Okej takze pome nato =D Problem sa tyka jednej persooony ktora neustale za mnou dolieza a ja s nou necem mat nic spolocne...dokopy ho ani nepoznam...ibaze povedat vypadni sa mi zda prilis krute...takze uvitam napady =D
mu to povedz nie?ak sa budes hrat ze nic,tak si este vacsia svina jak kebyze ho poslel do pici na dalekom vychode..uprimnost nadovsetko samozrejme mu to povedz primerane
po prvé slovo persona, mi príde strašne vtipné ale po ruhé poďme k téme ja keď s ahcem niekoho zbaviť, som k nemu zláa na každé jeho slovo nasaddím prevrátenie očí a som nervózna..proste nech ma ten dotyčný má rád čo najmenej alebo si nevšímaj a prejde
hlavne sa s nim nezahravaj to zaboli najviac potom mu moze drbnut v gebuly a moze volaco vyviest neajky vystup abo tak a to ej ete ten lepsi pripad skus neco ako pravdu proste slusne povedz co si myslis ale neuraz ho
radsej si skus pripraavit rec vyznie to blbo ale pomoze to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ok, teraz vazne: cim skorej slusne a narovinu, lebo to nemusi dopadnut dobre
radsej si skus pripraavit rec vyznie to blbo ale pomoze to