No ludkovia, ako ste zmaturovali? mate uz vysledky? ja mam z biologie 1 , huraaaaaa a caka ma o hodinu a pol Anglina a zajtra matika a v stredu slovina...drzim vsetkym palce
moje pocity boli, ze v nedelu som nemohla zaspat, lebo som este myslela na biolu a vsetko co ma napadlo som si hovorila v hlave..a ked uz som zaspala a rano som sa zobudila, tak som nechcela vstat z postele, lebo som vedela, ze musim maturovat..pred biolou som sa tak skoro vysypala, tak sa mi triasli ruky ale ked som si tahala otazku, povedala som si, ze prejdem..a stres opadol, ked som otazku zbadala, lebo sa celkom dala a dala som to za dva..a som spokojna
a potom som mala slovinu a tiez som bola nervozna, ale bola super komisia a super profesorky..a to mam za jedna
ani na jednom mi nesadli otazky, vytiahol som si fakt brutalne kktiny, a som rad ze som presiel zajtra este noska, tam uz snad raz budem mat konecne stastie na otazku
@12 vies, ked sa ju clovek uci, tak nie je nejaka extra tazka...ja som mal v tom velky chaos, tie vsetky veci, vsetko vediet, uz som mal halusky z tej bioly, som po ulici isiel a poznaval rastliny, fakt prepinaky...no v momente, ked som si vytiahol temu a dali mi otazky...v momente som zahodil ostatne za seba, uz som sa specializoval len na tu jednu temu...a vlastne som zistil, ze to aj viem...no, vytiahol som si riadnu brutalitu, opelenie a oplodnenie rastlin...tahali to zo mna jak z chlpatej deky...som len po kuskoch hovoril... ale vedel som rastlinne organy, tak tie mi zabezpecili jendotku
a z angliny som ulapil paradnu temu, mal som Hobby and Massmedia, celkom v poho, taze 1
zajtra ma caka matika a v stredu slovina...ajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
@14 no ani ja som sa nejak extra neucil ta len na odpoved a pisomky som sa ucil, viac nie...vo stvrtom sa opakuje cela stredoskolska biola, vsetko si zopakujes, neni problem neboj sa, zvladnes to len vo stvrtom rocniku pri tom opakovani uz fakt netreba flakat
@inconnue vies co..ked si to tak vezmem, ani nie..ale mala som v tom strasny chaos..ale ked sa ucis, je to lahke..je to o tom, ze mna biola aj bavi..takze tak..ale ak ta nebavi, da sa to naucit
ale je to skor o tom, ci sadne alebo nesadne otazka.lebo keby som si vybrala nejake rastliny, tak by som mohla ist akurat tak do riti..
Tak, mam hotovo . Som koncil biolou, dnes po obede. Skoro ma jeblo. Hnusna tema, necekol som ani slovo, ale nastastie, ma ucitelka podrzala a som za tym
@inconnue - matika dopadla skvele, vytiahol som uzasnu temu, take lahke funkcie a dostal som 1 jednotku mam aj z biologie aj z angliny, zajtra ma caka slovina, bojim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
gratulujem
a potom som mala slovinu a tiez som bola nervozna, ale bola super komisia a super profesorky..a to mam za jedna
uz len noska a anglina..juchu
ani na jednom mi nesadli otazky, vytiahol som si fakt brutalne kktiny, a som rad ze som presiel zajtra este noska, tam uz snad raz budem mat konecne stastie na otazku
a z angliny som ulapil paradnu temu, mal som Hobby and Massmedia, celkom v poho, taze 1
zajtra ma caka matika a v stredu slovina...ajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
držím palce
ale je to skor o tom, ci sadne alebo nesadne otazka.lebo keby som si vybrala nejake rastliny, tak by som mohla ist akurat tak do riti..
@ciernaruzicka - rastlinky sú milé predsa
a po slovine bude zasluzena SLOBODAAAAAA
no azajtra ma caka masaker z nemciny:/ coz to bude dobry pass
a v piatok este cheeeemia