Toto skúškové ma pripravilo o nervy, pribúdli mi vrásky a kilá a ešte k tomu som začala mať problémy so spánkom, nemôžem zaspať aj 3 hodiny proste psycho toto, som nečakala, že sa toho dožijem... a otázka je taká, že ak ste sa prehodili niektorí na rež
jn toto je piča,poznám to viac ako dobre ...musis proste den vydrzat hore a potom ist spat vecer.....alebo sa cez den poriadne unavit,chod behat atd. .....ale 1-2 dni sa ti bude tazko zaspávat pravdepodobne,musis sa prinutit
ja som tiež poobede spala a v noci som bola dlho hore, musíš sa udržať hore cez deň a v noci už zaspíš ja ešte aj teraz mám problém niekedy zaspať večer
nastavovať si budík stále skorej a skorej... teda postupne
napr.. najprv ak vstávaš o dvanastej tak si das najprv na 10tu... par dni takto, a potom zas na 9 atd...
ja mám takto prevrátený režim dodnes okoliu to šlo kedysi pekne na nervy, ale tak už si zvykli vydrž cez deň hore, poriadne sa cez deň unav a potom padneš večer do postele ako podťatá a večer neignoruj fázy, keď sa ti chce spať, lebo keď ich prešvihneš, tak ľahko už nezaspíš ešte pomáha chodiť spať večer s vedomím, že ráno ťa čakajú neodkladné povinnosti kvôli ktorým musíš vstávať, musíš vyzerať k svetu a cez deň spánok nebudeš mať ako dohnať...a čítaj si...časopisy, knihy, skriptá, hocčo...písmenká uspávajú
Poznám to, ja mám dojebaný celý spánkový režim, kvôli priateľovi. On keď má nočné, tak tiež aby som ho ráno nebudila a spala som s ním celé predobedie, tak idem spať o 4:00 a podobne. Treba sa len proste prekonať raz ísť spať čo ja viem o 3:00 a už o 7:00 spať a večer už budeš unavená, neboj nič.
mne sa to stava bezne ze lezim a nemoozem zaspat aj 3 hodiny niekedy ale no moja rada ozer sa vecer bud hore aj do rana na druhy den ti bude na kkt a pojdes spat uz vecer normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
napr.. najprv ak vstávaš o dvanastej tak si das najprv na 10tu... par dni takto, a potom zas na 9 atd...