Chcem sa opýtať do budúcna. Mnohokrát sa mi stalo, že frajerka s ktorou chodím, po čase začne strácať záujem byť so mnou. Začne postupom času chodiť viac von s kamarátmi, kamarátkami, na diskotéky, písať si s kamarátmi a mna proste ignorovať. A neskôr potom sa stále dá dokopy s niekym iným. Ako tomu zabrániť?
Tak buď si úplne nudny a zacne sa s tebou nudit, proste ju prestanes baviť alebo si este nenatrafil na spravnu ktora bude chcet volny cas travit s tebou a nie chodit po diskotekach
Q : ".........??"
A: nie, nemam taku.
Q: ".............???"
A: viem, ze take su, lebo par takych poznam osobne.
Q: ".....?"
A: no lebo sa k sebe proste nehodime. toto nieje jedine kriterium.
R: "....!!"
A: neojebavam. takych dievcat je relativne vela a nieje az take tazke ich najst.
lebo ju nemas brat ako samozrejmost, vacsina chalanov po nejakom case vo vztahu zacne byt uplne leniva a nikam sa im nechce chodit, na vylety, do kina, najest sa von, nic
@trdelniiiq Fakt neviem co viac by zena mohla odomna chciet. Jedine fakt audinu a vilu na bahamach. Ale proste zaklad tam musi byt nejaký. Urcite sa to aj niektorým z vás stalo. @Anamor Vies co praveze ja by som chcel chodit vsade len tej druhej polovicke sa nic nechce.
@trdelniiiq Co ja viem? Mozno od zaciatku sa k nej správat odmerane, nebrat ju ako samozrejmost, ignorovat ju trochu, nie len stále byt pripravený kedy zavolá? Alebo ju kazdy tyzden pozivat dakde, nosit darceky alebo co ja viem?
tak to potom by si bol pre mňa stým že ty chceš chodievať niekam von a avýlety, ale tým babám sa nikdy nechce. Ja to mám zase naopak a môjho chlapa len málokedy niekam dotiahnem. Síce ma to vie poriadne vytočiť a je to najčastejší zdroj hádok medzi nami, ale kvôli tomu ho predsa neprestanem milovať, proste si skočím niekde sama alebo s kamoškou
Ale vážne nepoznám ťa tým pádom ty sám musíš vedieť či ťa tie baby začínajú ignorovať lebo sa im zdáš nudný a prestaneš ich baviť. Alebo ešte lepšia rada - prečo sa jej na to nespýtaš? že v čom je problém? A ak nieje uplna trubka a má ťa ozaj rada tak ti to povie a bude sa to snažit s tebou vyriešiť, napr. že by chcela niečo zmeniť.
ja som za autentickost, takze pohrdam vsetkymi blbostami, ako hra na nedostupnost, kto komu kedy zavola/napise a co povie atd. ak to nejde, tak to nejde, naco to silit a nasilu nieco skusat. vztahy by sa mali vyvijat same a prirodzene a ak sa nevyvijaju, zjavne je niekde chyba a v tom pripade nema zmysel nieco nasilu a mechanicky skusat.
1. chyba je niekde v tebe a tvoj charakter obsahuje nieco co casom cloveka odpudi (v tomto pripade je nutne zistit co to je)
2. ak nieje chyba v tebe treba si uvwdomit ze zena potrebuje udrzbu (z mojho pozorovania) v zmysle neustaleho naplnania jej potrieb, vacsunou je to zabava a pohodlie...v neposlednom rade laska (chapat na prvom) ... cize tu je nutne nesutalne sledovat jej stav a naplnat jej deficity...uz som ale videl aj pripady kde clovek naplnal az tak velmi ze jej tym zacal liez na nervy,cize najst zlaty stred...treba si totiz uvedomit ze zena je priemerne obletovana a dostava v priemere o dost viac navrhov ako muz, cize zeny mozu ale aj nemusia mat tendenciu viac porovnavat a viac pri aj mensom probleme skor ta hodit za hlavu a ist za inym..
no a bod 3. je...alebo si najdi normalne dievca take co si ta bude vazit a neujde lebo sa bude ,,nudit,, ale bude sa snazit na vztahu pracovat spolocne s tebou a ot orene s tebou komunikovat...vela stastia s hladanim takej zeny
@jezzybell Mozno áno, mozno nie. Ale práve som v hlbokej depke z ktorej by som musel najprv výjsť. No. Inac ja som sa pytal tej poslednej a bolo mi povedané ze kôli tomu ze sa nas vztah zmenil, ze sme sa zacali hádať- že kôli mne lebo som bol žiarlivý, že vždy keď pri mne vytiahla mobil a začala písať s niekym tak som proste dobiedzal kto to je, že mi vadilo že mne nepíše ale ignoruje ma ale zatiaľ si ona zaľubené veci komentovala s tým novým kamarátom(teraz uz priatelom). A proste toto mi vadilo a ona sa nemienila so mnou stalekôli tomu hádať tak ma ze vraj za to ignorovala., Ze s nim sa na nicom nehada a tak..
no tak podľa toho čo si tu napísal tak si myslím že v mojom prvom komente bola druhá veta tá správna a zároveň sme našli aj príčinu tvojho problému. Proste podľa popisu nebola tá baba veľmi ,,inteligentná,, keď to mám povedať pekne. Tu je ešte otázne že aký dlhý čas ste spolu chodili. Lebo je podľa mňa úplne v poriadku ak chlap s ktorým chodím nechce aby som si vypisovala ,,zaľubene,, komentare ako si napísal s druhými s tým že teba ignorovala. A ked to robila ona a ešte pred tebou tak jej asi na tebe veľmi nezáležalo. Proste nezúfaj a depku prekonaj, netráp sa tým. Raz príde taká s ktorou sa budete navzájom doplnať
Musíš mať čo žene ponúknuť inak nie si pre ňu zaujímavý a platí to aj opačne. Ovšem každý človek má iné hodnoty a očakávania.
A celé je to o tom je to taký kolobeh.
mne je smiesne z toho ako hovoris o nejakom tvojom buducom dievcati ako o "nej" a pytas si rady ako sa spravat k neexistujucemu cloveku a predpokladas, ze barsjaky tip na "nu" zabere. tak nam povedz, ake su tvoje kriteria alebo co na frajerku, co ta pri predoslych dostalo natolko aby si sa s nou chcel frajerit? lebo z tohto to nevypada na moc velke osobnostne poziadavky, mozno bude problem tam a nie, ze si svoje ex dostatocne neignoroval a nespraval sa k nim odmerane lebo to su take srackove kecy, prepac. mozno by si sa mal poobzerat po niekom, komu pridu unavni chlapci co kecaju len o tom ako svoju caju zacnu nudit lebo nemaju audinu a su k nej mili, mohlo by ti to pomoct zastavit tie myslienky a uvahy jak prekopirovane do mozgov slovakov z vtipnych fb stranok. napicu pristup no
@kaylee pochybujem. to neni navod v bodoch pre kokotov ze sprav toto a toto a zeny ta budu milovat to by prekukla aj zenska s iq mensim ako cislo topanok
@kosmiklove boze jeden clovek sa so mnou dokazal v jednom kuse hadat o tomto, vraj to je neprestrelne a na kazdu zabere a tak, sam cital tie seduktivne knihy ako sa dostat zene do mysle a ziskat si ju, mal ich pokkt zlyhala mu teoria evidentne ked sa mu nepodarilo "namotat" ma a po roku spravil taky smiesny hystericky vystup a ponoril sa do priepasti zabudnutia
@kosmiklove bavime sa o ludoch typu rich la ruina a jeho mudrosti? balil ma jeden takyto raz prisla som mu na to do par hodin ten si doteraz hadam nezatrtkal. je to ubohe a trapne a strasne lahko prekuknutelne ked vies co mas hladat
a rozhodne to nefunguje na kazdu... mozno na naivne baby ale trochu rozmyslajucej zene docvakne ze to niecim smrdi
inak uz len to ze (by) som zistila ze chlap sa hentomu venoval by bol dovod na posunutie dalsieho rande do nekonecna. fakt je to ubohe
@loveillumination tak ono takychto veci "ako na to" je strasne vela. kazde je podane nejak inak a zalezi od toho co si chlap z toho zoberie. aj vo mne to zo zaciatku vyvolavalo zmiesane pocity. akoze "fungovat" to funguje. len si treba uvedomit ze viac ako 90% zenskych je pre konkretneho chlapa nevhodnych. chce to hodne praxe a nie si precitat par trikov a teraz hrrr vsetko pouzit na jednu konkretnu zensku. potom to dopadne ako v tvojom pripade
@kaylee neviem sa k tomu moc vyjadrit neviem co na teba ten dotycny skusal ono je to skor o rozvoji osobnosti, prirodzeneho sebavedomia a tak. nie nejake triky ako zbalit nejaku konkretnu zensku. to je samozrejme picovina
Ak si ten prípad čo jej chce zniesť modré zneba tak sa nečuduj. So dobručký ? Tam je tá chyba. Ako nás to učili ? Bud sám sebou. Ži si svoj život , bud si rozumiete a máte spoločné záľuby , priateľov alebo srať na to. Vzťah je o kompromisoch a nie o tom vyhovieť vo všetkom druhému za každú cenu.
A to ze jej mas mat co ponuknut nebolo myslene na audiny a peniaze a neviem co, bolo to myslene skor na nematerialne veci co sa tyka tvojej osobnosti. Neviem, podla mna je to strasne individualne, bud je chyba v tebe alebo tie baby co si doteraz mal proste neboli tie prave a preto to stroskotalo. Nemyslim si, ze na toto existuje nejaky univerzalny navod, ktory ked dodrzis tak od teba zarucene neodide to je picovina
@kosmiklove ako highlight tohto zazitku vidim to ked ma zobral unho do spalne a zacal mi ukazovat obrazy co tam ma povedala som mu ze ehm pekne ale obrazy ma nezaujimaju a odkracala som si do kuchyne zobrat pivo
neviem ja si aj myslim ze pokial chlap nema take to ozajstne prirodzene sebavedomie a muznost v sebe tak sa to da len tazko naucit. a to je velmi lahke vycitit. ale atraktivne pre baby so spasitelskym komplexom mozno
ja to zhrniem. najdi si babu, s ktorou to bude fungovat. nic viac, nic menej. cokolvek ine su zbytocne starosti. menit sa kvoli tomu, resp. snazit sa byt taky, aby si splnal ich ocakavania, je nezmysel. skor ci neskor ta predstieranie prestane bavit, prestanes s tym, ona sa naserie a rozpadne sa to.
@kosmiklove jj bolo to myslene tak ze mna to zaujme zacnem sa to pytat sadnem si na postel a dam mu. a ja krava sprosta som nespolupracovala! ktovie preco
No chvilku som tu nebol a zaspamovali ste ma ale dosť @jezzybell Bolo to asi 6mesiacov ked nepocitam tie posledne hadky a spol. Ale ide o to ze väcsina mojích bývalých ma takto podviedla. Prvá to som siel na 10 dní na dovolenku. Boli to dávne casi tak v tedy este pokec bol, kde si vypisovala s jednym a nakoniec proste pocas mojej dovolenky sla s nim von, neviem kolko krat a proste chodili spolu za ruky a bozkavali sa.
Cize to bola 1. (Mal som 15/16?)
Moja 2. caja. S nou som bol 2x po 1 mesiaci. Raz ani neviem preco to skoncilo, proste nejak to skoncilo. A 2x zase to bolo o tom, ze som sa jej pytal ze co robi, ze nic, tak ci sa jej nechce ist von. A ze nie. A idem si ja do obchodu a vidím ako je vonku s kamarátom. Tak na tom sme sa v tedy dost povadili a rozisli. No s nou jedinou som ako tak ostal este v kontakte takom, ze ked daco potrebujeme tak si vieme zavolat. Alebo ked ma narodky tak ma pozve na chatu.
Number 3.: Cez najlepsieho kamaráta som sa dostal ku nej, sme chodili proste vsetci spolu vonku. Bolo nam dobre, rok sme boli spolu bez akehokolvek intimneho vztahu. Vsetko sa tocilo len okolo partii. Ked som spadol na bicykli a bol som tyzden v nemocnici tak aj ked som ich volal tak nikto nemal ani cas ma navstivit. A pozriem na net a oni spolu vonku. +Tam to zacalo ze proste nasla si nejakeho iného parkouristu co proste bez tricka a proste zamilovala sa. Tiez ma ignorovala a radsej bola doma len aby si s nim vedela pisat.
Number 4.: Dokonalé dievča sa mi zdalo. Spoznali sme sa jasne že na Pokeci. Raz som prišiel za nou na dedinu a sme si padli do oka, dali sa dokopy. Boli sme spolu 5 mesiacov a potom tiez zacala mat väcsi zaujem o svojho spoluziaka. Na vianoce som jej este doniesol darceky proste sa tvarila ze vsetko je ok, silvester tiez. Na stefana bola proste niekde na diskoteke aj s tym jej spoluziakom a kamaratkami. Inac chodila toho spoluziaka "doucovat". Niekedy Januar/februar som sa dozvedel ze oni maju spolu nieco. Ze prsten ktorý som s nou pred vianocami kupoval tak nemal ist jej bratrancovi ale kupovala ho pre toho spoluziaka. Ja debil som znovu naletel.
Potom som bol rok proste odstavený. Ziadnu zenu som nechcel ani vidiet. Bol som dokonca taký zničený, že som mal po tom roku dve Kamarátky s výhodami.
FWB1: Podla mna to bola tupa .... Ale co uz. Po mesiaci mi proste povedala ze sa jej ozval spoluziak zo skoly ktory sa jej pacil. Tak som povedal nech si za nim ide a tak sa aj stalo. Nakoniec ten spoluziak bol kamarát zo sídliska s ktorým som jazdil na biku
FWB2: Cez toho mojho najlepsieho kamosa som dostal kontakt na dievca z dediny mojej Babky. Dali sme sa ako tak dokopy, no ja po tych vsetkych vztahoch som mal uz chladné srdce. Ale proste písal som si s nou, bol som s nou stále ked sa dalo. No jeden cas proste zacala na mna fest ziarlit. Bol som len s rodicmi niekde a uz si domyslala ze ju podvadzam a proste to bolo uz take ze ma podozrievala stale ze ju podvadzam. Proste lepidlo. Tak som to tiez ukoncil.
Zase rok nic.
Girlfriend Numb 5.: Znovu po roku hladat si caju. Tak kde? Jasne ze pokec. Chceli sme ist von ale nejak to nevychadzalo tak nakoniec sme sli spolu rovno na chatu na silvestra ku jej kamaratom a to sme sa osobne nepoznali, zriesili sme sa. Tiez neviem na com sme sa pohadali ale skoncilo to nejakými hádkami. Proste nepasovali sme k sebe. Ona metalo-rockerka ci ako to nazvat a ja normalny clovek. (nic v zlom)
Posledná number 6: Spoznali sme sa v aute s kamarátom. Ked sme boli smykat. Proste padli sme si do oka. Uz hned na prvom stretku. Dalsie stretka uz sme sa hladkali, podpichovali a tak. Ked sme sli sami vonku prvyraz tak sme sa proste zacali bozkavat a proste bolo. Cely vztah sme proste si uzivali so vsetkym vsudy, jazdili sme, pomahala mi robit auto. No a potom prisiel ten dalsi, zacali sme sa hadat a teraz jekonec a je s nim. Hned uz boli spolu opekat, stanovat, cucfleky, fotky, instagram len o nom. FB zalajkovany, v kuse na FB a tak.
no takže podľa toho čo čítam sa mi zdá ako keby mali tie tvoje girlfriends n. 12345 po 14 maximalne 15 rokov A jedna rada do života odo mňa : NEHĽADAJ SI DIEVČA NA POKECI, FACEBOOKU A PODOBNÝCH SIEŤACH
@loveillumination Hovorim o buducom lebo uz nechcem pri dalsej znovu spravit nejaku chybu. Ked uz si nejaku najdem tak chcel by som ju uz na dlhsie.
KRITERIA moje su ze by nemala fajcit, pit. Na diskoteky by tiez nemala chodit. Nizsia odomna. Postavou primeraná ku mne. Kedze viem ze ja som suchý jak spilka tak ako keby mala normalnu plnsiu postavu tak to zase az tak nevadí. Ale nie aby mala faldy na bruchu. No a inac nemala by byt nejaka sprosta, hresit. Mat v sebe viac klobasy jak ja co som zjedol banany a tak proste normalne dievca ktoré mozem predstavit aj rodicom aj nehanbit sa za nu na verejnosti.
@fatales Tak áno som dobrý podla mna. Neviem ci chlapec ktorý nepije, nefajci, nechodi balit cajky hore dole, venuje sa svojej priatelke, chcel by s nou chodit hore dole po vyletoch, turach, stanovat, na kupalisko., ma aj rad sex(lebo su taky ktory ho napriklad nechcu) ale zeby som bol nejaky nadrzanec hned na zaciatku vztahu tak to nie. Ci je taky chlapec zly. Alebo neviem co este o sebe napisat. Sportujem, chodim do roboty. Uz fakt neviem co dalej pisat.
@anitchka No sak to chcem vediet tie nematerialne veci, ktoré treba splnat. Alebo ktore vas konkretne ohromuju. @kaylee nvm mozno to moze byt tym ze niesom az taky sebavedomý a muzný.
@jezzybell No mali oni 15,16,17. Neviem ci vobec som mal niekedy plnoletú. A inac neboli vsetky z pokecu a FB. Len otázka znie ze kde sa spoznat s nejakými?
Inac nemoze to byt cele aj tým, ze proste nemám kamarátky? Ze vzdy ked to zacne tak to prejde rovno do vztahu? Ze nieus kamarátky ktoré by ma naucili ako sa správat, s ktorými by som chodil aj von aby prítomne aspon trochu ziarlili, nie len stále ja. Zase by som mal potom aj menej casu cize nebol by som tak naviazaný na prítomnú...
neviem ale podla mna keby si mal kamaratku len taku, ktoru by si si nasiel teraz čiže by ste sa nepoznali ja neviem napr od mala aj tak by si sa po čase do nej zalubil si myslim. a to by ta mrzelo ešte viac, lebo kamarátka berie vacsinou kamarata naozaj len ako toho kamarata a dalej to posuvat nechce. Jedine ak by si si našiel veľmi škaredú kamarátku do ktorej by si sa naisto nezalubil, ale povedzme si pravdu kto by chcem mať škaredú kamošku ?
@passarinho nehladaj uz na pokeci
Dalsia vec, toto s tymi kamaratkami mas pravdu..trosku je asi chyba aj to ze to vzdy prejde do vztahu hned.. Lebo to je velmi lahke vhupnut s niekym do vztahu na zakladke tych fyzickych veci atd a mozno mas pocit ze zo zaciatku ti je s tym clovekom aj dobre, ale mozno to nie je ta prava nakoniec a zistis ze si s nou mozno ani nerozumies ked to uz trosku zovsednie, cize asi by nebolo odveci zacag hladat kamaratky na zaciatok a nie hned vztah
@jezzybell Presne moje slová. hovoríš mi z duše. A tak to aj je. @Anitchka Len mi povedz ci dokaze chlap vydrzat mat kamaratku ked je pekná ako pise jezzybell.. Proste to sa tazko tak berie pre chlapa ze kamarátka. Este k tomu takého ako ja co proste kamarátky nemal a hormony este s nim burácajú.
@passarinho Tak si nájdi staršiu ( viem že niektoré veci sa ľahko hovoria ) taká ktorá bude chcieť robiť rovnaké veci. V zmysle slova dobrý som mal namyslí že si taký že znesieš aj modré z neba , že pre ňu urobíš všetko a nie že si zdravý atd.
@fatales ach ja si myslim aj ostatny ze som este decko. Tak neviem ci by vobec nejaka starsia by sa nasla. No sak aj tak som dobry aj tak si myslim. Ze keby som bol aspon trochu zly, grazel, zeby to inak brali
to je uz uplne ina tema, s tymto ti uz nepomozem. ale to mas uplne to iste, ako s normalnymi ludmi. teda s chlapmi je prirodzene, ze nie kazdy bude tvoj najlepsi kamarat s ktorym budes 24/7 a ani jedneho z vas to neprestane bavit. a aj tak, vobec ta nenapadne sa nad tym pozastavovat, lebo ta ku chlapom netahaju pudy. inak povedane, keby ti ferko, ktoreho poznas mesiac, povedal, ze s tebou dnes nejde na pivo lebo ma na praci nieco ine, trapilo by ta to? nie? tak preco ta to trapi pri babe? skratka uplatnuj ten isty princip no matter what. odmysli si tlak pudov a bude sa ti zit lahsie.
@jezzybell Jezis ani nemysli na take niečo Ako nic v zlom.. Len proste ty vyzeras uplne ako Tomb Raider. Proste silná sebestačná vyspelá žena. Tak kde ja také tintitko mlado vyzerajúce ku tebe Priatel je dobrý tak budte spolu a ľúbte sa.
@notme Ja ti to neviem tak povedat. Proste na zaklade toho ze mi je s tou osobou dobre. Ze sa viem s nou rozprávat o hocicom, hocikedy. Ze robí pre mna maličkosti, že dokonalo bozkáva, má peký úsmev. A kopa dalsích vecí. Ale základ je asi taký, že je mi s nou celkovo dobre a v tedy mi nič viac nechýba.
no vidis, toto su zle dovody. inymi slovami, "pudy" si geneticky nastaveny na to, aby ti tieto veci stacili. to preto, ze niesi geneticky nastaveny na celozivotny vztah. samicka ta ma okuzlit, ty ju mas oplodnit a dalej sa nestarat. evolucia je pica. ak chces dlhodoby vztah, musis ist proti evolucii = povzniest sa nad pudy. ked to zvladnes, uvedomis si, ze dokonale bozkavanie sa, pekny usmev a flirtovanie je ozaj mizerny zaklad hocicoho, co ma vydrzat dlhsie ako rok.
schvalne, za ako dlho sa dokazes zamilovat? tyzden? ani nie tyzden? ozaj si myslis, ze to je dostatocny cas na to, aby si dakoho spoznal tak dobre, aby si mohol povedat, ze to medzi vami bude fungovat roky...?
@notme A co je také u teba ze vies, ze s touto zenou vydrzis dlhsie ako rok?
PS. Neviem ako dlho. Nikdy to nebolo take ze po tyzdni som si povedal ze hej teraz uz som zalubeny.
Ale ano da sa povedat ze cca tyzden ak sa ludai stretavaju castejsie a spadnu rovno do vztahu a az vo vztahu sa naozaj spoznavaju..
no v podstate uplne vsetko okrem toho, co si popisal vsimam si zaluby, nazory, povahu, spravanie...veci, co nas dokazu udrzat pokope aj po tom, co prvotna pudova zamilovanost opadne. lebo presne tam je tvoj problem. ked opadne ten prvotny zalaskovany oblak, neostane nic, co by vas pri sebe udrzalo. bozkavanie? flirtovanie? ano, je to pekne a prijemne, ale da sa na tom cokolvek stavat?
ja som sice single uz dlho a este aj dlho budem (mozno aj navzdy, hihi), ale som si isty, ze moj dalsi vztah bude mojim poslednym. lebo sa nerozpadne. proste viem co chcem, viem, ze to existuje, uz len ostava to najst a dufat, ze to bude chciet mna.
btw
"az vo vztahu sa naozaj spoznavaju"
a ty sa cudujes, ze to nefunguje? ved to je obycajna statistika. ked das k sebe random chlapa s random babou, tak to s najvacsou pravdepodobnostou nebude fungovat. preto sa treba najskor spoznat a az potom dat dokopy.
Ako tomb raider? tak to si ma potešil ale ved ja srandujem nebojsa najde sa aj k tebe taka co ti bude vyhovovat. A vlastne mas este malo rokov tak preco chces silou mocou hladat vaznejsie vztahy? Skus si chvíľu len tak uzivat rob co ta bavi, cestuj, spoznavaj slovensko uč sa nove veci pocuvaj hudbu skladaj hudbu nauc sa hrat na bubny alebo whatever a ani sa nenazdas a pride ženská ktoru by si ani necakal
@jezzybell Tak napadlo ma to ked som sa pozrel na tvoju fotku s vrkocmi Preco? No lebo oplatilo by sa uz konecne zacat, lebo do teraz to neboli nejake vazne vztahy. Chcel by som proste uz mat taky uplnejsi vztah. Aby som poznal aj rodicov, siel s vyvolenou na nejake rodinne oslavy, mohol u nej prespat, to musis poznat.. Vediet ze niekam patríš.
Tak sice tieto veci ktoré si vymenovala by boli pre mna extra obriazne ale budem si musiet nieco najst. A ako vravis snad nejaka pride.
ries s nou vcas kazdu blbost, nenehaj sa odpalkovat, ze dnes nie, darceky jej nenos ak si ich nevazi. Tiez ma baba nechala kvoli inemu kamaratovi s rovnakym debilnym dovodom a ked sa s nim rozisla, tak ma kontaktovala a teraz je zase sama a uz je zase priatelska. Ty si zaloha. A musis sa spravat akoby si vedel vsetko z jej zivota, sucast, ktorej sa nepusti. Depresiu neries, sama ta opusti, ked zacnes mysliet pozitivne. Nato najprv dospej, vsetko bude dobre. @passarinho
@savvym Hmm to je dobra vec ze riesit vcas kazdu blbost.. Len vies zeny ked to je blbost bud to ani nepovedia alebo to povedia len z takou lahkostou ako keby ti len prave zdelila ze preletela mucha. Toto ze dnes nie tak neviem ci je prijatelne u dievcat. Bud este viac bude nastvana alebo sa naserie na teba ze jej nedas pokoj. Ale inac dobre pises. Dikes @Pravnik ach tak dieta to nepripada k uvahu aj ked no moji rodicia boli par dni dozadu nadseny z maleho prirastku do blizkej rodiny, ale kedze ani nebyvam sam este tak urcite nie. A poziadat o ruku fuu to by musela vydrzat dost dlho so mnou
tak v prvom rade potrebujes frajerku nasmerovat na tvoje myslenie a potrebujete sa vcas povadit, abu to neskor nebol hystericky vybuch alebo urazenie sa. Moja byvala sa casto urazala a tak som casto riesil co ju trapi. Potom si nasla kamarata ktory to riesil s nou castejsie, lebo chodil na jej skolu. Dovtedy vztah fungoval, hoc casto to bolo vadenie sa, ale skor v dobrom, bo vzdy sme sa udobrili a ucili sa na chybach. Ale ak stretnes skutocnu lasku ona ta neopusti, ze si nudny, to by s tebou v prvom rade nezacala riesit. Je na nej vybrat si s kym travi cas a viem, ze casom sa uz cloveku z paru nechce riesit toho druheho, ak uz presli mnohymi hadkami a zrovna ma osobne tazkosti, ako skola, praca, rodina... Treba preto preberat kazdu blbost a naznak toho, ze sa mozno neciti a mozno to nesposobujes ty
.. A ktora frajerka by sa nerada mojkala s frajerom, ked sa jej nedari, to by musela nemilovat. @passarinho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Q : ".........??"
A: nie, nemam taku.
Q: ".............???"
A: viem, ze take su, lebo par takych poznam osobne.
Q: ".....?"
A: no lebo sa k sebe proste nehodime. toto nieje jedine kriterium.
R: "....!!"
A: neojebavam. takych dievcat je relativne vela a nieje az take tazke ich najst.
ako ti ma niekto poradit do buducna ohladom niecoho, o okolnostiach problemu, ktoremu ani ty sam nerozumies.
@Notme Takého dinosaura som ešte nevidel.
@Anamor Vies co praveze ja by som chcel chodit vsade len tej druhej polovicke sa nic nechce.
@Kosmiklove ako nic nefunguje, treba ako nejak
Ale vážne nepoznám ťa tým pádom ty sám musíš vedieť či ťa tie baby začínajú ignorovať lebo sa im zdáš nudný a prestaneš ich baviť. Alebo ešte lepšia rada - prečo sa jej na to nespýtaš? že v čom je problém? A ak nieje uplna trubka a má ťa ozaj rada tak ti to povie a bude sa to snažit s tebou vyriešiť, napr. že by chcela niečo zmeniť.
1. chyba je niekde v tebe a tvoj charakter obsahuje nieco co casom cloveka odpudi (v tomto pripade je nutne zistit co to je)
2. ak nieje chyba v tebe treba si uvwdomit ze zena potrebuje udrzbu (z mojho pozorovania) v zmysle neustaleho naplnania jej potrieb, vacsunou je to zabava a pohodlie...v neposlednom rade laska (chapat na prvom) ... cize tu je nutne nesutalne sledovat jej stav a naplnat jej deficity...uz som ale videl aj pripady kde clovek naplnal az tak velmi ze jej tym zacal liez na nervy,cize najst zlaty stred...treba si totiz uvedomit ze zena je priemerne obletovana a dostava v priemere o dost viac navrhov ako muz, cize zeny mozu ale aj nemusia mat tendenciu viac porovnavat a viac pri aj mensom probleme skor ta hodit za hlavu a ist za inym..
no a bod 3. je...alebo si najdi normalne dievca take co si ta bude vazit a neujde lebo sa bude ,,nudit,, ale bude sa snazit na vztahu pracovat spolocne s tebou a ot orene s tebou komunikovat...vela stastia s hladanim takej zeny
A celé je to o tom je to taký kolobeh.
a rozhodne to nefunguje na kazdu... mozno na naivne baby ale trochu rozmyslajucej zene docvakne ze to niecim smrdi
inak uz len to ze (by) som zistila ze chlap sa hentomu venoval by bol dovod na posunutie dalsieho rande do nekonecna. fakt je to ubohe
A to ze jej mas mat co ponuknut nebolo myslene na audiny a peniaze a neviem co, bolo to myslene skor na nematerialne veci co sa tyka tvojej osobnosti. Neviem, podla mna je to strasne individualne, bud je chyba v tebe alebo tie baby co si doteraz mal proste neboli tie prave a preto to stroskotalo. Nemyslim si, ze na toto existuje nejaky univerzalny navod, ktory ked dodrzis tak od teba zarucene neodide to je picovina
neviem ja si aj myslim ze pokial chlap nema take to ozajstne prirodzene sebavedomie a muznost v sebe tak sa to da len tazko naucit. a to je velmi lahke vycitit. ale atraktivne pre baby so spasitelskym komplexom mozno
ja to zhrniem. najdi si babu, s ktorou to bude fungovat. nic viac, nic menej. cokolvek ine su zbytocne starosti. menit sa kvoli tomu, resp. snazit sa byt taky, aby si splnal ich ocakavania, je nezmysel. skor ci neskor ta predstieranie prestane bavit, prestanes s tym, ona sa naserie a rozpadne sa to.
@jezzybell Bolo to asi 6mesiacov ked nepocitam tie posledne hadky a spol. Ale ide o to ze väcsina mojích bývalých ma takto podviedla. Prvá to som siel na 10 dní na dovolenku. Boli to dávne casi tak v tedy este pokec bol, kde si vypisovala s jednym a nakoniec proste pocas mojej dovolenky sla s nim von, neviem kolko krat a proste chodili spolu za ruky a bozkavali sa.
Cize to bola 1. (Mal som 15/16?)
Moja 2. caja. S nou som bol 2x po 1 mesiaci. Raz ani neviem preco to skoncilo, proste nejak to skoncilo. A 2x zase to bolo o tom, ze som sa jej pytal ze co robi, ze nic, tak ci sa jej nechce ist von. A ze nie. A idem si ja do obchodu a vidím ako je vonku s kamarátom. Tak na tom sme sa v tedy dost povadili a rozisli. No s nou jedinou som ako tak ostal este v kontakte takom, ze ked daco potrebujeme tak si vieme zavolat. Alebo ked ma narodky tak ma pozve na chatu.
Number 3.: Cez najlepsieho kamaráta som sa dostal ku nej, sme chodili proste vsetci spolu vonku. Bolo nam dobre, rok sme boli spolu bez akehokolvek intimneho vztahu. Vsetko sa tocilo len okolo partii. Ked som spadol na bicykli a bol som tyzden v nemocnici tak aj ked som ich volal tak nikto nemal ani cas ma navstivit. A pozriem na net a oni spolu vonku. +Tam to zacalo ze proste nasla si nejakeho iného parkouristu co proste bez tricka a proste zamilovala sa. Tiez ma ignorovala a radsej bola doma len aby si s nim vedela pisat.
Number 4.: Dokonalé dievča sa mi zdalo. Spoznali sme sa jasne že na Pokeci. Raz som prišiel za nou na dedinu a sme si padli do oka, dali sa dokopy. Boli sme spolu 5 mesiacov a potom tiez zacala mat väcsi zaujem o svojho spoluziaka. Na vianoce som jej este doniesol darceky proste sa tvarila ze vsetko je ok, silvester tiez. Na stefana bola proste niekde na diskoteke aj s tym jej spoluziakom a kamaratkami. Inac chodila toho spoluziaka "doucovat". Niekedy Januar/februar som sa dozvedel ze oni maju spolu nieco. Ze prsten ktorý som s nou pred vianocami kupoval tak nemal ist jej bratrancovi ale kupovala ho pre toho spoluziaka. Ja debil som znovu naletel.
Potom som bol rok proste odstavený. Ziadnu zenu som nechcel ani vidiet. Bol som dokonca taký zničený, že som mal po tom roku dve Kamarátky s výhodami.
FWB1: Podla mna to bola tupa .... Ale co uz. Po mesiaci mi proste povedala ze sa jej ozval spoluziak zo skoly ktory sa jej pacil. Tak som povedal nech si za nim ide a tak sa aj stalo. Nakoniec ten spoluziak bol kamarát zo sídliska s ktorým som jazdil na biku
FWB2: Cez toho mojho najlepsieho kamosa som dostal kontakt na dievca z dediny mojej Babky. Dali sme sa ako tak dokopy, no ja po tych vsetkych vztahoch som mal uz chladné srdce. Ale proste písal som si s nou, bol som s nou stále ked sa dalo. No jeden cas proste zacala na mna fest ziarlit. Bol som len s rodicmi niekde a uz si domyslala ze ju podvadzam a proste to bolo uz take ze ma podozrievala stale ze ju podvadzam. Proste lepidlo. Tak som to tiez ukoncil.
Zase rok nic.
Girlfriend Numb 5.: Znovu po roku hladat si caju. Tak kde? Jasne ze pokec. Chceli sme ist von ale nejak to nevychadzalo tak nakoniec sme sli spolu rovno na chatu na silvestra ku jej kamaratom a to sme sa osobne nepoznali, zriesili sme sa. Tiez neviem na com sme sa pohadali ale skoncilo to nejakými hádkami. Proste nepasovali sme k sebe. Ona metalo-rockerka ci ako to nazvat a ja normalny clovek. (nic v zlom)
Posledná number 6: Spoznali sme sa v aute s kamarátom. Ked sme boli smykat. Proste padli sme si do oka. Uz hned na prvom stretku. Dalsie stretka uz sme sa hladkali, podpichovali a tak. Ked sme sli sami vonku prvyraz tak sme sa proste zacali bozkavat a proste bolo. Cely vztah sme proste si uzivali so vsetkym vsudy, jazdili sme, pomahala mi robit auto. No a potom prisiel ten dalsi, zacali sme sa hadat a teraz jekonec a je s nim. Hned uz boli spolu opekat, stanovat, cucfleky, fotky, instagram len o nom. FB zalajkovany, v kuse na FB a tak.
KRITERIA moje su ze by nemala fajcit, pit. Na diskoteky by tiez nemala chodit. Nizsia odomna. Postavou primeraná ku mne. Kedze viem ze ja som suchý jak spilka tak ako keby mala normalnu plnsiu postavu tak to zase az tak nevadí. Ale nie aby mala faldy na bruchu. No a inac nemala by byt nejaka sprosta, hresit. Mat v sebe viac klobasy jak ja co som zjedol banany a tak proste normalne dievca ktoré mozem predstavit aj rodicom aj nehanbit sa za nu na verejnosti.
@kaylee nvm mozno to moze byt tym ze niesom az taky sebavedomý a muzný.
Inac nemoze to byt cele aj tým, ze proste nemám kamarátky? Ze vzdy ked to zacne tak to prejde rovno do vztahu? Ze nieus kamarátky ktoré by ma naucili ako sa správat, s ktorými by som chodil aj von aby prítomne aspon trochu ziarlili, nie len stále ja. Zase by som mal potom aj menej casu cize nebol by som tak naviazaný na prítomnú...
Dalsia vec, toto s tymi kamaratkami mas pravdu..trosku je asi chyba aj to ze to vzdy prejde do vztahu hned.. Lebo to je velmi lahke vhupnut s niekym do vztahu na zakladke tych fyzickych veci atd a mozno mas pocit ze zo zaciatku ti je s tym clovekom aj dobre, ale mozno to nie je ta prava nakoniec a zistis ze si s nou mozno ani nerozumies ked to uz trosku zovsednie, cize asi by nebolo odveci zacag hladat kamaratky na zaciatok a nie hned vztah
@Anitchka Len mi povedz ci dokaze chlap vydrzat mat kamaratku ked je pekná ako pise jezzybell.. Proste to sa tazko tak berie pre chlapa ze kamarátka. Este k tomu takého ako ja co proste kamarátky nemal a hormony este s nim burácajú.
tak už chápem, prečo ma nechcú
tak ma to mrzí,
vidíš, som príliš povedomý
a príliš drzý.
Buď ku mne trochu ľahostajná
a trochu chladná.
takto je láska pripokojná
a prisúladná.
Nemiluj toľko, nadovšetko
nie bez prekážky,
zakazuj lásku, drv ju, mraz ju,
tak drž cit lásky.
Nesmiem byť šťastný, lebo šťastím
uplynie šťastie,
len z kyprej pôdy pochybností
nám láska rastie.
schvalne, za ako dlho sa dokazes zamilovat? tyzden? ani nie tyzden? ozaj si myslis, ze to je dostatocny cas na to, aby si dakoho spoznal tak dobre, aby si mohol povedat, ze to medzi vami bude fungovat roky...?
PS. Neviem ako dlho. Nikdy to nebolo take ze po tyzdni som si povedal ze hej teraz uz som zalubeny.
Ale ano da sa povedat ze cca tyzden ak sa ludai stretavaju castejsie a spadnu rovno do vztahu a az vo vztahu sa naozaj spoznavaju..
ja som sice single uz dlho a este aj dlho budem (mozno aj navzdy, hihi), ale som si isty, ze moj dalsi vztah bude mojim poslednym. lebo sa nerozpadne. proste viem co chcem, viem, ze to existuje, uz len ostava to najst a dufat, ze to bude chciet mna.
btw
"az vo vztahu sa naozaj spoznavaju"
a ty sa cudujes, ze to nefunguje? ved to je obycajna statistika. ked das k sebe random chlapa s random babou, tak to s najvacsou pravdepodobnostou nebude fungovat. preto sa treba najskor spoznat a az potom dat dokopy.
Tak sice tieto veci ktoré si vymenovala by boli pre mna extra obriazne ale budem si musiet nieco najst. A ako vravis snad nejaka pride.
@Pravnik ach tak dieta to nepripada k uvahu aj ked no moji rodicia boli par dni dozadu nadseny z maleho prirastku do blizkej rodiny, ale kedze ani nebyvam sam este tak urcite nie. A poziadat o ruku fuu to by musela vydrzat dost dlho so mnou
.. A ktora frajerka by sa nerada mojkala s frajerom, ked sa jej nedari, to by musela nemilovat. @passarinho
@Esstetika Tak asi jedine takto to musim spravit. Fakt ignorovat buducu a veovat sa vlastným veciam