Opýtaj sa v škole výchovného poradcu. (neviem či ho máte, ale proste na všetkých školách s tebou jeden konkrétny učitel diskutuje že kam pojdeš tak jeho sa spýtaj, a to nemyslím bars jakého učitela čo sa len stará že kam ideš. )
Si myslíš,že si spravíš dáku strednú a hneď Ťa tam vezmú?!Kukláči sú normálne vysokoškolsky vzdelaný ľudia(nehovorím,že všetci)...tak si sprav vysokú a potom nad tým rozmýšlaj...a na strednú choď na takú čo Ťa baví,alebo na gympel.
@bossinko nemôžeš všetkých kukláčov hádzať do jedného vreca. Áno sú aj špeciálne jednotky kde musí mať každý člen VŠ, ale to nie sú tí bežný kukláči ktorý predvčerom pobehovali po Bratislave jak pošahanci. Tam pochybujem, že mal aj ich veliteľ VŠ. Keď ten pán sa už dostal von z bytu.
@pa3cek Však ja som nepovedal,že všetci musia mať vysokú školu a môj koment nemal nič spoločné s Devínskou...A keď už sme pri tom ty vieš čo za jednotku tam bola nasadená?
@bossinko Dobre ja som ti niečo vyčítal ohľadom DNV??? Ja som len poukázal na tých, podľa teba "vysokoškolsky" vzdelaných ľudí. V tvojom komente nebola spomenutá síce DNV, no v mojom už hej a spomenul som to len preto, lebo tam bolo vidno poslednú prácu slovenských kukláčov. Nie ja neviem čo tam bolo za jednotku(a po pravde je mi to úplne, že jedno), ale určite máme na Slovensku 100krát lepších, ako tam boli nasadení. Veď som to videl na tých pár záberov na TA3 a ostatných televíziách, ako sa kukláči so samopalmi a nepriestrelnými krytmi kryli za autami a bežný radový policajt tam bežal a v ruke mal tu rachotinu ktorej vypadáva zásobník pri nabíjaní. To už hovorí za všetko, aká tam bola špeciálna jednotka, že až taká špeciálna nebola, alebo až príliš bola špeciálna????
Ja si neviem vôbec predstaviť, keby sa na Slovensku nedaj bože objavili taký 15 teroristi, len tak na ľahko vybavený z AK - čkami. Veď pokiaľ by ich naša polícia(to je už jedno, či by to bola špeciálna jednotka alebo radový policajti) zneškodnila, tak polku Blavy by vyvraždili obyčajnými samopalmi. Veď to je hanba našej polície, že len malé množstvo z nich si robí svoju prácu, ako má. A teraz v DNV to bolo presne vidno. Policajti tu nie sú na to aby buzerovali a brali plat(ba aj úplatky). Oni sú tu pre nás, lebo my(občania) ich platíme z daní.
No a ak ešte stále chceš nazvať tých z DNV špeciálnou jednotkou(kukláčmi), tak už neviem no. Dobrí možno sú na diskotéky, tam sa z nich ľudia poserú, ale ako náhle má v ruke niekto zbraň, tak ten kukláč už je iba kukláčom preto, lebo má kuklu na hlave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja si neviem vôbec predstaviť, keby sa na Slovensku nedaj bože objavili taký 15 teroristi, len tak na ľahko vybavený z AK - čkami. Veď pokiaľ by ich naša polícia(to je už jedno, či by to bola špeciálna jednotka alebo radový policajti) zneškodnila, tak polku Blavy by vyvraždili obyčajnými samopalmi. Veď to je hanba našej polície, že len malé množstvo z nich si robí svoju prácu, ako má. A teraz v DNV to bolo presne vidno. Policajti tu nie sú na to aby buzerovali a brali plat(ba aj úplatky). Oni sú tu pre nás, lebo my(občania) ich platíme z daní.
No a ak ešte stále chceš nazvať tých z DNV špeciálnou jednotkou(kukláčmi), tak už neviem no. Dobrí možno sú na diskotéky, tam sa z nich ľudia poserú, ale ako náhle má v ruke niekto zbraň, tak ten kukláč už je iba kukláčom preto, lebo má kuklu na hlave.