dostal som sa do dost dobreho pruseru. Jedneho dna som sa ale hodne (a to ani nie planovane) spolocensky unavil az po mna museli v noci prist rodicia. Jasneze boli nas**ty co ale uz aj preslo. Najvacsi problem je ze mi mama zatrhla vsetk
ja vždy začnem upratovať, pár dní si namiesto papuľovania radšej kúsnem do jazyka, držím hubu a krok (robím, čo mi nakážu) a potom na ten prúser časom zabudnú.
ja som to kedysi riesila tak, ze som otvorila okno, vyhodila si von batoh aj s vecami, potom som si vyskocila ja a tri dni o mne doma nepoculi teraz uz take veci robit nemusim, lebo zijem sama, ale priznavam, ze mi to trochu chyba aj ked byvam na 7. poschodi
Ja by som to asi riešila tak, že by som sa teraz snažila byť nenápadné poslušné dieťa a až by došlo k chate, normálne by som sa spýtala, či môžem ísť a prípadne by som povedala, že nemôžu považovať za logické riešenie, že ja teraz kvôli jednej chybe, ktorú som si aj tak odpykala JA, budem sedieť doma možno až do doby, kým sa odsťahujem a že mi proste musia veriť, že som poučená a budem sa vedieť o seba postarať. Hlavne, ak máš naozaj 18 a bol to fakt ojedinelý prípad.
vies kolko krat sa este tak spolcoensky unavis... rodicia to prehanaju. ale chapem ich, normalne im povedz ze to chapes preco su nasraty (aj ked to mozno nechapes to je jedno) a ze by si chcel ist na tu chatu, ze to bolo dlhsie dohodnute a chcel by si byt s kamosmi.
@tennara Tak ako však pohoda ja ti to neberiem Len ak si niekto nedá pravý vek a hodí si tam "fake" vek, tak má o 7, alebo 8 ročné dievčatko či čo to.. alebo 41, a tak proste som si fakt myslel, že 14
@sugy1 vieš čo, podľa vyjadrovania by mohol aj nemusel, neviem, zažila som 18ročných, čo sa rozbili tak, že noc strávili v nemocnici a zažila som aj rodičov, čo svoje 18- a viacročné deti niekam nepustili. ale samozrejme môže mať kľudne napríklad 15 a toto nemusel byť ojedinelý prípad, ale posledná kvapka a rodičia mu už neveria, to sa potom ťažko bude obmäkčovať proste len neviem, všetko je možné
Pár dni budeš posluchať jak debil, pomahať,upratovat,usmievat sa...a potom ťa určite pustia...ak nepustia tak zdrhneš nenapadne z domu mne to tak vždy vychádza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak aj ja som si myslela, že sa tu ide pýtať a žehlenie