čaute, som chorá mám angínu a potrebujem čo najskôr vyzdravieť. samozrejme, že beriem lieky, ale myslím či nemáte dáku "domácu liečbu" alebo "recept sterej matere" ...
Tlac do seba velmi vela ovocia a zeleniny, hlavne takeho co obsahuje vitamin C. Posledne studie sice neprikladaju Ccku nejaku velku vahu, ale je to stale lepsie ako nic. Ja ked som chory okrem toho jem aj vela cesnaku (iba doobeda a nie na lacno), a kloktam slanu vodu + si robim nosnu sprchu » pojmy.wordpress.com/2013/08/09/dzal...
Lieky som nezral uz peknych par rokov a ani nebolo treba.
@n0win0u ja pouzivam obycajnu pollitrovku s vrchnakom od jupika len treba z druhej strany odtial odjebat tu gumu. Cajovu lyzicku sody bikarbony/soli, teplu vodu a ides
@21mima04 urcite to skus, ja som alergik a astmatik a vdaka tomu viem opat dychat nosom. V podstate mi aj dost ustupila astma, takze uz tolko nekaslem a to zijem na Taiwane, kde je vo vzduchu viac zeleza jak v zeleziarstve
@n0win0u toho medveda som videl aj v Poluse v Carrefoure, ale je pravda, ze je tomu uz aj pol roka kazdopadne ja som videl cely navod od typka, co dzala neti riesi uz 20 rokov a on odporucal jupika.
zázvor, čaj, vitamíny a spánok ja som sa teraz posledne ešte aj z kašľa vyliečila za 4 dni čo inokedy je to aj dva týždne a jedla som hlavne prírodné a liekov moc nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lieky som nezral uz peknych par rokov a ani nebolo treba.
@21mima04 urcite to skus, ja som alergik a astmatik a vdaka tomu viem opat dychat nosom. V podstate mi aj dost ustupila astma, takze uz tolko nekaslem a to zijem na Taiwane, kde je vo vzduchu viac zeleza jak v zeleziarstve
zjeah tak parada, jebem na home office a idem na nakupy