ja som na gympli,vacsinou tak 2,3...1tky asi len s telesnej,a sem tam sa mi podari ....skor je dakedy viac tych 4,5 ako jednotiek...ale v priemere 2,3 ,ja som spokojny
@skippik to akože keď sa niekto učí, a záleží mu na tom, aby nemal v hlave nasraté, tak je automaticky nazvaný NADÁVKOU bifľoš???? toto je tak jebnutá spoločnosť!!!
keď sa inteligentní musia skrývať po kútoch, lebo niekomu to vadí
az na par nepodstatnych predmetov tak na 1,2 ale tie nepodstatne predmety pekne zatocia mojim priemerom a keby sa na mojej skole znamkovala telesna tak prepadam
a co to je zea vyhovorka...som na gymku...tak mam 2-3...a co teraz?? akoze gymko je nejaka tazka skola?? ja som na gymku v PO jedno z najlepsich na Slovensku a "ucim" sa na 1-2...aj ked sa do skoly vobec nepripravujem
@orfea2 nic take som nepovedal ze je to nadavka ani to ostatne..ja len ze vacsinou biflosky (to podla mna nieje nadavka) hovoria o sebe ze su dvojkarky pritom maju mozno za cely rok jednu 2 to som chcel povedat.. ...to s tou spolocnostou a ostatne si si domyslela...a mne biflosky nevadia len nech si prizanju ze su
lenže niekto má jednotky aj bez toho, aby celé dni čumel do kníh ale automaticky z neho spravia nespoločenského šprta. mne takéto typy "vyhodujú", ale práve tí tupí päťkári z nich robia magorov
noo sice mi hovoria, ze som kockaa, ale ja to tak nevidim, jednoducho mi to idee aa neviem preco by to malo byt nieco hroznee....na kocecku som si uz zvikla aa je mi to uplne jedno co si o mne myslia iny.......alee sem tam pride aj nejake trojecka alebo aj zopar 5 ..... ale vzdy ich prijmem s usmevom xDDDD...vzdy si poviem ... vsak haluz xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
keď sa inteligentní musia skrývať po kútoch, lebo niekomu to vadí
spektrum je široké, škody by bola zanedbávať
tak povedz jednotkár, nie bifľoš
mne to pripadá ako závisť keď niekto hovorí na niekoho že je bifľoš