Ako si s mojim kamarátom, kamoškou, frajerom, frajerkou môžem uplne vo všetkom rozumieť... to sa plsoste nedá, no niektorý majú názor, že ked už si v tom, v tom a aj v tom nerozumieme ploste to dalej nema zmysel, napríklad že už spolu nemôžme chodiť.... P
Tristram6... viem, ze v medziludskych vztahoch sa treba snazit... atd... ale slecna sa pytala ako si moze s kamaratkami, kamaratmi, frajerom uplne rozumiet... no tak som napisala, ze je to nemozne...
Akokolvek sa budeme snazit, kazdy sme iny. Odlisujeme sa roznymi povahovymi crtami a preto nie je mozne aby si niekto dokonale rozumel..... ja z priatelom robime v nasom vztahu vela kompromisov lebo sme dost odlisny a este k tomu ten vekovy rozdiel... no nech robime co sa da... predsa len tam nie je 100% suhra....
Hehee dakujem vam za komentáre dufam ze sa mi tu nezjete , je to jasne ze si s niekym enmozem rozumiet na 100% ale chcela by som vedieť, ploste ci už niekto mal taku situaciu že si spolu velmi nerozumeli ale že sa mali radi a ako to napríklad vyriešili....
Dokonale rozumieť hmmm, ja si už myslím bo mam takú náladu, že sa to nedá a keby sme si úúúplne rozumeli ani by to nebolo zaujímavé.. menšie výmeny názorov sú občas poučné a aj zábavné.... ale dobre si rozumieť môžme až vtedy ked mame väčšinu názorov spoločných, ked mame spoločné záujmi.. a cítime sa spolu dobre a vieme sa o všetkom porozprávať a spolu sa aj zabaviť.... vyberajte si partenerov podla znamenia... fakt to funguje.. aj ked možeš mat veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi naozaj velmi rada toho čo sa podla teba v horoskope nehodí,,, ale rozumiet si nebudete ale rada ho mat možeš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Doboha???
Možno akurat to s tymi zubami ?????
Ale môže sa aspň snažiť jeden druhého vedieť pochopiť a akceptovať, a v tom je práve to čaro
Akokolvek sa budeme snazit, kazdy sme iny. Odlisujeme sa roznymi povahovymi crtami a preto nie je mozne aby si niekto dokonale rozumel..... ja z priatelom robime v nasom vztahu vela kompromisov lebo sme dost odlisny a este k tomu ten vekovy rozdiel... no nech robime co sa da... predsa len tam nie je 100% suhra....