Ako sa spravat pri dievčati ktore sa vám páči a ktore nepoznate ? Videli sme sa len raz a prehodili sme kus reči ako ju zaujat ....á hlavne netrapošiť ked niečo poviem? Vyjadrite sa aj dievčata
musíš dať najavo, že máš záujem, ale hlavne buď sám sebou a nemusíš ísť na to príliš rýchlo.. lebo keď sa chalan snaží silou mocou zapôsobiť a je iný aký je, tak baba je najprv šťastná, že našla konečne super chalana a po mesiaci sa ukáže že je úplne iný... -.- moja skúsenosť
Nebud ako psicek okolo nej, bud chladny ale zaroven udrzuj konverzaciu... a samozrejme treba byt niecim zaujimavy. Pokial zacne prejavovat naklonnost tak si v podstate vyhral..
@jano222 prosím ťa radšej choď čistiť zemiaky, alebo chod sneh odhŕnať, než sa pýtať takéto kokotiny, alebo urob niečo pre svet a chod si vyhoniť a semeno šprcni sestre do ksichtu.
Podla mna existuje niekolko druhov pritazlivosti. Ten, ked sa chalan chce s dievcatom bozkavat, spat s nou a citit, ako vonia - co zazil kazdy bez ohladu na pohlavie - je jedna vec. Niekedy sa tak clovek citi 10x za den s 10 rozlicnymi osobami.
Nieco, co pre mna osobne vzdy a bez vynimky fungovalo ovela lepsie bolo, ked som sa pozrel na dievca a mal som pocit, ze presne s nou sa chcem rozpravat, pretoze to bude prijemne a zabavne straveny cas. Co sa ale nevylucuje s tym prvym druhom pritazlivosti ^^
Staci sa spravat tak, aby bolo jasne, ze je ti v jej pritomnosti prijemne a neocakavat od toho nic viac. Obcas, ak mas pocit, ze to niekam vediet, trochu pritlacit na pilu, ale urcite nie s nejakym kostnatym planom, vdaka ktoremu sa od zaciatku citis ako na nozoch, vzdy ked nastane nejaka situacia, ktoru si nepredpokladal (co vacsinou nastane po asi... dvoch sekundach).
@jano222 hlavne negrcať,bo nejakí občas tak vyzerajú ako by chceli vracať buď radšej pohoďák a milý..taký sám sebou a trochu sebavedomý, ale nie namyslený alebo arogantný. hoci chápem, že prvýkrát to bude nič moc slečnám sa páčia pohoďáci a nemusíš byť ani najkrajší
@jano222 v prvom rade sa vykašli na to že sa ti páči. úplne to ignoruj, alebo si kvôli tomu sám zo seba rob srandu (či už súkromne, proste aby si získal odstup, alebo dá sa aj nahlas, vtedy to pre ňu bude že "aký si vtipný a milý zároveň")
pri veľkej tréme pomáha špeciálna technika: uvedom si že je to obyčajný človek. uvedom si že aj ona chodí na veľkú potrebu. predstav si ju na veľkej potrebe so všetkými zvukovými aj pachovými detailami. odbúrava to trému úplne zaručene.
neviem ti povedat tiez som taky kkt ze netusim co mam rozpravat .... lebo sak co sa da rozpravat vobec ? s kamaratmi si povieme aky sme kokoti , ako hrali futbal , ako nemame prachy a to je tak secko ale netusim co by som mal hovorit babe aby som ju zaujal
@torpedo08 to je jedno o čom, ale hlavne si mlel, existuje milión tém. proste buď sa ľuďom tvoj hlas páči, alebo nie. bez dobrého hlasu so správnou melódiou hlasu proste nezaujmeš a môžeš hovoriť neviem o čom. inak aj s dievčaťom sa dá rozprávať o športe. raz, čo som bol na hádzanej si prisadla ku mne veľmi krásna blondínka tak bavili sme sa vyslovene o hádzanej zhruba tu hodinu a pol myslel som si, že to je dosť trápne, ale ta aspoň nie je nuda. po pozdrave pri rozlúčke sa spýtala, či som nezabudol niečo a ja načo? však všetko mám a na sedadle i pod sedadlom nič nie je a ona sama že jej mobilné číslo som zabudol. no zlaté ani som nechcel ho pýtať že vraj rada by si vyšla so mnou aj vonku nielen na hádzanú v dohľadnom čase.
chce to len tvrdý tréning a dá sa naučiť, osobne na začiatku výcviku veľa som rozprával s dedkami kadejakými kdekoľvek kedykoľvek (ulica, futbalový štadión, po baroch nechodím ale dá sa aj tam zrejme). dopočul som sa o sebe, že som fakt skvelý v tom a pôsobím neskutočne, že takýchto chalanov majú radi, ale je ich veľmi málo no ta ďakujem veľmi pekne pomyslel som si prvýkrat, keď som to počul to postupom času dodalo dosť sebavedomia a popravde už sa nezamýšľam o čom hovorím, ale snažím sa len uvoľniť, aby som bol v pohode a ako som písal aj tu nevyzeral, že grcám
PS dporúčam vyskúšať tréning ako som písal a uff,"no som zvedavý kto toto bude čítať ta som tomu dal...
len trénuj a trénuj ako som písal vyššie a uvidíš, že to bude v lepších tóninách ako i úrovni. hoci nebudeš možno TOP, ale budeš vyššie o pár stupienkov. chápem, že nie každý na toto má preddispozície. každý sme nejaký niekto šokuje hlasom, iný úsmevom atď
bereš to moc vážne... ako niečo životne dôležité... myslím že na toto sa hodí úrívok z jednej knihy...
"Důležitou zásadou Hry je, že nikdy nejde o nic životně důležitého.
typický hlupák vezme ženu na schůzku a doufá, že než noc skončí, dostane
od ní polibek. Chce jí ukázat, jak je zdvořilý. Jak ubíhá večer, přibližuje
se k ní stále víc - až k trapnému okamžiku, kdy noc je u konce a on má
pocit, že musí udělat rozhodující velký krok a získat od ženy polibek, jako
by šlo o něco převratného.
Pokud vyzní okamžik vašeho prvního polibku zvláštně a trapně, tento
polibek může být i vaším posledním. Ženy podobné věci neodpouštějí.
Představují si, jak se sejdou s vysněným mužem, jak skvělé to bude, jak
všechno proběhne zcela přirozeně a jak to bude působit opravdově. Je
pravda, že s muži, kteří se vyznají ve hře (kteří v ní mají praxi), to tak
skutečně probíhá.
Pokud se věci ubírají správnou cestou, potom to, že usilujete o polibek
dosáhnete ho, není nikdy „velký okamžik". Místo toho ve skupině od
samého začátku dochází k přirozenému průběhu kinestetických podnětů,
které vedou k sexu. Mělo by jít o řadu drobných, přirozeně prováděných
úkonů, z nichž jen málo „vyčnívá" nad ostatní. Žena to cítí jako
přirozený kontakt. Kinestetické podněty začínají v rané fázi a postupně
se stupňují."
čo ti tým chcem vlastne povedať... ty máš pocit že ju musíš niečim ohromiť... aby sa o teba začala zaujímať, si ako ten typicky hlupák (bez urážky) tolko sa budeš snažiť až jej to začne liezť na nervy a proste ťa odpálkuje... ja osobne som nikdy nešiel za holkou z jasným zámerom zbaliť ju... išiel som ju spoznať... a tým som jej dal možnosť aby ona spoznala mňa... sú tri základné veci bez ktorých to nejde...
1) musí ťa považovať za príťažlivého (príťažlivosť medzi mužom a ženou nieje o tom ako vyzeráš, no dobre z časti, predsa len sa nebude zaujímať o niekoho kto vyzerá jak bezdomovec, no je to o tvojej prirodzenosti, o tom aký si zábavný, ako sa chováš keď máš svoj dokonalý deň, jednoducho keď si sám sebou...)
2)musíš vedieť vytvoriť jej pohodlie (aby sa cítila v tvojej prítomnosti príjemne a hlavne bezpečne) to znamená nezízať jej na kozy, netlačíť na pílu, radšej jej povedz niečo súkromné... to v nej vyvolá pocit že jej dôveruješ a tak začne byť k tebe otvorenejšia, porozprávaj jej nejaký trapný zážitok, alebo čokolvek zábavné, a nezabudni sa pri rozhovore pozerať do očí... ak je tam viac ludí zabávaj sa z celou skupinou nech vidí že niesi šedá miška v kúte, ukáž jej svoju spoločenckú cenu... pre ženy (hlavne zrelejšie ženy) je to velmi dôležitá vec...
3) ako posledné pred tým ako si ju odvedieš domov, musíš vedieť stimulovať kinestetické podnety... (dotyky) pre holku sú dotyky známkou určitej intimity, a ženy sú o hodne citlivejšie na dotyk ako muži, neexistuje okamžik kedy sa niekto proste odhodlá k činu (to chalan čo sa vyzná nespravý) ide o jemný, postupne sa zrýchlujúci prirodzený tanec, nevinne vyzerajúce dotyky, kamarátske objatia, bozk na čelo alebo rameno... ide len o to aby si zvykla na tvoj dotyk, potom môžeš konečne začať stupňovať vzrušenie v jej tele až do bodu kedy to už nevydrží a doslova sa na teba vrhne... alebo ti dá jasne najavo že ťa chce, vtedy sa jej pozri do očí, usmej sa a opýtaj "chcela by si ma pobozkať" hotovo už sa cumlete... buď vždy ten čo vedie (holky sa strašne rady zahrávajú z chlapmi no ty buď ten čo otočí jej hru proti jej samotnej) ak je to holka čo má okolo seba vela mužských nápadníkov, ty jej ukáž že nieje stredobodom vesmíru... tým nemyslím že ju začneš zhadzovať alebo urážať, len si ju doberaj, občas podpichni a keď povie niečo s čím nesúhlasíš, ozvy sa... no ako som vravel, máš sňou konverzovať nie sa sňou hádať...
hovoríš, že už ste prehodili kus reči, tak skúste aj teraz, rozprávajte sa o hocičom a aj keď budeš zo začiatku možno nervózny, potom to prejde a budeš sám sebou, ak sa vytvorí tá správna atmosféra... neskôr ju môžeš na niečo pozvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(toto je naozaj velmi v skratke)
...a hlavne sa s nou "neskamarat" (blee)
Prajem Veľa "sexuálnych" zážitkov v roku 2013
10 sekúnd som rozmýšľal, že kde má chlapec problém, kým som si uvedomil, že som to zle prečítal
Nieco, co pre mna osobne vzdy a bez vynimky fungovalo ovela lepsie bolo, ked som sa pozrel na dievca a mal som pocit, ze presne s nou sa chcem rozpravat, pretoze to bude prijemne a zabavne straveny cas. Co sa ale nevylucuje s tym prvym druhom pritazlivosti ^^
Staci sa spravat tak, aby bolo jasne, ze je ti v jej pritomnosti prijemne a neocakavat od toho nic viac. Obcas, ak mas pocit, ze to niekam vediet, trochu pritlacit na pilu, ale urcite nie s nejakym kostnatym planom, vdaka ktoremu sa od zaciatku citis ako na nozoch, vzdy ked nastane nejaka situacia, ktoru si nepredpokladal (co vacsinou nastane po asi... dvoch sekundach).
pri veľkej tréme pomáha špeciálna technika: uvedom si že je to obyčajný človek. uvedom si že aj ona chodí na veľkú potrebu. predstav si ju na veľkej potrebe so všetkými zvukovými aj pachovými detailami. odbúrava to trému úplne zaručene.
ale inak dobré rady chalani musím aj ja dačo z toho pochytiť =D
chce to len tvrdý tréning a dá sa naučiť, osobne na začiatku výcviku veľa som rozprával s dedkami kadejakými kdekoľvek kedykoľvek (ulica, futbalový štadión, po baroch nechodím ale dá sa aj tam zrejme). dopočul som sa o sebe, že som fakt skvelý v tom a pôsobím neskutočne, že takýchto chalanov majú radi, ale je ich veľmi málo no ta ďakujem veľmi pekne pomyslel som si prvýkrat, keď som to počul to postupom času dodalo dosť sebavedomia a popravde už sa nezamýšľam o čom hovorím, ale snažím sa len uvoľniť, aby som bol v pohode a ako som písal aj tu nevyzeral, že grcám
PS dporúčam vyskúšať tréning ako som písal a uff,"no som zvedavý kto toto bude čítať ta som tomu dal...
Inak neviem, to musi ist samo...nikdy ma nezaujali chalani, ktori ma silou mocou chcu zaujat.
bereš to moc vážne... ako niečo životne dôležité... myslím že na toto sa hodí úrívok z jednej knihy...
"Důležitou zásadou Hry je, že nikdy nejde o nic životně důležitého.
typický hlupák vezme ženu na schůzku a doufá, že než noc skončí, dostane
od ní polibek. Chce jí ukázat, jak je zdvořilý. Jak ubíhá večer, přibližuje
se k ní stále víc - až k trapnému okamžiku, kdy noc je u konce a on má
pocit, že musí udělat rozhodující velký krok a získat od ženy polibek, jako
by šlo o něco převratného.
Pokud vyzní okamžik vašeho prvního polibku zvláštně a trapně, tento
polibek může být i vaším posledním. Ženy podobné věci neodpouštějí.
Představují si, jak se sejdou s vysněným mužem, jak skvělé to bude, jak
všechno proběhne zcela přirozeně a jak to bude působit opravdově. Je
pravda, že s muži, kteří se vyznají ve hře (kteří v ní mají praxi), to tak
skutečně probíhá.
Pokud se věci ubírají správnou cestou, potom to, že usilujete o polibek
dosáhnete ho, není nikdy „velký okamžik". Místo toho ve skupině od
samého začátku dochází k přirozenému průběhu kinestetických podnětů,
které vedou k sexu. Mělo by jít o řadu drobných, přirozeně prováděných
úkonů, z nichž jen málo „vyčnívá" nad ostatní. Žena to cítí jako
přirozený kontakt. Kinestetické podněty začínají v rané fázi a postupně
se stupňují."
čo ti tým chcem vlastne povedať... ty máš pocit že ju musíš niečim ohromiť... aby sa o teba začala zaujímať, si ako ten typicky hlupák (bez urážky) tolko sa budeš snažiť až jej to začne liezť na nervy a proste ťa odpálkuje... ja osobne som nikdy nešiel za holkou z jasným zámerom zbaliť ju... išiel som ju spoznať... a tým som jej dal možnosť aby ona spoznala mňa... sú tri základné veci bez ktorých to nejde...
1) musí ťa považovať za príťažlivého (príťažlivosť medzi mužom a ženou nieje o tom ako vyzeráš, no dobre z časti, predsa len sa nebude zaujímať o niekoho kto vyzerá jak bezdomovec, no je to o tvojej prirodzenosti, o tom aký si zábavný, ako sa chováš keď máš svoj dokonalý deň, jednoducho keď si sám sebou...)
2)musíš vedieť vytvoriť jej pohodlie (aby sa cítila v tvojej prítomnosti príjemne a hlavne bezpečne) to znamená nezízať jej na kozy, netlačíť na pílu, radšej jej povedz niečo súkromné... to v nej vyvolá pocit že jej dôveruješ a tak začne byť k tebe otvorenejšia, porozprávaj jej nejaký trapný zážitok, alebo čokolvek zábavné, a nezabudni sa pri rozhovore pozerať do očí... ak je tam viac ludí zabávaj sa z celou skupinou nech vidí že niesi šedá miška v kúte, ukáž jej svoju spoločenckú cenu... pre ženy (hlavne zrelejšie ženy) je to velmi dôležitá vec...
3) ako posledné pred tým ako si ju odvedieš domov, musíš vedieť stimulovať kinestetické podnety... (dotyky) pre holku sú dotyky známkou určitej intimity, a ženy sú o hodne citlivejšie na dotyk ako muži, neexistuje okamžik kedy sa niekto proste odhodlá k činu (to chalan čo sa vyzná nespravý) ide o jemný, postupne sa zrýchlujúci prirodzený tanec, nevinne vyzerajúce dotyky, kamarátske objatia, bozk na čelo alebo rameno... ide len o to aby si zvykla na tvoj dotyk, potom môžeš konečne začať stupňovať vzrušenie v jej tele až do bodu kedy to už nevydrží a doslova sa na teba vrhne... alebo ti dá jasne najavo že ťa chce, vtedy sa jej pozri do očí, usmej sa a opýtaj "chcela by si ma pobozkať" hotovo už sa cumlete... buď vždy ten čo vedie (holky sa strašne rady zahrávajú z chlapmi no ty buď ten čo otočí jej hru proti jej samotnej) ak je to holka čo má okolo seba vela mužských nápadníkov, ty jej ukáž že nieje stredobodom vesmíru... tým nemyslím že ju začneš zhadzovať alebo urážať, len si ju doberaj, občas podpichni a keď povie niečo s čím nesúhlasíš, ozvy sa... no ako som vravel, máš sňou konverzovať nie sa sňou hádať...
myslím že zatial stačí...