V obchode si mozes kupit pletovu vodu proti ciernym bodkam, ale pochybujem ze to fakt ucinkuje... Vycisti to to tvar, ale bodky ti pravdepodobne zostanu
ja som pouzivala a sem tam este pouzivam tie cistaiace hovadiny co su, napr clean and clear, od garnier a pod .. trochu mi to aj pomohlo, nie su take vyrazne, vlastne sa da povedat ze to trochu zmizlo po case, ale nie uplne ..ale voda a mydlo je zaklad..tiez som este skusala, take lepiace pruzky alebo co to bolo, ze som si to prilepila na nos a pod 10-15 minutach sa to malo strhnut, ale bola to blbost, lebo mi to vobec nepomohlo..akurat som to skusala, lebo to niekto velmi chvalil a pisal ze mu to pomohlo.. skus tie cistaice kremy, alebo vodicky popripade zajdi aj ku koznej, alebo dakam..
Inak mne sa zdá, že som niekde čítala medzi babskými radami ako odstrániť pleseň z kúpeľne, že na čistenie ksichtu je dobrý napríklad citrón. Ale zas pozor na Slnko. A v nejakom ono vraj šaškujú s nejakými lasermi a ultrazvukmi a čo ja viem čo a určite by to bolo aj poriadne drahé.
ale nie, toho sa podľa mňa nedá úplne zbaviť, pravidelná hygiena, všelijaké tie serepetičky na tvár tomu pomôžu (viac alebo menej) ale troška vždy ostane. Aj tak to nie je nejak hrozne vidieť, či hej?
peeling, aspon ja mam garnier, v takej modrej tube, ako to n eodstranis na furt, ono to len zmiernuje ich opatovne vytvaranie ci ako to povedat neviem, ale tak men to pomaha a potom ked kazdy den cistis tvar, tak to tiez pomaha( odlicovacie mlieko, pletova voda..)
rozmiešajte si vajce v miske, natrite si s tým tvár, a na tú natretú tvár si ponaliepajte tolaletný papier, ked to riadne uschne pomaly zlepte dole, a bodky pojdu preč spolu s papierom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale dá sa to vôbec?
Fuj, minule predo mnou vo vlaku sedela taká ženská, čo by ani nebola škaredá ani stará, ale ten ksicht mala hrozný, že to ani popísať neviem.