Chcem sa spýtať neviete náhodou ako sa dá pripojiť na blokovanú wifi alebo poprípadne ako prelomiť wifi cez mobil Htc wildfire s a510e.
Za radu vopred ďakujem.
Na slabe zabezpecenie sa da stiahnut program. Na WPA a WPA2 mozes pouzit silovu tehniku. Ked budes mat stastie a heslo je jednoduche podari sa ti ho zistit. ak je heslo zlozite musis ho zistit inou technikou ale tu ti nepoviem. Hold informacie maju svoju cenu.
aj ja som teraz na zaheslovanej susedovej wifi ale on ma slabe zabespecenie a ani pokritie nie je nic moc. su na to programi, a ako uz pisal qwer28 info ma svoju cenu...
@qwer28 tak vedieť hľadať a selektovať, na to slúži práve google. Vedieť ČO hľadať je ťažšie ale v tomto prípade je to triviálne. Ale najhoršie na tom je vedieť tie informácie použiť to hej
pomocou mobilu --> heslom
pomocou windowsu --> heslom
pomocou linuxu --> aircrack-ng ale to este zalezi od typu zabezpecenia a hlavne sa priprav na pracu s terminalom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
haha
@Agent123 veď skús google. Tu ti nikto nedá presný návod.
pomocou windowsu --> heslom
pomocou linuxu --> aircrack-ng ale to este zalezi od typu zabezpecenia a hlavne sa priprav na pracu s terminalom