Ja som celkom spokojná, ale mohlo to byť aj lepšie. Každopádne môžem byť spokojná: dve 2 a dve 1. Hlavne, že som zmaturovala a, že to mám za sebou! A čo vy? Ako ste dopadli?
@smajl0 vsak ja viem, ale sam si napisal "brr" - vieme dobre, ze asi (hoci uznanie a pochvala ta isto potesili) objatie od predsedu nebolo tvojou tuzbou
boha sak birdz je plny biflosov sakra ze "mal som dvojku, lebo mi nesadla otazka" no boha jeho ja mat dvojku, ked mi nesadne otazka, tak som very hepy! jak tak kukam, tak som tu najsprostejsi, ale sak co uz, aj taki musia byt
napiču 2 2 2 3 a ja viem že tie známky sú nepodstatné, nikto sa na ne nikdy nebude pýtať atď, ale je to podstatné PRE MŇA jednoducho.. pre moj dobrý/zlý pocit.. ale na to, že som sa učila len slovenčinu je to fajn..
ok, takže to tu zachránim lebo vaše samé 1 sú o ničom
slovina 1
anglina 2
noska 2
deják 4 a nejdem sa tu vyhovárať, že mi nesadla otázka proste som sa nenaučila deják a radšej som sa cez akademický bola najebať a mám piči u mňa známky absolútne nič neznamenajú.
A na vysokej to u mňa funguje rovnako. Rozlišujem len či som spravila alebo nie. či je to A, B alebo E je mi úplne jedno
dvojky a som spokojná na to ako som prežila 4 roky a akademický týžden, ktorý bol skor dovolenka pre mna uplne lahoda mi je len luto všetkých tých papierov minutých na temy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
3 , 3 ,3 ,1
Aj tka som najlepší , a možno este šmajdova mamka inak nik ...
Matika - 2
Slovina -1
Anglina - 1
takze ako trest by to bolo celkom fajn
slovina 1
anglina 2
noska 2
deják 4 a nejdem sa tu vyhovárať, že mi nesadla otázka proste som sa nenaučila deják a radšej som sa cez akademický bola najebať a mám piči u mňa známky absolútne nič neznamenajú.
A na vysokej to u mňa funguje rovnako. Rozlišujem len či som spravila alebo nie. či je to A, B alebo E je mi úplne jedno
a mimochodom ste hnusní bifľoši!
M - 2
anglina 2
chemia 1
biologia 1