mno tak toto sa pytam preto ze ma to fakt zaujima, ako sa tajny agent stane tajnym agentom? ak by som ja chcela byt tajnym agentom, co preto musim urobit? treba mi nejaqu skolu? urcite je potrebna aj nejaqa ta prax ale.... no proste ako sa stat tajnym age
Podľa mňa to nie je vôbec dobré povolanie - ak to povolaním vôbec môžem nazvať - je to podľa mňa životné poslanie ktoré končí smrťou v dosť skorom veku.
Načo chceš zbytočne žiť v strese že ti každú chvíľu vybuchne auto, dom, rodina...
Byť tajným agentom je veľmi zaujímavé a užitočné poslanie. Pokiaľ naozaj nechceš nasledovať cestu, ako ti povedali - hollywood, alebo disneyland, tak by som na tvojom mieste skúsil povolanie agenta (zatial nemusí byť tajný) napríklad poisťovacieho a potom by si videla ako ďalej ...
Dnes už neexistuje inštitúcia zvaná ŠtB, ktorá svojho času ponúkala možnosť stať sa agentom prakticky za darmo pre širšie vrstvy obyvateľstva, takže týmto smerom ti radiť by bolo asi zbytočné. Pokiaľ skúsiš policajnú akadémiu, tak vedz, že najskôr sa žiadny James Bond (podľa tvojej otázky usudzujem, že sa chceš stať práve takým agentom) konať nebude a skončíš niekde pri papieroch. Tým ťa samozrejme nechcem odradiť a pokiaľ máš o toto poslanie naozaj záujem bolo by dobré zoznámiť sa s niekym, kto sa aspoň vzdialene pohybuje v takom prostredí a niečo bližšie o tom vie.
a.n.d.r.e.i. - silno pochybujem že poisťovací agent má niečo spoločné z agentom tzv. Jamesom Bondom
Poisťovákovi stačí mať veľké ústa a vedieť sa vykecať v každej situácií. Keď vieš presvedčiť človeka nech si vypichne oči pretože ic aj tak nepotrebuje tak sa na povolanie poisťováka hodíš.
@8 Pawlo, ja viem. To bolo len pre rozšírenie obzorov, aké su vselijake moznosti agentskej realizácie u nás, ze keby to nevyslo s tym tajnym tak poistovak to isti
Podla mna sa tajnim agentom stanes od 25 rokov. no ja mam tiez iba 12 a tiez chcem byt tiez tajnim agentom ale radim vsttkim abi sa cvcili napr. stratit v dave a tak podobne.
ach. kebyze sa zalozí nejaka tajna organizacia! ktora by sledovala nejakych tych zlodejov dilerov drog a takk.... nejaka: world agent force : alebo neco na ten sposob!
ja som citala knihu , kde deti od 10 rokov primali do skoly kde sa zacali ucit bojove umenia, prezitie a vsetky potrebne veci chodili na take misie , ktore nezvladaju dospeli ale musia sa vyriesit , tak ci tak nic by sa im nestalo pretoze to boli deti ....
Stať sa nim nijako nestaneš proste musíš byť dobrá v niečom vynikať a oni si ťa nájdu spravia o Tebe podrobný profil ty to vobec nbudes vediet, ale uz nebudem viac prezradzat lebo ostatne je tajné !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale myslím, že musíš ísť na policajnú akadémiu a zrejme odtiaľ nejak...
Podľa mňa to nie je vôbec dobré povolanie - ak to povolaním vôbec môžem nazvať - je to podľa mňa životné poslanie ktoré končí smrťou v dosť skorom veku.
Načo chceš zbytočne žiť v strese že ti každú chvíľu vybuchne auto, dom, rodina...
To mám z toho Quantum of Solace : disappointed:
Dnes už neexistuje inštitúcia zvaná ŠtB, ktorá svojho času ponúkala možnosť stať sa agentom prakticky za darmo pre širšie vrstvy obyvateľstva, takže týmto smerom ti radiť by bolo asi zbytočné. Pokiaľ skúsiš policajnú akadémiu, tak vedz, že najskôr sa žiadny James Bond (podľa tvojej otázky usudzujem, že sa chceš stať práve takým agentom) konať nebude a skončíš niekde pri papieroch. Tým ťa samozrejme nechcem odradiť a pokiaľ máš o toto poslanie naozaj záujem bolo by dobré zoznámiť sa s niekym, kto sa aspoň vzdialene pohybuje v takom prostredí a niečo bližšie o tom vie.
Poisťovákovi stačí mať veľké ústa a vedieť sa vykecať v každej situácií. Keď vieš presvedčiť človeka nech si vypichne oči pretože ic aj tak nepotrebuje tak sa na povolanie poisťováka hodíš.
alebo mozes ist pracovat do cestovnej alebo realitnej AGENTury. tiez je tam slovo agent, takze tam mozes zacat
urcite to bude velmi podobne
tak agent? nech sa necha inspirovat spy kids
Hej, stačí niekam naťukať nbusr123 a už zrazu nikto tajným nebude