovorím kokotnosť-- a to je diagnoza s tyms a neda uz nic robit..
@Harlequin a este jedna vec. zvierata nenaju hniezdo! ha ha ha! to maju vtaci! a jasne vtak si odskoci inde! na verejny zachod! ha ha mlade vtaky si seru do hniezda! oooo tvoje komenty na zabijaju! este!
@harlequin sú horšie veci ako napr. alkohol, drogy, domáce násilie atď., ktoré ničia oveľa viac spoločnosť, zdravie alebo prírodu, ale chápem.
máš právo sa brániť, ale neriešila by som to agresiou (to vlastne ani nemôžeš tak riešiť, nie je to v tvojej kompetencii), normálne by som toho človeka napomenula, že nech si uvedomí, že existuje akýsi zákon a on by sa mal správať zodpovednejšie, lebo keď už nemyslí na ostatných a na prírodu tak by mohol aspoň na seba, lebo môže za to dostať pokutu alebo aj po papuli prípadne.
inak možno ťa to prekvapí ja som fajčiar... ale zodpovedný, tieto zákony celkom dobre poznám, na zastávke nefajčím, iba v prípade, že tam nikto nie je, na stanici už tobôž nefajčím, pokiaľ mám vo svojom okruhu kôš, teda pokiaľ sa poobzerám a zbadám kôš, špak zahasím do koša, aj keď by som sa mala prejsť x metrov, nerobí mi to problém, nohy mám mladé a sama tým robím predsa niečo pre svoje zdravie, nie?
tvoj problém je jedine v tom, že v zákone sú diery, napr. nemôžeš hodiť špak na zem ale tiež musíš fajčiť minimálne 4 metre od zastávky... čo urobíš, keď budeš chcieť špak zahasiť? (ja zvyčajne zahasím špak o betón a hodím do koša, ale za to by som tiež mohla dostať pokutu)...
Dobre a vy si myslite ze sikana fajciarov je zdrava ? Tabak,alkohol 2 veci z ktorych zije statna pokladna a to nemoze popriet nikto kto si vidi dalej od nosa....
Na autobusovych zastavkach nefajcim podla mna ten chlapik nerobil spravne ale ani ty si nerobil spravne. Nemozes sa niekomu fyzicky vyhrazat pre kazdu blbost.
Dalej pokial je mi zname tak, teply vzduch je nadnasany nad chladny to znamena ze dym z cigarety ide hore cize ak ti ho nefuci do xichtu nijak to tvoje zdravie v otvorenom priestore neposkodzuje ....
Budme ludia do prdele a vidme si dalej od nosa ! Smog z automobilov, nezdrave fastfoody kazdodenny stres atd atd atd
milion veci ktorymi si kazdy z nas serie zdravie den co den ale vy by si isli popravit fajciarov , z ktorych polovica ak nie viac by s tym chcela prestat len na to nema volu....
Jasne dnes je mladez velice inteligentna ked je to tak medializovane ale uvedomte si laskavo, ze tak ako dnes sa proti tomu ludstvo snazi bojovat tak to bolo pred 20 rokmi PROPAGOVANE a teda nemame na uliciach nic, co by sme si sami nesposobili !
si idiot, pytas sa ako inak si mal dosiahnut aby spak vyhodil do kosa? co tak poprosit?? Prist za nim a normalne ho poprosit ci by ten spak nemohol hodit do kosa???? A chces povedat, ze si nestretol na kosickej AS nejakeho alkaca?? Tak klames...vsetci vieme kolko je tam degeso vecne naliatych..tak chod nabuduce za nimi a ukaz aky si ty hrdina
@Ava33 pozitivny ucinok by si objavila, keby ich prestali vyrabat ...velka financna strata pre stat, ktory by si stat musel nejak nahradit a tvoj tatko by musel platit vacsie dane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Tak ale spat k veci; co nam ostava? Mozno akurat tak slusne upozornovat, ak si vsimneme neohladuplneho fajciara, lebo inak to mozu oni este obratit proti nam /na to bacha, niektori ludia su mimoriadne "vychcani", co sa tyka ich prav/. A dufat, ze to aspon trochu zmierni situaciu.
Btw som zvedavy co by si robil, keby ti ten dotycny natrieska na xicht take 2-3 reflexovky a s usmevom na tvary nastupi do autobusu.
Btw policia ta v takejto veci osere jak si dlhy, nehovoriac o tom, ze ty si bol tym agresorom, ktory sa vyhrazal
neviem prećo sa to tak spája .. ja fajčím . ale nie v spoločnosti niekoho komu to prekáža .. a keĎ je v dohľade popolník . tak ohorok uhasím tam .. a že škodíme životnému prostrediu .. hmm . myslím že je to zanedbateľné v porovnaní s dymiacimi dvatsaťroćnými autami . lesnými požiarmi . dymiacimi komýnmi fabrík a spaľovní odpadov ..
takže ak stretnete fajčiara . ktorý je slušný a nemá v úmysle vás nefajčiarov obmädzovaŤ prosím nehádžte ho do jedného vreca .. prosím ...
keď už tak je to naše zdravie .. naše peniaze .. a ak to potrebujete počuť tak možno aj naša hlúposŤ ..
ale osobne kebyze niekoho vidim takto fajcit, tak sa ozvem
a uz sa mi neraz stalo, ze som videla, ako niekto hodil papier alebo nieco podobne na zem a bol 2mestre od kosa.. tomu hovorím kokotnosť-- a to je diagnoza s tyms a neda uz nic robit..
Tych cicavcov co maju hniezda je hafo, napriklad aj taky tucniak. Nehovoriac o tom, ze nie len vtaky maju hniedzo, ale aj clankonozce atd
z jej webky:
» www.testiq.sk/lib/iq-image/te...
@Tikalok no ved je mi to divne, toto su zakladne vedomosti, ktore by mal mat kazdy.
Bunniska a este k tomu IQ 105. To je zalostne malo, hlavne v takychto neoficialnych IQ testoch - nic v zlom
máš právo sa brániť, ale neriešila by som to agresiou (to vlastne ani nemôžeš tak riešiť, nie je to v tvojej kompetencii), normálne by som toho človeka napomenula, že nech si uvedomí, že existuje akýsi zákon a on by sa mal správať zodpovednejšie, lebo keď už nemyslí na ostatných a na prírodu tak by mohol aspoň na seba, lebo môže za to dostať pokutu alebo aj po papuli prípadne.
inak možno ťa to prekvapí ja som fajčiar... ale zodpovedný, tieto zákony celkom dobre poznám, na zastávke nefajčím, iba v prípade, že tam nikto nie je, na stanici už tobôž nefajčím, pokiaľ mám vo svojom okruhu kôš, teda pokiaľ sa poobzerám a zbadám kôš, špak zahasím do koša, aj keď by som sa mala prejsť x metrov, nerobí mi to problém, nohy mám mladé a sama tým robím predsa niečo pre svoje zdravie, nie?
tvoj problém je jedine v tom, že v zákone sú diery, napr. nemôžeš hodiť špak na zem ale tiež musíš fajčiť minimálne 4 metre od zastávky... čo urobíš, keď budeš chcieť špak zahasiť? (ja zvyčajne zahasím špak o betón a hodím do koša, ale za to by som tiež mohla dostať pokutu)...
100%-né riešenie ale teda neexistuje.
poskodzuje zdravie nielen sebe ale este aj tomu druhemu,ktory si ho takto poskodzovat nechce...
Na autobusovych zastavkach nefajcim podla mna ten chlapik nerobil spravne ale ani ty si nerobil spravne. Nemozes sa niekomu fyzicky vyhrazat pre kazdu blbost.
Dalej pokial je mi zname tak, teply vzduch je nadnasany nad chladny to znamena ze dym z cigarety ide hore cize ak ti ho nefuci do xichtu nijak to tvoje zdravie v otvorenom priestore neposkodzuje ....
Budme ludia do prdele a vidme si dalej od nosa ! Smog z automobilov, nezdrave fastfoody kazdodenny stres atd atd atd
milion veci ktorymi si kazdy z nas serie zdravie den co den ale vy by si isli popravit fajciarov , z ktorych polovica ak nie viac by s tym chcela prestat len na to nema volu....
Jasne dnes je mladez velice inteligentna ked je to tak medializovane ale uvedomte si laskavo, ze tak ako dnes sa proti tomu ludstvo snazi bojovat tak to bolo pred 20 rokmi PROPAGOVANE a teda nemame na uliciach nic, co by sme si sami nesposobili !