čauko, pozrite píšem bolgy v ktorých filozofujem o živote a som si celkom istá, že som sa dostala dosť ďaleko... ale napriek tomu, že mám všetky potrebné odpovede... nejak sa nedokážem nakopnúť a naozaj sa zbaviť svojích zlých zlozvykov... a času je málo.
no tiez som podobne uvazovala teraz , som uz zistila ako robit a ako prijimat nkeitore moznsoti a proste musis chciet a nebat sa nicoho , uz to pojde aj mne .
neviem čo presne hladáš odpovede? A nechápem ešte tým levelom... inač ak sa pýtaš na to, tak skús pochopiť smrť aj ostatné podstaty žitia. Napíš o tom blog, tiež to patrí k životu.
Ludia sa casto zenu za pozitkom tak bezhlavo, ze ho prepasu.. filozofovat nad zivotom je pekne, ale hladanim niecoho mozes premarnit cely zivot. Nakoniec, to aj tak nenajdes. Takze ak sa chces posunut dalej, prestan hladat. Kto hlada, strati, kto nehlada, najde. a pozri si film Kundun.. general tham ta neoslobodi.. a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov