všetky problémy sa raz určite skončia, dôležité je aby si im nepodlahol a nespravil nejaku hlúposť. Jednoducho daj tomu čas, možno máš len zlé obdobie, ale to večne určite nebude trvať tak sa neboj. No nesmieš sa uzatvárať pred realitov, pokús sa zobrať život do svojich rúk a spraviť všetko pre to aby si prekonal tie problémy, ktoré máš...
snazim sa robit vsetko pre to, aby isiel ako chcem ja a nekecam zbytocne o tom, ako mi je nahovno a nic pre to nerobim, aby mi bolo lepsie. to je take vtipne, ked sa ludia stale len stazuju a lutuju sa a uplne im to vyhovuje pocuvat od inych ako to bude lepsie a ako ich lutuju a ked im niekto da radu ako s tym aj nieco robit, tak automaticky zatvaraju usi.
a prezit cely zivot v tom, ze je to sen a snad jedneho dna pride vyslobodenie alebo sa stane zazrak tiez nie je ziadna vyhra. co je na tom take tazke dat si pred seba ciele a srat na vsetko co naznacuje, ze sa to spravit neda a sustredovat sa na to a stale napredovat? silnym sa clovek nenarodi, nauci ta tomu sposob akym zijes. a ked zijes ako vzduch, ako slaboch, jeden z davu, tak aj umries, zbytocne.
ži si ako chceš niekto rád sníva, iný dobre snívať nevie
ja svoj život prežívam, čiže ak čakáš nejaký pozitívny motivačný citát o tom, že máš stať z rite a žiť, tak si ho nájdi na vychytane.sk a aj tak si zajtra sadneš za birdz
ako žiť - zabudnúť na minulosť, nemyslieť/nesnívať o budúcnosti a žiť len v prítomnosti, neplánovať nič dopredu a na problémy sa zvysoka vys... - ak ich nejde napraviť, tak ich treba ignorovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
.. @3 trapas
hlaska ktoru mi raz napisal @husky - If you´re going through hell, keep going. - je pravdiva...
a prezit cely zivot v tom, ze je to sen a snad jedneho dna pride vyslobodenie alebo sa stane zazrak tiez nie je ziadna vyhra. co je na tom take tazke dat si pred seba ciele a srat na vsetko co naznacuje, ze sa to spravit neda a sustredovat sa na to a stale napredovat? silnym sa clovek nenarodi, nauci ta tomu sposob akym zijes. a ked zijes ako vzduch, ako slaboch, jeden z davu, tak aj umries, zbytocne.
(Maya Angelou)
Alebo ako vraví kolega hetfield, zapijem VODOU niečo fajné a pozitivita príde sama
ja mám vlastnu realitu je mi fasa... občas mam sice pocit,že je to všetko len v mojej mysli a vidim to tak len ja,ale ne.. ono je toto skutocne PRAVDA
ja svoj život prežívam, čiže ak čakáš nejaký pozitívny motivačný citát o tom, že máš stať z rite a žiť, tak si ho nájdi na vychytane.sk a aj tak si zajtra sadneš za birdz
a snažím sa žiť tak, aby som bola spokojná, hyhyhy