vystudovat, zalozit vlastny business, mat super zenu, super deti, super dom a auto, super jachtu a lietadlo, par milionov na ucte, v 40 odist do dochodu, hrat golf, pit whisky a hulit cigary, cestovat po svete, pomahat druhym a aby doma boli vsetci zdravi. A zomriet s vedomim ze moj zivot za nieco stal
Smerujem k nemu. Predstavujem si, že keď zomriem, moje vedomie dojde k tomu istému ukľudňujúcemu, láskavému bodu, ktorý si matne pamätá každý človek z čias, keď ešte ležal v maternici. Medzi týmito dvoma bodmi sa dejú veci, ale ten konečný kľud, keď sa ľudské vedomie rozpadne na zväzky atómov, chilluje si a hmýri sa vesmírom... to človeku nikto neukradne, ani to neutečie.
najst ozajstneho priatela, vystudovat tu hroznu vs, robit, co ma bavi, mat psa, chodit s nim do parku, mat podkrovny byt, chodit do divadla, nemusiet sa za nicim nahanat...ale pre zaciatok by mi stacilo nejake sukromie na intraku
urcite nie takto ako to je teraz...nieco ako,mensi dom s poschodim niekde v malej tichej dedinke,bud zamestanie take co by som doma robil predstavujem si ze bduem vyrabat programy alebo nieco take a posielat im a oni mne peniaze ..alebo ja nvm vyhrat loteriu a zit kludny obicajny zivot
rovnako ako @mezomus. mať takú prácu, kde sa nebudem musieť podriaďovať nejakému zakomplexovanému debilovi, bývať s ľuďmi, ktorí mi budú najbližší na svete a nemusieť sa trápiť takými tými civilizačnými starosťami, ako sú prachy napríklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
-byt jedina na svete
-byvat v nejakom starom dome
a to je vlastne vsetko. a zomriet na pad strechy na moju hlavu.
V amsterdame, vlastný coffeshop, Kapela indierocková, priatelka ..s hlbokymi mdorými ocami ... a velky krb .. v byte ... toť hádam vše
Hlboké? xD
- mat nejaku wtp freestyle bmxku aj so sponzorom a vediet .. vela veci
- mat aj nejaky freestyle snb aj so sponzorom a vediet .. vela veci
- mat nejaky luxusny dom
- a vela penazi..
@luthien uplne mozno nie ale , pomoct to urcite moze
vlastne...ja svoj ideálny život žijem
zit po boku tej pravej ktoru budem lubit a ona mna
mat aspon 2,3 deti pretoze deti mam rad
zit si v nejakom rodinnom dome peknom s autom a velkou zahradou odkial bude v noci vidiet na hviezdy
a chcela by osm byt zamestnana ako graficka