Vždy keď som aj obmedzil stravu mliečne výrobky/mäso a stravu všeobecne , alebo držal dlhšiu diétu. Zhodil som len na hrudi a bruchu, a to tak že brucho sa pomaly úplne prepadlo do vnútra.
Na rukách a nohách mi tie svaly nejdu dole ani za pána.
Pijem l
@2 Niekomu sa to možno nepáči a chce byť normálne chudý.. Ja aj čo poznám dievčatá tak si ešte aj vyberajú chalanov s menšími svalmi (neviem či vedome alebo nevedome) ale tak keď vidím dajakeho svalnatého kamoša abo čo ta sa max rozplývajú ohmatávajú mu svaly ale nakoniec majú frajera ktorý je taký priemerne možno aj ľahko podpriemerne svalnatý
ktory blazon by dobrovolne toto robil so svojim telom? krutim hlavou a radit ti nemienim, iba ti poviem tolko, ze... zastav to skor, ako bude neskoro. ak uz nie je neskoro. anorexia je na cely zivot!
@kittan a co si myslis, ako to zacina? ziadny anorektik alebo anorekticka nechcu vyzerat ako kost a koza na zaciatku. chcu len trosku schudnut. alebo nemaju cas na jedlo. a tak jedia malo alebo dokonca vobec nic ako tuna dotycny. lenze ak sa nespamata, zacne mu jedlo smrdiet. a na tie tury nebude mat energiu, bude sa citit vycerpany.
ja pevne dufam, ze je to len troll.
sa cudujes, ze mas nohy jak stajerak, z toho bicykla a chodenia? a hej, svaly a vnutorne organy by telo zacalo devastovat az v stave uplneho nedostatku zivin, co by si nemal chciet, ak si normalny...radsej doposiluj partie, ktore maju rezervy, ak chces zmiernit disproporcie a nevymyslaj somariny...
@relativelysarcastic
Práve to rozmýšľam že prestanem robiť také tury, ale niečo menšie
Tento ma na bicyklovanie energie dosť a to je ak tak vychudnutý riadne:
@narazuvzdornaa
Vstávam o 05:00 končím okolo 14:00
Od 14:15 do 18:00 sa venujem cyklistike a turistike.
Potom idem spať Okolo 18:00
Cez víkend som vonku celý deň prídem až večer o 21:40.
Niekedy mám aj cez týždeň voľno tak vyjde viac času.
@narazuvzdornaa
Zistil som že keď spím menej ako 10 hodín na druhý deň nie som vôbec zregenerovaný. Preto sociálny život v nočných hodinách u mňa nehrozí.
A keď idem spať o 22:00 ako dnes tak nabuduci deň ráno vstávam o 9:00 - 9:30
Prečo kokotiny? Vieš ako som sa perfektne cítil keď som bol chudý? Čo ma po tom že to vyzerá škaredo, ale cítil som sa skvele.
A o to mi ide že na hrudníku a bruchu vyzerám tak ako ten na prvom obrázku.ale nohy a ruky..........
daj foto, ale svoje ale Froom ani ten "povalac" sa nikdy nedopracovali k takym svalom ako ty lebo ich nepotrebovali, nenutili telo aby ich vytvorilo, skratka maju ich take, ake potrebuju a zrejme su v tom aj iste geneticke predispozicie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
kto by chcel zhodit svaly preboha
Nie vážne
Ja viem, ale potom keď začnem znova normálne jesť hoc absolútne malé dávky dostanem ten blbý jojo efekt
Ide hlavne o to že keď som bol chudý. Ľahšie a lepšie som sa pohyboval. Preto chcem byť chudý. Nech si hovorí kto chce čo chce.
ja pevne dufam, ze je to len troll.
Práve to rozmýšľam že prestanem robiť také tury, ale niečo menšie
Tento ma na bicyklovanie energie dosť a to je ak tak vychudnutý riadne:
Alebo tento: » media.thehubsa.co.za/forum/uploads/m... 1277297254.jpg
By ma zaujímalo čo sa mu stalo.
Napríklad stehenné svaly by som chcel mať také ako tento:
Alebo tento:
Vstávam o 05:00 končím okolo 14:00
Od 14:15 do 18:00 sa venujem cyklistike a turistike.
Potom idem spať Okolo 18:00
Cez víkend som vonku celý deň prídem až večer o 21:40.
Niekedy mám aj cez týždeň voľno tak vyjde viac času.
Zistil som že keď spím menej ako 10 hodín na druhý deň nie som vôbec zregenerovaný. Preto sociálny život v nočných hodinách u mňa nehrozí.
A keď idem spať o 22:00 ako dnes tak nabuduci deň ráno vstávam o 9:00 - 9:30
Prečo kokotiny? Vieš ako som sa perfektne cítil keď som bol chudý? Čo ma po tom že to vyzerá škaredo, ale cítil som sa skvele.
A o to mi ide že na hrudníku a bruchu vyzerám tak ako ten na prvom obrázku.ale nohy a ruky..........
behaj
pomalý beh, vytrvalostný