aj ja...minule mi jeden vyliezo l spod postele...mam taku teoriu..pavuci sa lenskryvaju...su to prefikane tvory....pomaly sa objavuju...je ich viac a viac a ovladnu svet!!!!
pavuky su olrajt kamaratka mi raz volala ze ma vo vani jedneho obrovskeho a ze nech ho pridem zabit a tak som isiel a on ten pavuk bol asi 7cm x 7cm disappointed:zevraj najvacsi aky tu v Skotsku zije a zevraj vie dost pokusat) a tak som ho zobral von a pustil - nekusol ma ani nic..nechajte ich zit inak pojdete do pekla
Anulienka - ja som cital, ze ich zjes 10 za zivot, 12 rocne je fakt prehnane...
inac tiez by ma zaujimalo odkial sa pavuky vezmu v byte, hlavne ked byvamne na siedmom poschodi a hlavne kriziaci, co normalne ziju vonku...ono je uz problem sa toho zbavit, lebo moc casto nevyliezaju z ukrytu, iba v noci, takze ich nevidis, a ked aj nejakeho zabijes, tak nikdy nevies kolko ich este v byte ostalo a ked tam nakladu vajcia, tak to sa uz neda ustrazit. Teraz cez zimu ich moc nebolo vidiet, ale zas sa objavuju u nas a pred rokom sme ich mali brutalne vela doma, od starych obrovskych kriziakov az po malicke vyliahnute, hlavnu zakladnu mali vonka pri okne do obyvacky, a odtial sa k nam dostavali do bytu...bolo to strasne, denne sme zabili 5-6 kriziakov a bojim sa, ze nas to caka aj tento rok...keby som aspon nemal brutalnu fobiu z pavukov, ale ja nemozem potom ani spat, ked v izbe objavim nejakeho pavuka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
buéééééééééé
preto pri spaní mám ústa lock
a to fakt ich v noci dost zjeme..som to citala a ten kto si mysli ze ma zavrete usta...tak pochybujem ze celu noc sa kontroluje
nechapem moje kamosky..oni ich normalne dokazu zobrat aj do ruky a v satni ma z nimi strasia
inac tiez by ma zaujimalo odkial sa pavuky vezmu v byte, hlavne ked byvamne na siedmom poschodi a hlavne kriziaci, co normalne ziju vonku...ono je uz problem sa toho zbavit, lebo moc casto nevyliezaju z ukrytu, iba v noci, takze ich nevidis, a ked aj nejakeho zabijes, tak nikdy nevies kolko ich este v byte ostalo a ked tam nakladu vajcia, tak to sa uz neda ustrazit. Teraz cez zimu ich moc nebolo vidiet, ale zas sa objavuju u nas a pred rokom sme ich mali brutalne vela doma, od starych obrovskych kriziakov az po malicke vyliahnute, hlavnu zakladnu mali vonka pri okne do obyvacky, a odtial sa k nam dostavali do bytu...bolo to strasne, denne sme zabili 5-6 kriziakov a bojim sa, ze nas to caka aj tento rok...keby som aspon nemal brutalnu fobiu z pavukov, ale ja nemozem potom ani spat, ked v izbe objavim nejakeho pavuka...