ako osobu s kopcom psychických problémov ktorá má veľké problémy začleniť sa o spoločnosti, a aj keď ľudia tvrdia že mám "príjemné vyžarovanie" a podobné blbosti, a opačné pohlavie o mňa často javí záujem, ja sa ich bojím. všetkých.
a som príšerne paranoidná, a často bývam hysterická.
na druhú stranu keď mám povedať aj niečo pozitívne, viem na veľa vecí rýchlo reagovať, a mám super pamäť za ktorú som neuveriteľne vďačná lebo bez nej by som pri svojej lenivosti v škole asi umrela
Takže ... som v celku milá (aspoň to o sebe hovorím) ale v mysli mám občas zákerné myšlienky ale som príliš veľký bojko aby som ich zhmotnila do slov a ,,bitiek,, (to druhé zas nie až tak doslovne) rada spoznávam nových ľudí, ale nie som ten iniciátor...ja som tá čo sa rozkecá a vedie tému buď si ma človek obľúbi (čo je pomerne časté a vzájomné) alebo si o mne myslí že som trápne ukecané decko ( pi*a - áno aj tak to nazvú ) - ách zase som sa rozkecala a to som mala o sebe toľko toho na jazyku tak to skrátim -ukecané, priateľské,dieťa s bezhraničnou fantáziu ,,hraničiacou,, s magorizmom a veľkým anti zmyslom pre pravopis
Som roztopašná, neohrabaná, nešikovná.. v spoločnosti sa neviem správať, veľmi nekomunikatívna (nikdy neviem čo povedať a keď sa na niečo odhodlám končí to fiaskom..)...
Proste niekto kto má radšej sedieť za birdzom a písať aký je šmatlavý
@luucuska nemozem byt oblubeny, lebo sa nedokazem dostatocne dobre pchat do zadku ludom a falosne ospevovat ich ego .... samozrejme s tými co su najblizsie som za dobre
Som komunikatívna, pokiaľ nezistím jeho výrazné negatívne vlastnosti. Z toho dôvodu som lúzer medzi prehnane namyslenými a falošnými ľuďmi (moja trieda). V predošlých triedach som (môžme povedať) bola celkom obľúbená.
sama seba vidím ako človeka, ktorý si strašne rád užíva život, častokrát asi aj na úkor vlastnej sebarealizácie... príde mi, že hrozne mrhám svojím potenciálom... chcela by som robiť hrozne veľa vecí, ale v praxi to vôbec nejde tak jednoducho ale zase možno práve preto, že venujem málo času sebe a dosť veľa ľudom okolo seba som v spoločnosti obľúbená
neviem, momentálne už oveľa, oveľa menej verím ľuďom a ťažšie si k sebe niekoho pripustím, nepotrebujem už behať po koncertoch kade tade, takže som menej obľúbená, všímam si to, keď prídem domov a ľudia, ktorí by mi kedysi oblízali riť, majú nových, na ktorých sa môžu prisať
A za posledné roky sa zo mňa stal samotár, nechce sa mi veľmi socializovať s cudzími ľuďmi, som lakomá na svoj svet. A keď už musím byť medzi ľuďmi, tak sa venčí moje bezstarostné šišnuté ja.
A tak, neviem. Chvíľu si nadávam a potom sa zas lúbim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale s tými, ktorých poznám som super, preto nie som lúzer, ale medzi kamošmi obľúbená osoba
strašne veľa ľudí ma ohovára,niektorí sa mi aj smejú,opačné pohlavie o mňa nejaví záujem keďže ževraj vyzerám ako chalan,kedysi ma šikanovali atď atď.
ale sú aj takí ktorí si myslia že som super a majú ma veľmi radi,tím som veľmi vďačná.
Ale inak som debil
a som príšerne paranoidná, a často bývam hysterická.
na druhú stranu keď mám povedať aj niečo pozitívne, viem na veľa vecí rýchlo reagovať, a mám super pamäť za ktorú som neuveriteľne vďačná lebo bez nej by som pri svojej lenivosti v škole asi umrela
Proste niekto kto má radšej sedieť za birdzom a písať aký je šmatlavý
Inak ako prerverznú kravu.
@dievcatko13 to môže potvrdiť.
Že?
šanca však moc veľká neni,
veď som pre každého nula,
blázon, idiot a čudák
ale ako kedy
inaac dnes som sa videla tiez ako jeden dalsi zbytocny flak planety, ani kusok sebadovery, co som potrebovala
ja sa citim ako podivin z inej planety. ako clovek co ide neustale za svojim stastim a vkuse ho straca kdesi na obzore.
alebo zúfalku
sama seba vidím ako človeka, ktorý si strašne rád užíva život, častokrát asi aj na úkor vlastnej sebarealizácie... príde mi, že hrozne mrhám svojím potenciálom... chcela by som robiť hrozne veľa vecí, ale v praxi to vôbec nejde tak jednoducho ale zase možno práve preto, že venujem málo času sebe a dosť veľa ľudom okolo seba som v spoločnosti obľúbená
ale ja som spokojná.
A za posledné roky sa zo mňa stal samotár, nechce sa mi veľmi socializovať s cudzími ľuďmi, som lakomá na svoj svet. A keď už musím byť medzi ľuďmi, tak sa venčí moje bezstarostné šišnuté ja.
A tak, neviem. Chvíľu si nadávam a potom sa zas lúbim.