a takto pekne logicky všetko, preložiť to zvládaš, nakoľko ide len o opytovacie zámená, všetko iné tam už máš a keď budeš veľmi zúfalá, tie zámená si nájdeš v slovníku/vygúgliš/čokoľvek
@n0win0u teraz si to napise na tahak a po pisomke bude nadavat naco jej je anglictina. neskor, ked bude mat cca 30, si bude platit tazke peniaze za vecerne kurzy a bude si nadavat aka bola sprosta ze sa neucila v skole.
dva roky ucenia na strednej a vecer v jazykovke mi dali celkom jasny obraz o tomto
@10 dodala by som: A chcú, aby to bol všade úradný jazyk
Ale toto je proste také, že stačí trocha zapnúť mozog a zvládne to aj idiot (preto som aj napísala len postup, nie celé riešenie, ale tým, že ho sem napísali iní, to stratilo môj didaktický účel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Who do teachers teach?
Where do you live?
Where does he walk?
In which ocean is New Zeland?
Where does Captain Cook arrive?
What is his job?/ What does he do?
When do they shower?
Čo sa učíme v pondelok/ Kedy sa učíme matiku?
Kto učí žiakov?/Koho učia učitelia?
a takto pekne logicky všetko, preložiť to zvládaš, nakoľko ide len o opytovacie zámená, všetko iné tam už máš a keď budeš veľmi zúfalá, tie zámená si nájdeš v slovníku/vygúgliš/čokoľvek
Who teach students?
Where do we live?
Where is New Zeland?
When does Captain Cook arrive?
Who is he?
When do they have shower?
3tia veta : " Where does he walk to ? "
ale inac gut
a k tym vetam hore, proste to je vytrhnute z kontextu, ci z akeho dovodu tam ujo cook zrovna teraz pristava dopc O_o ale inac momo ti to tu dala dobre
a aj tak ti napisem ,ze by si to mala vediet. toto su uplne zaklady co potom neskor ?
dva roky ucenia na strednej a vecer v jazykovke mi dali celkom jasny obraz o tomto
Ale toto je proste také, že stačí trocha zapnúť mozog a zvládne to aj idiot (preto som aj napísala len postup, nie celé riešenie, ale tým, že ho sem napísali iní, to stratilo môj didaktický účel