dari plniť sny?
mám iba jeden jediný sen a to je sa stretnúť znova v tom nesmiernom krásnom nebi s bytosťou, ktorá ma vrátila späť na zem, aby som napravil svoj život...
moje sny sú dosť také.... dajme tomu ako ovzdušie alebo čo .) odstraňujem pozostatky expecrtations, beriem čo sa mi dáva a keď mi to nevyhovuje idem inam .)
Ako ked postupovali americky vojaci vo vietnamskych pralesoch - vo vojne proti vietnamu... Tazko, zdlhavo ...Tak ale moj nazor je taky ze prave o tom je zivot
@narazuvzdornaa a za cim si ides ak nie za svojim? za tym co ti povedal niekto iny aby si robila?
idem si za svojim = robim to co chcem,ako chcem,kedy chcem,kde chcem a s kym chcem bezohladu na nazor ci rady ostatnych a bezohladu na to kolko problemov sa popritom vyskytne ,a takisto neberiem ziadny ohlad na ostatne moznosti ktore popritom mam ale nevyhovuju mi uplne
@fxx Ale to znie trochu desivo nemyslíš? Ja viem, vačšina ľudí je normálnych, a má "normálne" sny, ale keby si teraz tvoju definíciu zobral nejaký psychopat? Robí si čo chce, ako chce, kedy chce, kde chce, a neberie ohľad na druhých. Však to by bolo monštrum
No ale k téme- mám rada sny, preto si ukladám tie nesplniteľné. Rada si predstavujem, že niečo dosiahnem, že budem tým, kým chcem byť. Ale keďže to hraničí s fantasy svetom, nikdy to nebude reálne. Keby som svoje sny dosiahla naozaj, čo mi zostane? (Napr. prví astronauti. Dosiahli úžasnú vec čo nikto pred nimi, a keď sa vrátili na Zem, z niektorých s stali trosky. Pretože dosiahli svoj sen, a nebolo už nič vyššie, po čom by mohli túžiť. To nechcem) Takže ja radšej sny snívam, ako ich plním. Asi som trošku divná no :S
nie som akcny, som dobrak, co ustupi, ked mu povedia ze to je zle, a tak som si zo zivota odniesol malo, ale rovnako malo aj davam, nedari sa mi, lebo nie som cielavedomy, som ustrachany, moje sny si splnim, az vyzdraviem z depresie
na vela veci treba dozriet, je lepsie mat viac cielov, pretoze zivot sa meni a vzdy su na nieco lepsie a na nieco horsie podmienky... Je tiez dobre vediet ohodnotit co sa ti oplati obetovat a co nie...a to je tazke
Do tohto roka to bolo na bode mrazu lebo tak samozrejme treba peniaze na plnenie snov. Medzi moje najväčšie v živote patrilo ísť zit do Londýna/Californie a vidieť Camp Nou nazivo (štadión Barcelony)
Tento rok som začal zit v Londýne čiže to by sme mali a v januári idem do Barcelony takze ak sa nic výnimočne nestane bude aj to.Potom mam uz len menšie sny ako precestovať co najviac miest a ďalšie veci ktoré závisia len od financií a odhodlania. Mam obe.
Idem za svojim len pokial je to normalne a dalej ma dotlaci podvedomie. Nemozem za to ale skutocne som dosiahla aj tie sialenejsie tuzby. Pretoze ked nieco robim iba pre stastie druhych tak vyhorim a potom som aj tak tam kde chcem byt ja. Mrzi ma ze som tu pre len druhych a moji najblizsi nedokazu prijat, kto som. ze sa musim ocitnut v krize, aby pochopili ze nie som ich hracka. Pre to su moje tuzby mojim prekliatim. keby som tak mohla byt sama sebou a byt na seba hrda a nemusela by som sa obhajovat skoda ze musim za seba bojovat a neda sa jednoducho inteligentne dohodnut s kazdym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mám iba jeden jediný sen a to je sa stretnúť znova v tom nesmiernom krásnom nebi s bytosťou, ktorá ma vrátila späť na zem, aby som napravil svoj život...
A inak paráda!!!! .)
idem si za svojim = robim to co chcem,ako chcem,kedy chcem,kde chcem a s kym chcem bezohladu na nazor ci rady ostatnych a bezohladu na to kolko problemov sa popritom vyskytne ,a takisto neberiem ziadny ohlad na ostatne moznosti ktore popritom mam ale nevyhovuju mi uplne
No ale k téme- mám rada sny, preto si ukladám tie nesplniteľné. Rada si predstavujem, že niečo dosiahnem, že budem tým, kým chcem byť. Ale keďže to hraničí s fantasy svetom, nikdy to nebude reálne. Keby som svoje sny dosiahla naozaj, čo mi zostane? (Napr. prví astronauti. Dosiahli úžasnú vec čo nikto pred nimi, a keď sa vrátili na Zem, z niektorých s stali trosky. Pretože dosiahli svoj sen, a nebolo už nič vyššie, po čom by mohli túžiť. To nechcem) Takže ja radšej sny snívam, ako ich plním. Asi som trošku divná no :S
ak by som to spravil, idem rovno do pekla
ja, každy jeden a aj ty ak by ťa niečo take napadlo zrobiť
Mne sa zda, ze ma nieco drzi vzadu, akoby ma nieco brzdilo.
Ma este niekto ten pocit?
veľmi správne
diabol len na to čaká, úsmev, láska a dobrý úmysel ho zastaví...
Tento rok som začal zit v Londýne čiže to by sme mali a v januári idem do Barcelony takze ak sa nic výnimočne nestane bude aj to.Potom mam uz len menšie sny ako precestovať co najviac miest a ďalšie veci ktoré závisia len od financií a odhodlania. Mam obe.