@mcvpn Ja som v hrách na schovávačku zvyčajne bývala dobrá aj v úlohe hľadača, aj v úlohe schovávača - z toho si nič nerob. Možno iní to ešte neodhalili.
@flussica No aj minule si mi povedala, že som ti dal úder pod pás Ale tak prosto mňa to napadlo okamžite ako som si prečítal tvoj komentár. Mám takú náladu na rýpanie vieš
Na rozhodnutie je už neskoro Povedala si, že si navyknutá na to
@adsy Fakt? To bolo kedy? Aj to bolo verejne, či súkromne ? Vidíš, aký si. Len by si bil . Ale ja mám brnenie 8). (*Ten stredovek je, keď opomenieme hygienu, predsa v niečom dobrý!)
@flussica to ti gratulujem, že si sa nezosypala Už to je istá forma výhry Stredovek to boli zlaté časy, vtedy hygiena netrápila, ľudstvo nebolo tak slabé ako dnes
všetko..až na to telové mlieko, to iba občas keď mám náladu a kávu pijem ale chcem prejsť na zelený čaj, no neviem či sa mi to podarí..lebo ja čaje všeobecne veľmi nemusím ..a chcem začať cvičiť ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja nápodobne, ale v poslednom čase som začala používať pleťovú vodu.
Umývaš si iba chrup, iné nepotrebuješ. Chalani vyčistia jazykom pri lízaní, že?
No nič, vezmi to späť teraz, som sa práve rozhodla, že nie som hodna toto počúvať .
Na rozhodnutie je už neskoro Povedala si, že si navyknutá na to
Však nezosypala som sa, no . To stačí .
p.s. brnenie ti proti raketometu prd pomôže
Jj - je vidieť, že som v ňom vyrastala - len tak niečo ma nezlomí 8).
Prd pomôže? No tak to je ešte dostupnejšia záležitosť, to ďakujem za tip !
Hm, ty môžeš byť namyslenejšia viac ako teraz? To sa musím viac snažiť
Pán doktor, mám utkvelú predstavu, že kedysi som bola zbrojnoš! Myslíte, že to môže byť pravda?
Je to len na Tebe.Moje sebabezvedomie nás ešte môže všeličím prekvapiť - je ako kindervajco.. nafúkané s mliečnou čokoládou a vnútri hračka!
@flussica detto
Veď jej vlastne zvyšujeme úspešnosť fóra a ešte sa sťažuje . Ja už neviem, čím tí ľudia dnes myslia.