máš 25 rokov, si mladá a sebavedomá žena, študuješ pre seba, nezaujímaj sa o reči iných, buď sa ho nauč odpálkovať, tak že na to nezabudne, alebo sa ho nauč ignorovať a zvykaj si, na podobných kktov narazíš v živote na každom rohu
každý z nás v živote narazí na človeka, ktorý mu nesadne, s ktorým má občas problémy. Podľa mňa ľudia zájdu tak ďaleko, ako ich tí druhí pustia. Zober všetko svoje sebavedomie a na poznámky vyučujúceho reaguj pohotovo a možno i vtipne, hlavne si ho neber príliš k srdcu Keď uvidí, že sa na jeho "vtipoch" smeješ a dokonca ich aj rozvíjaš, prestane ho to baviť
urcite kvoli blbcovi nekasli na skolu..to by bola chyba...a ak vravis ze sa s nim neda dohodnut nejako rozumne,tak sa skus povzniest a povedat si ze je to chudak...a pokial by zasiel tak daleko, ze tie narazky a vtipy by boli rasovo motivovane tak nevahaj a okamzite chod na vedenie skoly...
Podľa mňa mu ani tak neprekáža to, že si prekročila dĺžku štúdia ale to, že si Rómka. Asi sa treba zmieriť s tým, že niektorí ľudia sú taký, že kvôli hocijakej hlúposti odcudzia toho druhého. On by sa mal pozerať na to tak, že si výnimočná už len tým, že si Rómka a že chceš študovať, chceš v živote niečo dosiahnuť. Určite kvôli nemu nepreruš štúdium, ktoré si platíš, skús to začať riešiť, povedz to nejakému inému profesorovi alebo doma – rodine.
uz to tu odznelo parkrat a ja sa pridavam, urcite kvoli jednemu blbcovi nekasli na cele studium. spokus sa povzniest nad to a ked to nepojde nijako inak, ries to cez vedenie skoly. kazdopadne sa nenechaj znechutit, bola by to skoda
ak máš nejakého iného vyučujúceho, ktorého máš radšej, skús sa porozprávať s ním, čo presne môžeš robiť.. pripadne si skús vybaviť prednášky u niekoho iného.. niektorí sú ale mantáci a tam nespravíš nič
..môžeš sa ísť spýtať aj na vedenie fakulty/katedry, podať sťažnosť a neviem čo všetko..
školu ale nekonči.. to by bola škoda.. držím palce..
sak sa s nim normalne o tom porozpravaj na konzultacii alebo po hodine, ak si neda pokoj, rovno to chod riesit na pedagogicke oddelenie. Z vlastnej skusenosti odporucam pred komunikaciou s tipkom zapnut diktafon na telefone a dat si ho niekde na dostupne miesto. Casto to dramaticky zrychli vyvoj situacie, ked je niekto zadubeny debilny kokot.
hmmm .. je mi luto, ze zijeme vo svete, kde sa stale musia ludia potykat s predsudkami a ludskou blbostou a zakomplexovanostou .. skoly sa nevzdavaj ani za nic, toboz nie kvoli debilovi s priehrstim komplexov .. mas to urcite nesmierne tazke, ale o to viac mozes v zivote dosiahnut, len to nevzdaj a padli tu vyborne rady .. od osobnej konfrontacie (ale na to treba pevne nervy, chladnu hlavu a stipku cierneho humoru), cez zmenu vyucujuceho (ak je to mozne) az po riesenie cez disciplinarku apod (vcitane toho ziskania si dokazov, ale to bude hard) , kazdopadne drzim palce a ukoncit skolu .. ani neuvazuj! Vsetko dobre
Povznes sa nad to, tým len sebe a ostatným dokážeš, že sa proste nenecháš rozhádzať dákou hlúposťou od nejakého čudáka, čo si nevidí ani meter od nosa. Alebo, ako už bolo spomenuté, hoď s ním reč a celý rozhovor si nahraj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mas na to pravo
každý z nás v živote narazí na človeka, ktorý mu nesadne, s ktorým má občas problémy. Podľa mňa ľudia zájdu tak ďaleko, ako ich tí druhí pustia. Zober všetko svoje sebavedomie a na poznámky vyučujúceho reaguj pohotovo a možno i vtipne, hlavne si ho neber príliš k srdcu Keď uvidí, že sa na jeho "vtipoch" smeješ a dokonca ich aj rozvíjaš, prestane ho to baviť
Veľa šťastia
Lil
ono ho tie srandičky určite prejdu!
..môžeš sa ísť spýtať aj na vedenie fakulty/katedry, podať sťažnosť a neviem čo všetko..
školu ale nekonči.. to by bola škoda.. držím palce..
kopni ho do guli v kabinete a keď sa zohne kolenom mu rozdrb bradu........filip