byť niekde v zahraničí..na mieste kde som vždy chcela byť..kanada alebo tak..sedieť na záhrade za domom..mať deti,manžela..byť spokojná..mať precestovanú polku sveta,alebo sa len chystať niečo navštívit.. a byť spokojná..čo je v tomto živote dosť ťažké..ale dačo také..
@22 s menšími úpravami - vo Veľkom prútenom hojdacom kresle, miesto verandy vnútri pri zapálenom kozube, čítať si noviny a mať otvorenú fľašu vína na vedľaumiestnenom prútenom stolíku
+ pestovať paradajky a papriku v sklenníku/fóliovníku
@27 Aj ten kozub mi napadol, len u mňa bol príjemný letný večer... alebo teplý jarný/jesenný, takže opantávať sa vonku chutným čerstvým vzduchom a prírodným výhľadom mi príde ešte lepšie
na konci svojho života chcem byť milá vráskavá zhrbená babička, ktorá bude vnúčatám piecť koláče, tváriť sa že existuje Ježiško a rozprávať im rozprávky na dobrú noc
Asi najvačším topom by nebola cigara v ústach a neviem aké impérium na dlani ,ale skôr pocit zadosťučinenia, že som spokojný s tým ako som žil a ,že môžem v kľude zomrieť bez obáv o svojích píbuzných ,...atď
zaujimave by bolo vediet, ci bude tato stranka v tej dobe este existovat, pretoze nehmotne informacie by mali vydrzat vecne, ci budete sa smiat na tych blbostiach co ste tu popisali
Minule, keď som si tak spinkala v objatí svojej polovičky ma napadlo, že takto by som aj zomrieť mohla a zomrela by som šťastná... A myslím, že keby (na staré kolena) on zistil, že spí vedľa mŕtvoly, tak by ho porazilo, čiže by sme nakoniec zomreli spolu v objatí
moment, v ktorom mi nič nechýbalo už mám myslím za sebou.môžem dožívať.ak dožijem staroby (čo pochybujem) zrejme budem pološialená trudnomyseľná starká žijúca v umelom svete spomienok a omamných látok a cmúľajúca si palec v dome plnom mačiek
viem len ze nechcem dospiet do stavu nespokojnych nevladnych a ufrflanych starych babiek.
poznam jednu taku staaru pani ktora ma fascinuje tym ako este zije proste robi co ju bavi, cestuje, venuje sa milion veciam.
a ester chcem mat dobry vztah k vnucatam, nech za mnou radi chodia.
take ako mam ja k svojej babke a dedkovi kolko krat vraveli ze su hrdi na to ze mi ako vnucata s nimi dokonca radi ideme na dovolenku a s vlastnou babkou sa viem vyborne porozpravat o com kolvek, to sa mi velmi paci.
vzhľadom na môj doterajší dramatický život moja smrť určite nebude nič pekné na čo by sa dalo pozerať Ale v pohode, neriešim a nezaujíma ma to Nikto nevie kedy zomrie a tak je toto úplne zbytočné riešiť. Užívajme si život, pomáhajme si navzájom a milujme sa s láskou, ktorá nepozná hranice
Keby ste sa ma spýtali, ak si to predstavujem o desať minút....tak asi tak, že by som ešte chcel byť ešte živý....to je teraz pred smrťou....o 50 rokov pred smrťou bom som podľa mňa ešte stále chcel..možno uvidíme...budem sa aj snažiť šoférovať zodpovedne napríklad.
Ale takto ako mladí ľudia sa tu potrebujete baviť o tom, čo chcete robiť pred smrťou?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale nié, to nemyslím vážne !
"nevieš" ani čo si napísal
človek je nesmrteľný, teda jeho duša, prajem ti, aby sa ti to vyplnil .....filip
+ pestovať paradajky a papriku v sklenníku/fóliovníku
tak už viem
my máme na záhrade len takú malú - a hoci musím mať pri hojdaní pokrčené nohy, raz za čas ma to chytí
poznam jednu taku staaru pani ktora ma fascinuje tym ako este zije proste robi co ju bavi, cestuje, venuje sa milion veciam.
a ester chcem mat dobry vztah k vnucatam, nech za mnou radi chodia.
take ako mam ja k svojej babke a dedkovi kolko krat vraveli ze su hrdi na to ze mi ako vnucata s nimi dokonca radi ideme na dovolenku a s vlastnou babkou sa viem vyborne porozpravat o com kolvek, to sa mi velmi paci.
prídeš na návštevu ?
Ale takto ako mladí ľudia sa tu potrebujete baviť o tom, čo chcete robiť pred smrťou?!
vravela si, že máš čas, tak ak to tak je stále . . .