nieco pozeram, no na niektore predmety sa citim byt pripravena, aj ked som ich ani nevidela. napriklad takou anglinou sa ani nemienim zaoberat a na pocudovanie si myslim, ze noska tiez nebude problem.
presne tak- stojim, veru stojim... teda vlastne litiku som sa zacal ucit uz davnejsie, no secko, co som sa naucil, som uz zabudol, tak mozem zacat odznova, no ale popri tom ucim trosku aj matiku a geografiu... s anglinou sa nejak extra stresovat nebudem...
no vzhľadom na to že v utorok maturujem z účtovníctva tak teraz sa venujem len tomuto predmetu. ale po účtovníctve venujem 2 víkendy nemčine a matematike. Každý deň aspoň jednu otázku zo slovenčiny a odborný predmet si len zopakujem cez akademický. učila som sa ho priebežne, tak to bude pohoda.
@iwuanka aj ja mam v utorok to učtovnictvo drbnute... ale z toho zmaturujem aj keby neviem čo... akurat dlhopisy a obligacie stale netušim ako sa učtuju... a mzdy su tiež blbe
@strejdabob dlhopisy sú blbina. a poriadna ja by som najradšej vypočítala nejaké tie odpisy, urobila kalkuláciu nejakého výrobku plus základné účtovné prípady a žiadne zabijaky.... veď matura by mala byť radosť. ale aj tak si myslím, že to bude v pohode
Začína ma prepadať panika.Predpokladám,že najviac času mi zhltne biológia,po nej bude nasledovať chémia,no a statočne im bude konkurovať literatúra.No a na angličtinu,čo zostane z času.Ale predpokladám,že cez akademický týždeň to vypukne
to boli časy. celý akademický som doslova a do písmena zajebala s dejepisom. na ostatné 3 predmety som si opakovala vždy poobedie pred tým dňom, ako som mala maturovať...nebolo mi všetko jedno, ale zvládla som to a okrem sloviny som sa učila fakt len cez akademický.
no do sloviny som sa este ani nekukla takze to ma dost strasi ale matiku berem asi tak ze teoriu si pozrem dokazy uz v podstate viem a priklad tak to mi bud sadne alebo to bude trapenie anglinu nas furt skusa takze to sa musim ucit tak ci tak a biola fuuu no tak to ozaj neviem mam z toho take velice zmiesane pocity
@frxxx a ja ani neviem prečo .. ale tak bakalárku sme mali do piatku odovzdať.. ale úplne úžasné zas u nás je, že zajtra! ešte mám poslednú skúšku a 21. majú prví už štátnice (ja som zrejme 24. ale to ešte len viem predbežne). Tak máme veľa čas zas na to.. za dva týždne sa naučiť 4 predmety..
@black_soul franina, dejepis,anglina. neviem si predstaviť matury z bioly, ostatné by som nejak dala. tak dejepis milujem a to,čo sa učíme v škole je jednoduché,aj ke´D spolu je toho dosť. a na jazyky sa hádam učiť nebudem... no a litiku som sa tiež tri roky učila. normálne že vzorný študent
a ja viem z čoho ty maturujš teda aspoň tipujem (jazyk asi anglina, nos, bio...ke´D nie nos tak dej abo geo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale ako vravis, anglinu tiez viac menej odignorujem, spíkovať ako tak viem
ucit sa aj tak chcem uz sporadicky anglinu cez leto pripadne dame aj dovolenku tak zameranu
a inak ? ucit sa budem ked to pride este je to daleko
ale anglinu sa ani neplánujem a matiku si nanajvýš jeden deň pozriem...a tak
--pravda je , ze som kolo toho este robila tisic inych veci (ako napriklad teraz ked pisem do fora) ale pointa je tam !
a ty prečo nestíhaš?
a ja viem z čoho ty maturujš teda aspoň tipujem (jazyk asi anglina, nos, bio...ke´D nie nos tak dej abo geo)
NO PEZINOK. to je konec sveta,tam už len kuviky choďá jebať