Rozmyslal som nad tym ako je to mozne ze vsade okolo nas sa rozhadzuju peniaze kupuju jachty vily stavaju nakupne centra, eurofondy a megaprojekty za miliony eur a my chudaci zijeme z 800 EUR (ja z 1700 EURO ale stale mi to pride malo) Chcel by som zarab
pice 1700 zarobis a stazujes sa a kto ti povedal ze ludia ziju z 800 eur ? vacsina tak z 500-600 niekto aj z 400 ..... no ale sak ked zarobis tolko tak to do niecoho investuj
Ak sa potrebujes na birdzi pytat ako sa stat multimilionarom, tak sa nim asi tak skoro nestanes. Plus sa mi zda trochu neuveritelne, ze zarabas 1700e ked sa tu vypytujes ako zarobit velke prachy.
Mas pravdu ze 1700e neni nejak enormna suma, ked robis odbornu pracu, ale nie je to zle. Da sa z toho postupne cast investovat. Jednak mozes obchodovat na burze, pripadne podporit nejaky startup. Alebo rozbehnut vlastne nieco. Ked mas peniaze tak moznostiam sa medze nekladu.
@soreljulien skus to trosku konkretizovat... na hypoteku? platit 1000 euro hypoteku za dom a zit zo 700? a kde by som zobral na jachtu? 1700 neni nejaka horibilna suma skus z toho odratat dane odvody a byvanie
@qwer28 no super takze ste ma hodili do jedneho vreca s tym deckom - to som teda dopadol
@carpathian s tym obchodovanim na burze to neni take jednoduche ako sa zda...
kked vidim ludi ako jr napr ten magor bilzarian tak som radsej ze bohata niesom...a este mu za to vsetci tlapkaju po pleci a zvysuju mu uz aj tak nafuknute ego. Aj ked nrviem ci je horsi on alebo to obrovske mnozstvo slapiek ktore su za peniaze ochotne spravit cokolvek.
(dakujem birdz ze si odstranil vracajuceho smajlika ktory by sa mi sem teraz velmi zisiel.)
ale k teme : nechci byt . kebgze js zarabsm 1700 tak sa nestazujem. Urcite nie na svk kde maju ludia platy vacsinou pod 500
totalny suhlas s mm47, ak mas 1700 e na mesiac a pises tu taketo kokotiny, mali by ti niecim jebnut po hlave. Sa spamataj chlapec, mudre rady ti tu napisali ludia
no jeeeemin, sa sem prišiel pochváliť, že má 23 a zarába veľké prachy, nechajte ho
inak súhlasím s @1 , len by som ešte doplnila, že fajn povolanie je aj syn/dcéra (tak neznášam tie zazobané detičky!) a ešte stále verím, že sa dá zarobiť aj slušne, len musíš na sebe makať, makať, makať ..
Ty zarábaš 1700 € a nie si spokojný ? A čo by si chcel tu na SR, kde je priemerný plat obyčajných ľudí do cca. 500 € za mesiac, čo by za to iný dali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
1.) zarabaj na ludskej hluposti
2.) zarabaj na ludskej lenivosti
3.) vymysli nieco inovativne
4.) dobre sa narodit
Mas pravdu ze 1700e neni nejak enormna suma, ked robis odbornu pracu, ale nie je to zle. Da sa z toho postupne cast investovat. Jednak mozes obchodovat na burze, pripadne podporit nejaky startup. Alebo rozbehnut vlastne nieco. Ked mas peniaze tak moznostiam sa medze nekladu.
@qwer28 no super takze ste ma hodili do jedneho vreca s tym deckom - to som teda dopadol
@carpathian s tym obchodovanim na burze to neni take jednoduche ako sa zda...
(dakujem birdz ze si odstranil vracajuceho smajlika ktory by sa mi sem teraz velmi zisiel.)
ale k teme : nechci byt . kebgze js zarabsm 1700 tak sa nestazujem. Urcite nie na svk kde maju ludia platy vacsinou pod 500
@montgomery ty drz picu
@panpeterpan sam pises kokotiny
inak súhlasím s @1 , len by som ešte doplnila, že fajn povolanie je aj syn/dcéra (tak neznášam tie zazobané detičky!) a ešte stále verím, že sa dá zarobiť aj slušne, len musíš na sebe makať, makať, makať ..
najviac ma laka sex business su v tom velke peniaze ale je to take na hranici zakona. mozno tymto smerom by som sa mal uberat.
2: Zarábaj na ľudskom nešťastí/ na problémoch druhých.
3: Vykorisťuj druhého človeka, "šikovne" kradni