Do prace som prakticky vzdy overdressed - uplne zbytocne a len preto, ze sa mi take oblecenie paci. Najcastejsie nosim saty a v satniku mam jedine dziny, ktore nosim len do prirody Tenisky len na sport.
medzi casual a business casual. nosil by som business casual, len chudobny som svedomie mi este nedovoli rozmrdat za oblecenie ani desatinu z toho, co by som chcel.
Pokial zrovna niekde necestujem tak je to niekde medzi ultra casual a homeless. Napriklad teraz mam na sebe tricko metallica, roztrhane riflove kratase a zabky.
Tričko a rifle/tepláky. V lete látkové kraťasy, v zime bunda a šál a na jeseň mikina/košeľa namiesto bundy. Neviem, kam by som to z posledných troch zaradila, keďže neviem, či je to už na bezdomovca, ale ani neviem, čo je to sloppy. Pick one.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inac casual/business casual. Aj ked teda nevidm vlastne, ci strihy mojich sukni splnaju podmienky pre business casual....hm.