je maaaria .. NEZER TOLKO ! to je moj zaruceny sposob ked si ides dat jogurt , povies si : NIE , JA TIETO KALORICKE SRACKY JEST NEBUDE, RADSEJ SA NAPIJEM !
viem to na sebe lebo som schudla vdaka strave podľa mňa ale vôbec sa mi nepáči že nemam spevnene stehna a brucho rpeto na tom budem musieť pracovať cvičením /pohybom/
@hhmm vazne ? to hadam nie skusime na neho terapiu strasenia zlimy duchmi , ak to nepomoze , skusime woodoo a ak ani to , povieme jeho babke ze : hej babka ! pianko a bude , terapia sa zacne
@hhmm taaaak , uz len to woodoo jedine inak to nevidim a @rischo chcel povedat to ze ako jar , odstranuje mastnotu tak ze teoreticky keby si ju na seba nalial , tak by to slo
@hhm možno by som ich vedela ukazať ale na tvojom mieste si to najdem na nete alebo najlepšie by bol začať bicyklovať ( na stehna a asi aj zadok) potom užitočne je plavanie a taketo športy nejake
@delpurr ale tie stehna su hrozne!! a bruško no...jeden kamoš furt pride a emmka ty maš take suepr bruško a tak ho stlača
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
to bol iba vtim
hhmm...
a ja som vymyslel jej ten šmykli ste sa už niekedy na Hovne...
viem to na sebe lebo som schudla vdaka strave podľa mňa ale vôbec sa mi nepáči že nemam spevnene stehna a brucho rpeto na tom budem musieť pracovať cvičením /pohybom/
ale jooo ja ked som vonku aj cely den zrat mi nechyba
neboj mama nee
ani to ne
ne a co hovneco si uz mala ???
@fretka1 v tom pripade pristupime k niecomu drastickejsiemu .... ale som zatial nevymislel co .... nemas napad ?
zatial ne
povedz fretke , ze nech sa snazi ze drzim palec na lavej nohe
@delpurr ale tie stehna su hrozne!! a bruško no...jeden kamoš furt pride a emmka ty maš take suepr bruško a tak ho stlača
ale su ..videl si ich? ne!