mala som stastie, ze mi to moja prva laska povedala skor ... a ja som mohla s este vacsou laskou povedat to iste a stale mam svoju prvu lasku rada, ale rydzo platonicky , ako muza, ktoremu v zivote fandim, uznavam ho a drzim mu neskutocne palce v tom, co robi a verim, ze raz prerazi a svet uvidi co ja viem uz davno ze ma co svetu ponuknut .. a btw, snad je podstatnejsie, ze ani po rokoch a rozchode som svoje slova o laske neolutovala pekny vecer
prvej som to nepowedala, ani druhej,,, ale terz mam priatela ktoremu to hovorím neustale... aj ked zaciatky boli take ze som nemala odvahu nieco take povedat ,asi ho to aj dost sralo, ale uz je to za nami ,,a terz sme stastníí
On to povedal mne Ale zmotane, ako trdlo... Milé to bolo, lenže mne vtedy bolo smiešne No zdržala som sa... A odpovedala som akurát, že "aj ja". Potom sme sa lúčili, tak mi to zopakoval. A na to som už nepovedala ani slovo Neskôr povedal, že som fakt mohla aspoň poďakovať.. tak, ale.. nedalo sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@2 ťažký deň?
Ale podpísal som sa jej na lavicu
Druhej, totiz druhej, normalne za pomoci hlasiviek a toho vsetkeho.
,,Lúbim ťa''.
ale opätované to nebolo..
ON ,,Ľúbim ťa."
JA ,,A ja ťa milujem!"